glad1at0re Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Παίδες πως πάει το Multi σε 360? Παίζετε οργανωμένα ή χύμα ο καθένας μπαίνει όπου βρει; Σκέφτομαι να το αγοράσω.. ή μήπως έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο καλύτερο; Thx
Donacgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ego pantos eimai poly efxaristimenos. alla paizo se opoion server vro elefthero! ektos kai an mazeytoume parea!
privateer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Παίδες πως πάει το Multi σε 360? Παίζετε οργανωμένα ή χύμα ο καθένας μπαίνει όπου βρει; Σκέφτομαι να το αγοράσω.. ή μήπως έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο καλύτερο; Thx 80% οργανωμένα με άλλους έλληνες
morgoth_gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Στο link που έδωσες έχει πολλά ports για άνοιγμα.Ανοίγοντας μόνο τα 3 πρώτα είναι αρκετό; Αυτό το "CD Key Validation" υποθέτω δεν είναι για cracked ε; Αν θέλετε cracked server θα πρέπει να κατεβάσετε και το ....ανάλογο αρχείο απο τα "περίεργα" sites (if you know what i mean ).Τότε δεν θα γίνετε επικοινωνία με τον global server και δεν θα ψάχνει για αυθεντικά cd-keys.Δεν θα φαίνεται βέβαια στο ingame menu αλλα θα φαίνεται στο xfire. Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε ολα τα ports(μόνο το 3ο). Για official server χρειάζονται μόνο τα 3 πρώτα όχι όλα (χωρίς crack εννοείται)
Strategos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 εγω παντος που μπαινω στον ελληνικο cracked(παρολο που εχω το γνησιο) το βλεπω κανονικα και στο refresh της λιστας του παιχνιδιου
Donacgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 privateer pos ti pou? ego olo me xenous paizo re gam...to kai exasko kai ta aglika mou! kanenas ellinas re paidia? Donacgreece einai to onoma mou sto live
gdp77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Σύμφωνα με αυτό, χρειάζομαι 4Mbps upstream, οπότε άκυρα τα όνειρα που έκανα για server. Αναρωτιέμαι, γιατί δεν υπάρχουν οδηγίες στο επίσημο site του παιχνιδιού... Δεν θέλουν δηλαδή ο κόσμος να στήσει server εύκολα; Επίσης γιατί υπάρχει η επιλογή ingame για dedicated internet server, τη στιγμή που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ εκτός και αν τον στήσεις manual με τις οδηγίες που μου δίνετε? Κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ ή η Activision στραβά αρμενίζει;
morgoth_gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Σύμφωνα με αυτό, χρειάζομαι 4Mbps upstream, οπότε άκυρα τα όνειρα που έκανα για server. Αναρωτιέμαι, γιατί δεν υπάρχουν οδηγίες στο επίσημο site του παιχνιδιού... Δεν θέλουν δηλαδή ο κόσμος να στήσει server εύκολα; Επίσης γιατί υπάρχει η επιλογή ingame για dedicated internet server, τη στιγμή που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ εκτός και αν τον στήσεις manual με τις οδηγίες που μου δίνετε? Κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ ή η Activision στραβά αρμενίζει; Οι επιλογές αυτές είναι κυρίως για απλό lan. Με μια dsl 2048 μπορούσαν να μπούν μέχρι 3 άτομα στον server μου,με 100 ping βέβαια.Δυστυχώς χρειάζεσαι μεγαλύτερο upload για περισοτερους παίχτες. Νά είναι καλά το university με την άπειρη γραμμή του!
glad1at0re Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή είμαι άσχετος από COD και μέχρι πριν 2 χρόνια έλιωνα με Battlefield 2. μπορείτε να μου πείτε αν το gameplay έχει καμία σχέση; Εννοώ το team work, να φτιάχνονται ομάδες in-game, να σου δίνει οδηγίες ο αρχηγός που να φαίνονται στο Mini-Map, να μπορείς να πάρεις οχήματα κτλ; Υπάρχουν αυτά;
glad1at0re Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 οχι σε ολα. Αυτό να το πάρω σα μεγάλο μείον ?
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ειναι μειον, ειναι απλα διαφορετικο game.
xZEUSx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδες λιγο help γτ δε τη παλευω.Χθες επαιζα κανονικα και μετα με πεταξε εξω για pb και απο τοτε δε μπορω να ξαναμπω συνεχεια τρωω pb.Εχω το παιχνιδι cracked εχω κανει και τα update σε ολα αλλα τπτ.Καμια ιδεα?
avpap75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 χαλαρα το καλυτερο game ever...εθιστικοτατο multiplayer... δεν περιμενα να το πω αλλα ειναι καλυτερο και απο το crysis!!!:shock: Γιατί πιστεύει κανείς πως το Crysis είναι καλύτερο σε multiplayer;; Εγώ παίζω και τα δύο και λέω με σιγουριά πώς το COD4 είναι μακράν καλύτερο. Τρελό frame rate σε σχέση με το Crysis, περισσότεροι χάρτες, άψογη κίνηση (καθόλου lag).
hurin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή είμαι άσχετος από COD και μέχρι πριν 2 χρόνια έλιωνα με Battlefield 2. μπορείτε να μου πείτε αν το gameplay έχει καμία σχέση; Εννοώ το team work, να φτιάχνονται ομάδες in-game, να σου δίνει οδηγίες ο αρχηγός που να φαίνονται στο Mini-Map, να μπορείς να πάρεις οχήματα κτλ; Υπάρχουν αυτά; Είναι εντελώς shoot'em'up παιχνίδι. Και εγώ έχω λυώσει το bf2, το cod4 δεν με έχει κερδίσει. Δεν έχει teamwork, medals και ribbons, αναλυτικά player stats. Όμως αν θες να ξεσκάσεις με κάτι γρήγορο, το cod4 είναι αυτό που ψάχνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα