isspro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδες λιγο help γτ δε τη παλευω.Χθες επαιζα κανονικα και μετα με πεταξε εξω για pb και απο τοτε δε μπορω να ξαναμπω συνεχεια τρωω pb.Εχω το παιχνιδι cracked εχω κανει και τα update σε ολα αλλα τπτ.Καμια ιδεα? ενω εχεις ανοιξει το παιχνιδι πατα κονσολα (το κουμπι πανω απο το caps lock) και γραψε: cl_maxpackets 60 ή cl_maxpackets60 και πες μετα αν συνεχιζει να σε πεταει εξω....
Exoskeletor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 eine grhgoto to cod4?? tote to ut3 ti eine?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί πιστεύει κανείς πως το Crysis είναι καλύτερο σε multiplayer;; Εγώ παίζω και τα δύο και λέω με σιγουριά πώς το COD4 είναι μακράν καλύτερο. Τρελό frame rate σε σχέση με το Crysis, περισσότεροι χάρτες, άψογη κίνηση (καθόλου lag). kai tetoia strimokwlia sta maps pou otan klanei o enas ton myrizei o allos...
isspro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 εγω συμφωνω απολυτα με τον avpap75... tresh τα παραλες....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 e nai gousta einai auta...alla ti na kanoume thn 8elw thn apla mou...
undi13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Πολυ καλο αλλα ψιλομικρο!!Για μενα εχει πολυ καλα γραφικα
gdp77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδες λιγο help γτ δε τη παλευω.Χθες επαιζα κανονικα και μετα με πεταξε εξω για pb και απο τοτε δε μπορω να ξαναμπω συνεχεια τρωω pb.Εχω το παιχνιδι cracked εχω κανει και τα update σε ολα αλλα τπτ.Καμια ιδεα? Μήπως να το αγοράσεις? (για να την παλέψεις...)
xZEUSx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Το εκανα αλλα παλι με πεταει.(8α το αγορασω τα χριστουγεννα αλλα μεχρι τοτε...)
isspro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 νοικιασε το απο video club και κανε απο κει τη δουλεια...
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Το εκανα αλλα παλι με πεταει.(8α το αγορασω τα χριστουγεννα αλλα μεχρι τοτε...) ta leme ta xristougenna tote.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδες λιγο help γτ δε τη παλευω.Χθες επαιζα κανονικα και μετα με πεταξε εξω για pb και απο τοτε δε μπορω να ξαναμπω συνεχεια τρωω pb.Εχω το παιχνιδι cracked εχω κανει και τα update σε ολα αλλα τπτ.Καμια ιδεα? Μάλλον πρέπει να κάνεις update το punkbuster. Το πρόβλημα έχει αναφερθεί ξανά στο παρόν θέμα.Κάνε αναζήτηση στο θέμα και βάλε "punkbuster".
morgoth_gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Activision confirms Call of Duty 5 http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=274944 "...a new Call of Duty game every year." Ελεος.
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Και προφανως το στορυ θα ειναι παλι με μοντερνους πολεμους...Βαρετο, ισως.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Θα είναι όμως το "5" για PC ή θα πηγαίνει εναλλάξ; Τι ρωτνάω τώρα και γω ε;;Ακόμα δεν τον είδαμε μαρία τον βαφτίσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα