Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μεταφέρεται το XP στο original ή πρέπει να αρχίσουμε από την αρχή;

Νομίζω,αν βάλεις το νέο cd key σου από το original και ΧΩΡΙΣ να κλείσεις το παιχνίδι μπεις σε έναν ranked server και παίξεις μέχρι να φορτώσει την επόμενη πίστα, θα αποθηκευτεί το level σου και για το νέο cd key.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Kάτσε γιατί μπερδεύτηκα.

Στο αγορασμένο παιχνίδι βάζουμε το key από το παιχνίδι του <<θείου>>;

Αυτό εννοείς;

To ανάποδο λέει

Δημοσ.

O ranked server αποθηκεύει κάποιες ρυθμίσεις στο παιχνίδι του υπολογιστή σου.

Κάνε την παραπάνω διαδικασία ακριβώς όπως την γράφω και θα είσαι οκ.

Δεν χρειάζεται να επανεγκαταστήσεις το παιχνίδι από το original.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα για να βάζω manually τους servers που θέλω και όχι τους 4000 που ανανεώνει το παιχνίδι από μόνο του? Αν θυμάμαι καλά το CoD 2 σε άφηνε να βάλεις και δικούς σου servers, είχα βάλει 5-6 ελληνικούς και ήμουν κυριλέ. Τώρα δεν βλέπω πουθενά αυτή την επιλογή...

Δοκίμασα το All-seeing Eye και το Gamespy Arcade αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο υποστηρίζουν το 4 ακόμα... χθες κατά λάθος μάλλον κάποια στιγμή μου έβγαλε τον server των GR-OF αλλά δεν πρόλαβα να τον βάλω στα favorites και μετά δεν τον ξαναείδε ποτέ... Έβαλα μόνο έναν άλλον που λέγεται "THE GREEK WARRIORS" αλλά ήταν άδειος συνέχεια.

Δημοσ.

to ase mia xara ta yposthrizei, arkei na to prostheseis sto new games kai tha stous vgalei..

Den xrhsimopoiousa pote thn lista tou cod2, alla mou fainete oti exei kai to cod4 favorites, psaksto kapou htan ekei pou epsaxnes gia servers online

Δημοσ.

Βρε παιδιά για πέστε μου γιατί όταν προσθέτω ένα server με το add Favorites δεν μου εμφανίζεται για να τον επιλέξω αφού μου λέει ότι προστέθηκε?

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Αυτοί οι servers που προσθέτω σε ποιό αρχείο βρίσκονται?

Δημοσ.
Βρε παιδιά για πέστε μου γιατί όταν προσθέτω ένα server με το add Favorites δεν μου εμφανίζεται για να τον επιλέξω αφού μου λέει ότι προστέθηκε?

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Αυτοί οι servers που προσθέτω σε ποιό αρχείο βρίσκονται?

και εγώ το ίδιο παθαίνω... δεν το έχω ψάξει και τόσο πολύ βέβαια, ας όψεται η δουλεία, αλλά μέσα στις γιορτές σκοπεύω να καλύψω τον χαμένο χρόνο! ;)

έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα?

ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.
και εγώ το ίδιο παθαίνω... δεν το έχω ψάξει και τόσο πολύ βέβαια, ας όψεται η δουλεία, αλλά μέσα στις γιορτές σκοπεύω να καλύψω τον χαμένο χρόνο! ;)

έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα?

ευχαριστώ

Σε εμένα εμφανίζεται, αλλά όχι άμεσα, και μόνο αν ο άλλος (server) είναι online και κάνει Host κάποιο game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...