S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Αχαχα, για μενα λεγατε τοση ωρα?Δεν το προσεξα γιατι ηταν σε σποιλερ. Τελειως ακυρο, δεν ξερω πως το σκεφτηκα.
gdp77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν, κάποιος από τους "παλιούς" στη σειρά CoD ας με βοηθήσει: Πώς μπορώ να στήσω dedicated server που να εμφανίζεται στη λίστα με τους server μέσα από το παιχνίδι (ή και από xfire; ). Μέχρι στιγμής, πηγαίνω στο "start new server" επιλέγω "dedicated" και μου βγάζει μια κονσόλα. Υποθέτω ότι ο server έχει ξεκινήσει. Αν μπω και στο παιχνίδι και κάνω "refresh list" όμως, δεν εμφανίζεται ο server μου. Υπάρχει κάποιο site με σχετικές οδηγίες πάνω στο θέμα; Μήπως χρειάζεται κάποια εντολή για να γίνει "advertise" o server?
Voodooman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μετά το σοκ της πρώτης αποστολής μου πέρασε ο ενθουσιασμός. Το παιχνίδι έχει την πιο εντυωσικαή "σκηνοθεσία" που έχω δει σε fps. Σε βάζει σε φοβερό τριπάκι με την ένταση και την αγωνία που σου δημιουργεί. εννοείται πως και ο τεχνικός τομέας του είναι εξαιρετικός. αλλά σαν παιχνίδι αυτό καθεαυτό δεν λέει και πάρα πολλά. Το βρήκα υπερβολικά "κλειστό". Ο δρόμος είναι ένας, αν δεν προχωρήσεις οι εχθροί συνεχίσουν να έρχονται ασταμάτητα, δεν σου επιτρέπει να το παίξεις με τον δικό σου τρόπο. Τολμώ να πω ότι είναι μία interacitve ταινία. Και φυσικά τα μηνύματα που περνάει είναι για κλάμματα. Έχει τρελό γέλιο (ή κλάμμα; ) όταν χάνεις και σου δείχνει ένα ρητό, να βλέπεις πρώτα μία ρήση του Αισχύλου και μετά μία της Κοντολίζα Ράϊς!!!! Το γουστάρησα πάρα πολύ για όσο κράτησε, αλλά δεν νομίζω ότι θα το ξαναπαίξω ποτέ.
@byZo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μα όλα τα COD έτσι ήταν. Όλα ήταν καταπληκτικά και αυτό είναι το καλύτερο. Και ναι σε κάποια σημεία είναι καλύτερο απο το Crysis. Σε κάποια άλλα σημεία, βέβαια, το crysis είναι άπαιχτο. Βασικά είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν αυτά τα δυο παιχνίδια.
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μετά το σοκ της πρώτης αποστολής μου πέρασε ο ενθουσιασμός.Το παιχνίδι έχει την πιο εντυωσικαή "σκηνοθεσία" που έχω δει σε fps. Σε βάζει σε φοβερό τριπάκι με την ένταση και την αγωνία που σου δημιουργεί. εννοείται πως και ο τεχνικός τομέας του είναι εξαιρετικός. αλλά σαν παιχνίδι αυτό καθεαυτό δεν λέει και πάρα πολλά. Το βρήκα υπερβολικά "κλειστό". Ο δρόμος είναι ένας, αν δεν προχωρήσεις οι εχθροί συνεχίσουν να έρχονται ασταμάτητα, δεν σου επιτρέπει να το παίξεις με τον δικό σου τρόπο. Τολμώ να πω ότι είναι μία interacitve ταινία. Και φυσικά τα μηνύματα που περνάει είναι για κλάμματα. Έχει τρελό γέλιο (ή κλάμμα; ) όταν χάνεις και σου δείχνει ένα ρητό, να βλέπεις πρώτα μία ρήση του Αισχύλου και μετά μία της Κοντολίζα Ράϊς!!!! Το γουστάρησα πάρα πολύ για όσο κράτησε, αλλά δεν νομίζω ότι θα το ξαναπαίξω ποτέ. Mπορει να εχεις και δικιο, αλλα στους τομεις που ανεφερες, ποτε δεν ειχε αριστευσει το CoD.Αυτο που μπορει να ενοχλει λιγο ειναι η Counterstrikeδικη λογικη που εχει επηρεασει το gameplay του MP. Παντως εγω που το πηρα στο PS3, τελικα αξιζε τα (πολλα) λεφτα του.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν, κάποιος από τους "παλιούς" στη σειρά CoD ας με βοηθήσει: Πώς μπορώ να στήσω dedicated server που να εμφανίζεται στη λίστα με τους server μέσα από το παιχνίδι (ή και από xfire; ). Μέχρι στιγμής, πηγαίνω στο "start new server" επιλέγω "dedicated" και μου βγάζει μια κονσόλα. Υποθέτω ότι ο server έχει ξεκινήσει. Αν μπω και στο παιχνίδι και κάνω "refresh list" όμως, δεν εμφανίζεται ο server μου. Υπάρχει κάποιο site με σχετικές οδηγίες πάνω στο θέμα; Μήπως χρειάζεται κάποια εντολή για να γίνει "advertise" o server? Για να κάνεις server πρέπει να υπάρχει και ένα pc ως dedicated server.Δεν θα είναι public όμως.
