Hlapatsas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δύο τινά συμβαίνουν: 1)Έκανες λαλακία και δοκίμασες cheatos 2)Έχεις το παιχνίδι από τον "θείο" και κάποιος άλλος έκανε ban το cd key.. Λύση Αγόρασε το παιχνίδι.
triantis7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Και κάτι ακόμα!! Εκανα την βλακεια και στο single player εβαλα αναλυση ψηλη με μεγάλο refresh rate και τωρα η οθονη μου μαυριζει και μου λεει οτι ειναι εκτος οριων το refresh rate!!Πως θα αλλάξω την ανάλυση τωρα που δεν βλέπω τιποτα??Υπαρχει τροπος να γυρίσει στο default?
triantis7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δύο τινά συμβαίνουν: 1)Έκανες λαλακία και δοκίμασες cheatos 2)Έχεις το παιχνίδι από τον "θείο" και κάποιος άλλος έκανε ban το cd key.. Λύση Αγόρασε το παιχνίδι. Το δεύτερο συμβαίνει!!!
Wolfidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Και κάτι ακόμα!! Εκανα την βλακεια και στο single player εβαλα αναλυση ψηλη με μεγάλο refresh rate και τωρα η οθονη μου μαυριζει και μου λεει οτι ειναι εκτος οριων το refresh rate!!Πως θα αλλάξω την ανάλυση τωρα που δεν βλέπω τιποτα??Υπαρχει τροπος να γυρίσει στο default? Πρέπει να αλλάξεις "χειροκίνητα" την ανάλυση απο το αρχείο των ρυθμίσεων που είναι στο φάκελο του παιχνιδιού στα Profiles, το αρχείο config_mp. Βάλε μια ανάλυση που σηκώνει η οθόνη σου. Τα πεδιά είναι seta r_displayrefresh για το refresh rate και seta r_mode για την ανάλυση Εφόσον έχεις το παιχνίδι απο τον θείο δεν ισχύει το δεύτερο που λές εφόσον όταν παίζεις σε cracked servers δεν τσεκάρει cdkey. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έφαγε το pb.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Το patch 1.3 επανέφερε το πρόβλημα των black textures. Ενώ χρησιμοποιούσα παλιότερους nvidia drivers (γιατί με τους τελευταίους + 7xxx έβλεπες black textures), ξαφνικά μετά το 1.3 τσ black textures επανήλθαν. Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα; Καμιά λύση; Και εγω το ιδιο προβλημα,εχω μια 7900gs,παιδια ξερει κανεις τι μπορουμε να κανουμε?
Wolfidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 To πρόβλημα με τα μαύρα textures (πρόβλημα nvidia) ίσως διορθωθεί αν παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις για τα γραφικά μέσα από το παιχνίδι. Δοκίμασε μερικούς συνδυασμούς.
triantis7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν,wolfidis σε ευχαριστω πολυ για την ανάλυση!! Δούλεψε!Όσο για τα black textures εμενα εφτιαξε μονο με τους τελευταίους drivers και μετα την εγκατάσταση του Microsoft DirectX November 2007!
triantis7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παίδες ομως κανεις δεν ξέρει τι μπορει να φταίει με το πρόβλημά μου?? Κοιτάξτε τι ακριβώς μου κάνει:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Έγραψες πιο πάνω πως έχεις από τον θείο. Πάρε το παιχνίδι, γιατί το key που έχεις εσύ και άλλοι τόσοι, έχει φάει PB ban.
Wolfidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παίδες ομως κανεις δεν ξέρει τι μπορει να φταίει με το πρόβλημά μου?? Κοιτάξτε τι ακριβώς μου κάνει: Δοκιμασε τα ακόλουθα This worked for me: -Backup players folder -Open the game -Take note of your key (you will need it if you mess up) -Change your Key -Join a cracked server -Exit to the main menu -Make sure your key is still the same as you typed in -Exit the game -Open your game I'll say it again---- DO NOT CLOSE YOUR GAME B4 YOU JOIN A SERVER AFTER CHANGING YOUR KEY OR YOUR STATS WILL RESET! If all went well then you kept your rank and changed your key. If you did smething wrong then you will now see a message that says your stats have been reset! At that point u need to change back to your old key and replace your players folder that you backed up and start all over.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 no idea... (kai xalara twra 8a pesei to kra3imo gia ta cheats apo allous)
S2Katana Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Whatever, ο καθενας ας παιξει οπως καταλαβαινει. Παντως υπαρχουν και αρκετα glitches.
greeneye Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 midenisa crisys,midenisa call of duty,na do ti tha pezo tis giortes...psaxno game... eytixos diatheto to football manager....xi xi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα