Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τελικά μπορώ να παίξω στους servers στο πρόσωπο που δεν έχει x και γιατί δεν μπορώ να παίξω σε αυτούς που έχουν x? έχεις κάνα ip από κάνα server? πως το βάζω το ip για να βρω τον server? τώρα δεν ξέρω αν φταίει το PB που δεν μπορώ να παίξω σε όλους τους servers σε αυτούς που εχουν x thx pou me help

Aν κατάλαβα τι προσπαθείς να πεις.... το χ που λες είναι ότι θέλει pass για να μπεiς στον server!

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οπου Χ=τικ, δηλαδη ναι

οπου δεν εχει Χ (τικ)=οχι

πχ. bunkbaster και απο κατω Χ, σημαινει οτι εχει punkbuster ο συγκεκριμενος (και ο εκαστοτε) server. το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα....

Δημοσ.

Paidia kati asxeto!Stis rithmiseis to sync every frame ti kanei?Otan to bazw krataei stathera ta fps sta 60 an to kanw off den peftei katw apo 80!analysh 1680x1050 4x 16xaa extra, xfx 8800gt alpha dog edition!Diafores sthn eikona den blepw!

Δημοσ.

συχρονιζει τα fps του game με το ρυθμο ανανεωσης της οθονης (την ρυθμιση των hertz) που μαλλον αυτος σε σενα ειναι 60 στην αναλυση που εχεις

Δημοσ.
οπου Χ=τικ, δηλαδη ναι

οπου δεν εχει Χ (τικ)=οχι

πχ. bunkbaster και απο κατω Χ, σημαινει οτι εχει punkbuster ο συγκεκριμενος (και ο εκαστοτε) server. το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα....

ναι αυτό λέω χωρίς το x μπορώ να παίξω έστειλα μήνυμα σε αυτούς και μου είπανε να κάνω κάποια πράγματα ένα από αυτα είναι να πάω Start menu, Settings, Control Panel, Administrative Tools Services and change PnkBstrA and PnkBstrB to start Automatically που είναι αυτό στα vista?

Δημοσ.
Paidia kati asxeto!Stis rithmiseis to sync every frame ti kanei?Otan to bazw krataei stathera ta fps sta 60 an to kanw off den peftei katw apo 80!analysh 1680x1050 4x 16xaa extra, xfx 8800gt alpha dog edition!Diafores sthn eikona den blepw!

Για βγάλε ρε φίλε ένα screenshot με ανοιχτό από κονσόλα :

>\cg_drawfps 1

γιατί θα μας τρελάνεις...

Εννοείται να βλέπεις ανοιχτή πίστα, όχι να κοιτάς τοίχο...

Δημοσ.
η φαση με τα λαπτοπ που βρισκεις διασπαρτα στις πιστες τι ακριβως κάνει? ετσι απλα τα μαζευεις η έχει κανα Μπονους?

Δεν εχω διαβασει για μπονους!

Δημοσ.
Ειναι πολυ γρηγορο, υπερβολικα ισως σε καποια σημεια.

Μια χαρά ισορροπημένο είναι! (Το μόνο shotgun έπρεπε να είναι πολύ πιο δυνατό όμως κ το sniper.... έχω ρίξει κεφάλι 2 φορές κ δεν ψόφησε. Οχι με δυνατό ντουφέκι αλλά κ πάλι δεν δικαιολογείτε)

Να είχαμε κ γρήγορη σύνδεση θα ήταν καλύτερα.... Μας έχει πεθάνει η σχεδ-ΟΝ Telecoms με τα σκατοpings της.... :mad: Το έριξα το offtopic μου δεν κρατήθικα.... :o

Δημοσ.
Για βγάλε ρε φίλε ένα screenshot με ανοιχτό από κονσόλα :

>\cg_drawfps 1

γιατί θα μας τρελάνεις...

Εννοείται να βλέπεις ανοιχτή πίστα, όχι να κοιτάς τοίχο...

ok mono pes pws anaibazw pic

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...