Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Re ananeosa sto teleutaio patch kai de me vazei katholou (timeout).

Ti paizei? (Multiplayer)

Και σε εμενα εγινε αυτο.Τελικα ειδα οτι εφταιγε το firewall του kaspersky! Εκανα νεους κανονες και ολα μια χαρα!

Δημοσ.
Και σε εμενα εγινε αυτο.Τελικα ειδα οτι εφταιγε το firewall του kaspersky! Εκανα νεους κανονες και ολα μια χαρα!

Δωσε info. Τι εννοεις "νεους κανονες"? Κι εγω με kaspersky ειμαι και δεν μπαινει καθολου σε servers :cry:

Δημοσ.
Δωσε info. Τι εννοεις "νεους κανονες"? Κι εγω με kaspersky ειμαι και δεν μπαινει καθολου σε servers :cry:

Πας ->Antihacker->Firewall Settings ->Rules for application . Βρες το iw3mp.exe (ειναι το Call of Duty 4) και κανε του delete.Την επομενη φορα που θα εκκινησεις το CoD4 και εφοσον το firewall ειναι σε training mode θα σου ζητησει για νεο κανονα.Επετρεψε του το "any activity" και εισαι ετοιμος!

Δημοσ.

Πως αλλαζεις ομαδα στο πισι?Με τον κλασσικο τροπο?Στο PSΝ δεν εχω βρει τετοια επιλογη, δυστυχως.

Ειναι μερικοι απαισιοι παικτες...

Δημοσ.

Kαι το X Fire δημιουργεί πολλά προβλήματα όπως διαπίστωσα(το αναφέρει και στο link αρκετές φορές)

Το περίεργο είναι που οι ελληνικοί servers είναι λιγότεροι από την αρχή και άδειοι!

Δημοσ.

Ean den thelete cheatos servers diladi crakarismenous opou ginete diagonismos gia to kalitero cheater, tote agoraste to cod4 kai mpite ston elliniko server mas. Kosmo exoume sinexia o server einai gematos ta apogeumata mexri arga bradi :)

http://www.heat-clan.gr/forum/viewtopic.php?t=2966&start=0

Ean sou aresei ena game tote to agorazeis eukeria einai xristougenianiatiko doro ston eauto sas :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...