Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό συμβαίνει επειδή οι πίστες του CoD4 είναι σχετικά μικρες σε μέγεθος κ φτιαγμένες όχι για παραπάνω από 18 παίκτες. ¨Οταν σε έναν σέρβερ πάιζουν 30 άτομα, εκτός ότι πυροβολάνε συνέχεια χωρίς καμιά τακτική με αποτέλεσμα να φαίνονται που ακριβώς είναι κάνοντας το UAV ουσιαστικά αχρείαστο, βγάζουν συνεχώς radar με αποτέλεσμα να γίνετε εκνευριστικό!

Να προτιμάτε σέρβερς με λιγότερους παίκτες....

katalava...Quake III Arena ftw...strimokwlia kai slaughter...

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κάποιο firewall ίσως μπλοκάρει το PB.

και χωρίς firewall το δοκίμασα απλά μπαίνει μέσα κανονικά k μετά από δευτερόλεπτα με πετάει έξω έλεος γαμώτο νεύρα χωρίς λόγο zZ

Δημοσ.

Ετρωγα kick λόγω Punkbuster στο cod2 επειδή δεν είχα ενημερωμένο το Punkbuster.

Ισως κάτι παρόμοιο να παθαίνεις και συ.

Στο κάνει σε όσους servers μπαίνεις;

Δημοσ.
Ετρωγα kick λόγω Punkbuster στο cod2 επειδή δεν είχα ενημερωμένο το Punkbuster.

Ισως κάτι παρόμοιο να παθαίνεις και συ.

Στο κάνει σε όσους servers μπαίνεις;

ναι σε όσους προσπάθησα να μπω μετά από δευτερόλεπτα online game με έκανε kick και μου λέει Punkbuster kicked player (for 0 minutes) RESTRICTION:

Service comminication failure: PnkBstrB.exe initialization failure κοίταξα και σε ένα ξαίνω site και του έβγαζε το ίδιο μήνυμα σε έναν τι να κάνω oeo? ):

Δημοσ.
ναι σε όσους προσπάθησα να μπω μετά από δευτερόλεπτα online game με έκανε kick και μου λέει Punkbuster kicked player (for 0 minutes) RESTRICTION:

Service comminication failure: PnkBstrB.exe initialization failure κοίταξα και σε ένα ξαίνω site και του έβγαζε το ίδιο μήνυμα σε έναν τι να κάνω oeo? ):

Δοκίμασε να κατεβάσεις απ εδώ

http://www.punkbuster.com/

για CoD4 μπας κ παίξει....

Ποιο Firewall έχεις?

Δημοσ.
Δοκίμασε να κατεβάσεις απ εδώ

http://www.punkbuster.com/

για CoD4 μπας κ παίξει....

Ποιο Firewall έχεις?

το pbsetup.exe δεν λες να κατεβάσω? αν ναι το κατέβασα k το έκανα setup αλλα μπας και δεν το έκανα σωστά το setup? πρέπει να το βάλω κάπου σε κανέναν φάκελο εκεί που είναι αποθηκευμένο το cod4 η όπου νάνε? firewall έχω το Panda αλλα του είπα να το δέχεται το δοκίμασα και χωρίς τι λειτουργία του Panda.

Δημοσ.
Απλά θα κάνεις κάθε τόσο χειροκίνητα το update του Punkbuster με αυτό το πρόγραμμα.

όταν το έκανα setup και μετά check updates μου έβγαζε κάτι αρχεία στο φάκελο που ήταν το pbsetup.exe δεν παίζουν ρολο? το upadate το κάνει σωστά? πρέπει να κάνω unistal το PB πρώτα που έχω η δεν πειράζει να το κάνω κατευθείαν setup?

Δημοσ.

Παιδιά όταν κάνεις Unlock τα όπλα και τα attachements που μπορείς να τα δείς?.Πρέπει να φτιάξεις νέο class για να τα χρησιμοποιήσεις ? Δέν είναι σαν το bf2 που κάνεις unlock τα νέα όπλα και μπορείς να επιλέξεις ποιό όπλο ανα class θα χρησιμοποιήσεις?

Δημοσ.
όταν το έκανα setup και μετά check updates μου έβγαζε κάτι αρχεία στο φάκελο που ήταν το pbsetup.exe δεν παίζουν ρολο? το upadate το κάνει σωστά? πρέπει να κάνω unistal το PB πρώτα που έχω η δεν πειράζει να το κάνω κατευθείαν setup?

Κάνε δοκιμή έτσι χωρίς να σβήσεις-μετακινήσεις-αλλάξεις τίποτα.

Στο cod2 απλά κάνεις ενημέρωση και παίζεις.Τώρα στο 4 δεν ξέρω αν θέλει κάτι άλλο.

Δοκίμασες να μπεις στον server που έδωσα πριν;

Δημοσ.

τελικά μπορώ να παίξω στους servers στο πρόσωπο που δεν έχει x και γιατί δεν μπορώ να παίξω σε αυτούς που έχουν x? έχεις κάνα ip από κάνα server? πως το βάζω το ip για να βρω τον server? τώρα δεν ξέρω αν φταίει το PB που δεν μπορώ να παίξω σε όλους τους servers σε αυτούς που εχουν x thx pou me help

Δημοσ.
Παιδιά όταν κάνεις Unlock τα όπλα και τα attachements που μπορείς να τα δείς?.Πρέπει να φτιάξεις νέο class για να τα χρησιμοποιήσεις ? Δέν είναι σαν το bf2 που κάνεις unlock τα νέα όπλα και μπορείς να επιλέξεις ποιό όπλο ανα class θα χρησιμοποιήσεις?

nai akrivos, ta dialegeis apo ta class.. vasika einai paparia giati meta apo ligo pou exeis anoigei, ta vasika pou sou exei den ta xrhsimopoieis pia...

Δημοσ.

Infinity Ward has announced it is already working on an update for the Xbox 360 version of Call of Duty 4: Modern Warfare. Straight from the horse's mouth:

Wanted to give you a heads up for an update in the works for the Xbox 360 version. We're going to be optimizing a lot of things behind the scenes with matchmaking and host selection as well as adding a few new features via the update which I have outlined below. No ETA on when this update will be available for download, just giving a heads up on what's to come in the future in the first potential update:

Additions / New Features:

Added Kill cam to Airstrike bombs and Claymores

Addition of Host Migration so if Host Leaves auto-chooses next best host

Tweaked the following Oldschool Mode settings based on feedback:

Added Unlimited Sprint

Increased Magazine Size

Added Ragdoll Cam

Optimizations / Tweaks:

Identify party by background color (in Lobby)

Optimized server selection for first match for better connections

Improved network performance for 18 player games

Optimized 'Chase Cam' when Spectating

Fixed Playlist error when attempting to join from other games

Handle Corrupt Create A Class data instead of kicking player

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...