gdp77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Όταν λες δε θα είναι "public" εννοείς ότι δε θα είναι advertised στο "list" της activision? Θα μπορεί να μπει κάποιος αν έχει το ip μου; Υπάρχει κάποιο how to?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δεν θα φαίνεται στο X-fire αλλά θα θα φαίνεται στους φίλους σου και στους φίλους των φίλων σου! "Ηοw to" προφανώς θα υπάρχει,εγώ δεν έχω.Μέσες-άκρες ξέρω πως χρειάζεται ένα pc για server (και laptop κάνει) και κάποιες αλλαγές στο .cfg.
Hlapatsas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Πως να στήσεις Server CoD4 http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=1289.0
morgoth_gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 @ gdp77 Μπορείς να σηκώσεις server για cod ο οποίος θα φαίνεται κανονικά και ingame και στο xfire.Πρέπει να ανοίξεις κάποια ports ώστε να επικοινωνεί με global server και έτσι θα φαίνεται κανονικά! Είναι εύκολη διαδικασία,έχω στήσει εναν official με pb και εναν cracked για τα φιλαράκια μου που δεν έχουν original το cod! Δες εδώ: http://www.tmmworld.com/Default.aspx?tabid=42 Αν χρειαστείς βοήθεια pm me...
Donacgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 re paidia exei enas filos mou to COD4 sto PS3 kai exei ftasei sto epipedo 32 sto online. alla opote anevenei epipedo, osa epipeda kai na anevei an klisei kai aoixei tin konsola ton girizei sto 32. xerei kaneis giati?
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Γνωστη περιπτωση.Επισης, εχει συμβει σε φιλο μου να φτανει στο lvl37 και απο εκει και περα να γεμιζει η μπαρα, αλλα να μην ανεβαινει βαθμο. Το τοπικ εδω βεβαια ειναι για το πισι.
Donacgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 giati den einai topic genika gia to game? Call Of Dutty 4 leei de leei tipota gia PC. Logiko einai oi perisoteres kouvedes na ginonte gia to PC mias kai ekei to paizoun oi perisoteroi. Ego vevea to xarika sto Xbox mou
privateer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Για τις κονσόλες υπάρχει αυτό εδώ το topic http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=211394&highlight=Call+Duty
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 @ gdp77Μπορείς να σηκώσεις server για cod ο οποίος θα φαίνεται κανονικά και ingame και στο xfire.Πρέπει να ανοίξεις κάποια ports ώστε να επικοινωνεί με global server και έτσι θα φαίνεται κανονικά! Είναι εύκολη διαδικασία,έχω στήσει εναν official με pb και εναν cracked για τα φιλαράκια μου που δεν έχουν original το cod! Δες εδώ: http://www.tmmworld.com/Default.aspx?tabid=42 Αν χρειαστείς βοήθεια pm me... Στο link που έδωσες έχει πολλά ports για άνοιγμα. Ανοίγοντας μόνο τα 3 πρώτα είναι αρκετό; Αυτό το "CD Key Validation" υποθέτω δεν είναι για cracked ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα