Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Strategos:

Καλά ο zav... δεν τον σκοτωσές με το sniper? αυτον που σκοτονεις στο τελος του game ο ιδιος δεν ειναι?

Απαντήθηκε και πιο πάνω: Υποτίθεται ότι με το sniper τον τραυματίζεις μόνο και χάνει το αριστερό χέρι του.

και κατι αλλο στην αρχη του game εισαι ο paul jakson . Δεν πεθαίνεις απο την πυρινηκή? μετα ποιος εισαι και συνεχίζεις με στην αποστολη του price?

Παίζεις εναλλάξ τον Soap McTavish, Βρετανό καταδρομέα S.A.S. και τον Paul Jackson, Αμερικανό πεζοναύτη. Στους χάρτες που εμφανίζονται όταν φορτώνει η κάθε αποστολή το γράφει κάθε φορά. Δύσκολο να μην το προσέξεις αλλά όχι απίθανο, όπως αποδεικνύεις.

Και κάτι τελευτέο μετα την πιστα την heat και την επόμενη της διχνει οτι και καλα εκτοξευφτικαν οι πυρινηκες βομβες και εσυ μετα πας στην βαση και σταματας να εκτοξευφτουν οι αλλες , αυτη ομος που εκτοξέφτηκε τι εγινε?

Δεν σταματάς την εκτόξευση των επόμενων, αλλά εισάγεις κωδικούς για ακολουθία αυτοκαταστροφής αυτών που βρίσκονται στον αέρα.

Πάντως, όλα αυτά που ρωτάς περιγράφονται στις οθόνες φόρτωσης και στους διαλόγους. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή τα Αγγλικά σου suck big time οπότε δικαιολογείσαι ή όταν η μπάρα φόρτωσης γέμιζε πατούσες κατευθείαν το fire χωρίς να προσέχεις το story!

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

προσεχα το story αλλα ειχα χαμηλα τα ηχεια γιατι επειδη τον εβγαλα σχεδον μονομιας ειχε ζαλιστει το κεφαλι μου και δεν ειχε παντα subtitles. (Αυτο με το εναλαξ το ειχα καταλαβει ρωτησα επειδη οταν ξεκιναγαν οι αλλες αποστολες δεν μου ελεγε το name του βρετανου . Και εκει με την πυρινικη οντος δεν προσεχα.

ευχαριστο για τα info

και κατι last: I HATE WILD DOGS!!!

Δημοσ.

σήκωσα την πολυκατοικία στο πόδι όλο το βράδυ, αλλά το τερμάτισα... :P

τι ώρες έχει κόσμο στον server που είχατε δώσει στις προηγούμενες σελίδες?

Δημοσ.

Εχθές πήρα το COD4 αυθεντικό και, φυσικά, έλιωσα στο multiplayer. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

Για την ώρα παίζω μονο teamDeathmatch & Domination για να μπω στο νοημα.

Δημοσ.
ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

+ 1000

Το είχα νοικιάσει για να το δώ και είμαι και εγώ έτοιμος να το πάρω original. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !

Δημοσ.

Οσο το παιζω, τοσο με φτιαχνει!Βασικα προτιμω ολα τα modes εκτος απο S&D και deathmatch.Με εκνευριζουν απιστευτα οσοι παιζουν CoD και εφαρμοζουν τακτικες UTournament, με ηλιθια αλματα κτλ.

Ban them all! :P

Δημοσ.

S&D pekse na nioseis kai TDM!!!

free for all pragmati einai mapa...den boreis na ziseis ekei...

basika i kamperia einai to mono eknebristiko sto SD...

tora to na pidas gia na apofigeis kapies sferes pistebo den einai kai toso kako...

apo to call2 auto ekana xoris kan na pekso UT.bebea sto 4 to exoun periorisei gia kapious noobs na skotonoun pio grigora kai apotelesmatika..

Δημοσ.

Elate re to Pexnidi to exoun Isoropisei .... Giati sto TDM den Yparxoun hli8ia almata .... xD

kai aloste einai Pos pezei o ka8enas ... Kapioi exoun Syni8isei apo to CoD 1 na pidane kai na apofebgoun ... alloi na Pigenoun apo tixo se tixo ... aloi na Kamperonontai .... (to pio spastiko) to idio kalos mporeis na eisai kai stis 3 me8odous aftes .. eksartate ton typo sou ...

• Super Moderators
Δημοσ.

nai pragmati h pio hli8a taktikh to camperoma...otan pate strato na mhn to kanete kai feugete giouria sta pagouria mesa sta pyra...elpizw na mhn perimenete respawn ekei :P

Δημοσ.
nai pragmati h pio hli8a taktikh to camperoma...otan pate strato na mhn to kanete kai feugete giouria sta pagouria mesa sta pyra...elpizw na mhn perimenete respawn ekei :P

Aυτό που πρεπει να καταλάβουν τα καμπερόνια είναι πως ουσιαστικά περιμένουν απο τους υπόλοιπους να ρολάρει το παιχνίδι για αυτούς. Αν όλοι καμπεριάζαμε θα πιάναμε μια θέση και θα τελειωνε το παιχνίδι χωρίς να γίνει τίποτα:mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

den eipa oti prepei na camperwnetai kapoios apo thn arxh ews to telos enos game (mporei na allazei shmeia synexeia gia na mhn entopizetai eukola se periptwsh pou paizei ws sniper) alla mhn neuriazoume gia mia taktikh h opoia efarmozetai averta ston pragmatiko kosmo :P

e3allou den mporeis na apaiteis apo enan pou den exei taxyvolo oplo na mhn camperwnetai gia kapoies faseis se merika shmeia enos game...

ase pou me to sniper tou CoD4 ta kills apo makrya einai ez-mode...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...