Wolfidis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Είστε να κανονίσουμε κανένα τουρνουά cod4? Επίσης έχω παρατηρήσει ενα bug στην killcam. Ενώ εσύ πυροβολείς κανονικά τον αντίπαλο και έχεις καταναλώσει πολλές σφαίρες, στην killcam φαίνεται σαν να μην τον έχεις πυροβολήσει καθόλου! Το έχει προσέξει κανείς? Aυτό συμβαίνει επειδή συνήθως οι ξένοι έχουν πολύ χαμηλό ping κ εμείς αρκετά μεγαλύτερο (καταραμένη ΟΝ Telecoms ) με αποτέλεσμα όταν συναντιέστε με τον αντίπαλο να σε βλέπει πρώτος κ εσύ να νομίζεις το αντίθετο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ... Where? What? Eh?! edit: Το δικό μου post πάει για το προηγούμενο από του Wolfidi.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 δεν τρελαινομαι για βιντεο παιχνιδια παιδια....οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη....φιλια... afou den paizeis kai den mporeis na ekfereis apopsh giati postareis? kala auto paizei na einai pio spam kai apo to dika mou spam msgs..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 δεν τρελαινομαι για βιντεο παιχνιδια παιδια....οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη....φιλια... Ποιός σου ζήτησε την γνώμη; Και μη χειρότερα δηλαδή..
ten-ten Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Επιτέλους τερματίσαμε το παιχνίδι στο veteran παρακαλω .... Δεν λέω καλό παιχνίδι αλλά μόνο το multiplayer αξίζει και αυτο σε lan γιατί αλλιώς χανόμαστε με τις κωλοσυνδέσεις που έχουμε ....γιατί κακά τα ψέματα στα FPS μετρώντας τα ping δεν παίζεις... Υ.Γ. Μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού ετοιμαζόμαστε να πάμε στο Άγιο Όρος ....γιατί με αυτά που είπαμε (μέχρι να το τερματίσουμε) μόνο εκει θα σωθούμε απο την κόλαση ....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 E ναι 'ντάξ..όταν φτιάχνει ό άλλος TDM server για 30 και 50 άτομα (έλεος) φυσικό είναι το Ping να είναι υψηλό.
Wolfidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Και με 12 κ με 18 άτομα στις περισσότερες των περιπτώσεων το ping των ξένων είναι πολύ χαμηλότερο από το δικό μου.... με τα γνωστά αποτελέσματα....
@byZo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Τι θεωρείτε χαμηλό ping? Εντάξη, όσο πιο χαμηλό τόσο το καλύτερο, ξέρω, αλλά όταν έχω ping 90 δεν βλέπω να έχω σημαντικό πρόβλημα. Εκτός και άν είμαι τόοοοσο καλός
newlynx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Το ping παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Για παράδειγμα στο COD 2 όταν έπαιζα μέσω πανεπιστημίου και είχα ping 10-20 έβγαινα (με βάση τις ικανότητες μου) στην πρώτη 5άδα επί συνόλου 15-20 παικτών. Στο σπίτι με ping γύρω στα 100 έβγαινα από 5ος και πάνω.
Wolfidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δεν έχει να κάνει τόσο με την θέση που πιάνεις εφόσον κ με χαμηλό πινγκ μπορεί να βγείς κ τελευταίος (που λέει ο λόγος) αλλά πιο πολύ είναι το σπάσιμο, όπως είπε ο φίλος παραπάνω, ότι δλδ στην kiil cam βλέπεις ότι σε σκοτώνουν πριν προλάβεις να πυροβολήσεις, ενώ εσύ ο άμοιρος πρόλαβες κ πυροβόλησες ή τουλάχιστον έτσι νόμιζες.... Όταν κάποιο έχουν 20-40 ping κ εσύ 90-150 τότε έχουν πλεονέκτημα στο ότι σε βλέπουν πρώτοι....
pariah7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 και ping υψηλο που εχω παλι στις 3 πρωτες θεσεις ειμαι παντα! , αλλα αν εχω lag τοτε κλαψτα! καποιες φορες πυροβολω τον αντιπαλο για 2-3 δευτερα και μετα πεθαινει και ειναι και ακινητος!!!! αν με δει με φαφε με την μια
@byZo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ συνήθως είμαι μέσα στην 3αδα. (χε χε χε απλώς ήθελα να το πώ!!!). Πάντως οι πίστες είναι λίγο μικρές για 30 άτομα. Δεν μπορούσαν να τις κάνουν λίγο μεγαλύτερες! Προσωπικά αποφέυγω αυτές που έχουν τόσα άτομα. Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα εκει μέσα!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 H λύση δεν είναι να μεγαλώσουν οι πίστες,αλλά να λιγοστέψουν οι παίκτες.
Wolfidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ συνήθως είμαι μέσα στην 3αδα. (χε χε χε απλώς ήθελα να το πώ!!!). Πάντως οι πίστες είναι λίγο μικρές για 30 άτομα. Δεν μπορούσαν να τις κάνουν λίγο μεγαλύτερες! Προσωπικά αποφέυγω αυτές που έχουν τόσα άτομα. Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα εκει μέσα! Ολοι οι στυγνοί δολοφόνοι μαζευτίκανε δω μέσα!!! Το παιχνίδι δεν έχει φτιαχτεί για πάνω από 18-20 άτομα.... από κει κ πέρα το χάος ....
triantis7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Παίδες εχω ενα πρόβλημα!! Το PB λεει οτι με εκανε ban (κατι για Permanent ban μου λεει) και με το που μπαινω στην οθονη να επιλέξω ομάδα,με πετάει έξω!!! Καμια λύση??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα