Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδες λιγο help γτ δε τη παλευω.Χθες επαιζα κανονικα και μετα με πεταξε εξω για pb και απο τοτε δε μπορω να ξαναμπω συνεχεια τρωω pb.Εχω το παιχνιδι cracked εχω κανει και τα update σε ολα αλλα τπτ.Καμια ιδεα?

ενω εχεις ανοιξει το παιχνιδι πατα κονσολα (το κουμπι πανω απο το caps lock) και γραψε:

cl_maxpackets 60

ή

cl_maxpackets60

και πες μετα αν συνεχιζει να σε πεταει εξω....

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί πιστεύει κανείς πως το Crysis είναι καλύτερο σε multiplayer;; Εγώ παίζω και τα δύο και λέω με σιγουριά πώς το COD4 είναι μακράν καλύτερο. Τρελό frame rate σε σχέση με το Crysis, περισσότεροι χάρτες, άψογη κίνηση (καθόλου lag).

kai tetoia strimokwlia sta maps pou otan klanei o enas ton myrizei o allos...

Δημοσ.
Ρε παιδες λιγο help γτ δε τη παλευω.Χθες επαιζα κανονικα και μετα με πεταξε εξω για pb και απο τοτε δε μπορω να ξαναμπω συνεχεια τρωω pb.Εχω το παιχνιδι cracked εχω κανει και τα update σε ολα αλλα τπτ.Καμια ιδεα?

Μήπως να το αγοράσεις? (για να την παλέψεις...)

Δημοσ.
Το εκανα αλλα παλι με πεταει.(8α το αγορασω τα χριστουγεννα αλλα μεχρι τοτε...)

ta leme ta xristougenna tote.

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να κάνεις update το punkbuster.

Το πρόβλημα έχει αναφερθεί ξανά στο παρόν θέμα.Κάνε αναζήτηση στο θέμα και βάλε "punkbuster".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...