vlachaquito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδες λιγο help γτ δε τη παλευω.Χθες επαιζα κανονικα και μετα με πεταξε εξω για pb και απο τοτε δε μπορω να ξαναμπω συνεχεια τρωω pb.Εχω το παιχνιδι cracked εχω κανει και τα update σε ολα αλλα τπτ.Καμια ιδεα? file sou vgazei 1 eidopoihsh gia temporary ban guid number klp? an nai pes mou kai ksero ti na kaneis
Wolfidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Activision confirms Call of Duty 5http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=274944 "...a new Call of Duty game every year." Ελεος. Αντε γιατί το βαρέθηκα κι όλας....
nicsie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα, ενω το multiplayer λειτουργει κανονικά το single player δεν ανοιγει, φαινεται μια αρχικη εικόνα κ μετά φεύγει.
Strategos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 αμα βαλεις το 1.2patch τοτε δεν δουλεβει το αρχειο που το ξεκιναει και το ξεκινας απο το dvd
privateer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 privateer pos ti pou? ego olo me xenous paizo re gam...to kai exasko kai ta aglika mou! kanenas ellinas re paidia?Donacgreece einai to onoma mou sto live Κάνε με add στο Live και όταν με δείς στο cod4 πες μου για invite
xZEUSx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ναι αυτο μου πεταει κατι για permanent guid ban
isspro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 meta to patch 1.2 oute se mena paizei. mono me cd diladi? giati den to exw dokimasei etsi. perioristika sto mp....
avpap75 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 meta to patch 1.2 oute se mena paizei. mono me cd diladi? giati den to exw dokimasei etsi. perioristika sto mp.... Περιορίστηκες στο multiplayer...Εγώ μετά από ένα μήνα νομίζα πως δεν έχει καθόλου single player!!! Χωρίς πλάκα είναι απίστευτα εθιστικό, μου θυμίζει παλιότερα που έπαιζα με τις μέρες Championship Manager.. Όσο το μαθαίνεις τόσο περισσότερο το γουστάρεις.
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Έπος!!!! Είναι το πρώτο fps που με κάνει να αισθάνομαι "άβολα" παίζοντας το. Δεν έχω δει ακόμα το crysis όμως το cod μου έκανε τόσο καλή εντύπωση που αμφιβάλλω αν έχει συναγωνιστή στην παρούσα φάση. Όταν είχα δει ότι πρόκειται για μοντέρνο πόλεμο είχα απογοητευτεί πλήρως αλλά ευτυχώς έκανα λάθος. Το παιχνίδι είναι Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο!!!! Tο παίζω στο μέγιστο βαθμό δυσκολίας και μάλλον δεν θα χρειαστώ ένα 3ώρο μόνο για να το τερματίσω. Ήδη έχω φάει ένα 6ορο και μόλις μπήκα στο act2, ώρες ώρες είσαι νεκρός πριν προλάβεις να αντιληφθείς από που σου σκασε....Δεν ξέρω αν πρόκειται για bug αλλά μερικές φορές σκοτώνω - άθελα μου - συμπολεμιστές χωρίς να μου πετάει το "friendly fires ....".... Είναι αδύνατο - τουλάχιστον για εμάς τους marines του καναπέ - κάτω από τέτοιες συνθήκες να μην κάνεις το λάθος. Πρέπει να έχει πέσει και τρελή διαφήμιση πάντως, στην σειρά Chuck για 2η συνεχόμενη εβδομάδα γίνεται λόγος για το cod4 xD!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ontos kai o termatismos einai apo tous pio oreous pou exo dei...To kalutero game tis xronias ean eksereseis oti skotoneis xiliades sto perasma sou....alla den sugrinete me to crysis imo giati polu apla exo sxedon teliosei to crysis xoris na skotoso pano apo 15 atoma...kai auti i epilogi einai pou metraei...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τις τελευταίες μέρες (νύχτες για να ακριβολογώ) το x fire μου βγάζει 5-6 ελληνικούς servers και από αυτούς μόνο 2 έχουν κόσμο.
Marat72 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Να πω και εγω την γνωμη μου Ξεκινησα να παιζω το Call of duty 4 πριν δοκιμασω το Crysis .Oι εντυπωσεις μου ηταν πολυ καλες , αψογο παιχνιδι και αφου ασχοληθηκα περιπου κανα 3ωρο πραγματικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Την επομενη μερα επαιξα το Crysis για πρωτη φορα . Εκπληκτικο! Το καλυτερο Fps ολων των εποχων για μενα , τελειο! Μιλαμε οτι επαθα πλακα με τα γραφικα , gameplay , δραση , απιστευτο! Οταν πηγα να ξαναπαιξω το Call of duty 4 καταλαβα οτι το Crysis ειναι αρκετα ανωτερο μετα απο 30 λεπτα το γυρισα στο Crysis!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα