Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Για διαφορές μεταξύ των 2 παιχνιδιών, υπάρχει ξεχωριστό τόπικ.
Rick Hunter Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Re ananeosa sto teleutaio patch kai de me vazei katholou (timeout). Ti paizei? (Multiplayer)
vlachaquito Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Pantos opoios endiaferetai gia cracked server me poly kalo ping, mporei na mpei edo b3rn.ch:28960 to vradaki eimaste mesa kai sas perimenoume.. & an thelete na organosoume paixnidaki, add vlachaquito sto skype
liakjim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Re ananeosa sto teleutaio patch kai de me vazei katholou (timeout). Ti paizei? (Multiplayer) Και σε εμενα εγινε αυτο.Τελικα ειδα οτι εφταιγε το firewall του kaspersky! Εκανα νεους κανονες και ολα μια χαρα!
equi1908 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Και σε εμενα εγινε αυτο.Τελικα ειδα οτι εφταιγε το firewall του kaspersky! Εκανα νεους κανονες και ολα μια χαρα! Δωσε info. Τι εννοεις "νεους κανονες"? Κι εγω με kaspersky ειμαι και δεν μπαινει καθολου σε servers
liakjim Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δωσε info. Τι εννοεις "νεους κανονες"? Κι εγω με kaspersky ειμαι και δεν μπαινει καθολου σε servers Πας ->Antihacker->Firewall Settings ->Rules for application . Βρες το iw3mp.exe (ειναι το Call of Duty 4) και κανε του delete.Την επομενη φορα που θα εκκινησεις το CoD4 και εφοσον το firewall ειναι σε training mode θα σου ζητησει για νεο κανονα.Επετρεψε του το "any activity" και εισαι ετοιμος!
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 εγώ μπήκα σήμερα πρώτη φορά στο online...\ με σκοτώσαν 5 φορές σε 1 λεπτό...
Exoskeletor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 liopyr isoun me thn allh omada diladi kati tetoioi pextes me kanoun k alazo omada mono kai mono gia na tous bro kai na tous skekiliaso
S2Katana Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Πως αλλαζεις ομαδα στο πισι?Με τον κλασσικο τροπο?Στο PSΝ δεν εχω βρει τετοια επιλογη, δυστυχως. Ειναι μερικοι απαισιοι παικτες...
nicsie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 exo tin ekdosi Razor1911.. to multiplayer einai ok, to single den anoigei. ousiastika fenete i eikona molis ksekinisi k meta feugi
Costinio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 nicsie δες αυτό το τόπικ: http://www.infinityward.com/community/forum/index.php?topic=3890.0 εγώ δεν μπορούσα να παιξω καθόλου cod4 (με πέταγε στο desktop) και εκεί βρήκα επιτέλους τη λύση.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Kαι το X Fire δημιουργεί πολλά προβλήματα όπως διαπίστωσα(το αναφέρει και στο link αρκετές φορές) Το περίεργο είναι που οι ελληνικοί servers είναι λιγότεροι από την αρχή και άδειοι!
radeon9700 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Ean den thelete cheatos servers diladi crakarismenous opou ginete diagonismos gia to kalitero cheater, tote agoraste to cod4 kai mpite ston elliniko server mas. Kosmo exoume sinexia o server einai gematos ta apogeumata mexri arga bradi http://www.heat-clan.gr/forum/viewtopic.php?t=2966&start=0 Ean sou aresei ena game tote to agorazeis eukeria einai xristougenianiatiko doro ston eauto sas
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μεταφέρεται το XP στο original ή πρέπει να αρχίσουμε από την αρχή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα