Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραία βγήκε το patch για να μην τρώνε reset τα στατιστικά! ΟΚ.

Αν κάνεις format η απεγκατάσταση το παιχνίδι τι γίνετε μετά ? Πάλι level 1. Τελείvς απαράδεκτη η IW.

Δημοσ.

βασικα απο τι ετρωγε reset? απο διαφορους servers? μονο για αυτο μας ''καλυπτει''?

και εμαθε κανεις αν δουλευει αυτο τελικα????

Δημοσ.
file to exeis dei pouthena ayto?? giati mou fainete oti den exoun vrei akoma lysh...

Φιλε δουλευει μια χαρα ετσι!! :-)

εγω εκανα backup τον φακελο profile και το δοκιμασα σε νετ και δουλευει αψογα αρκει να βαλεις το cd key σου!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα αγόρασα το call of duty 4 και μου βγάζει πρόβλημα στο multiplayer μπαίνω μέσα σε έναν server και μετά από 10-15 δευτερόλεπτα με πετάει και λέει Punkbuster kicked player (for 0 minutes) Restriction: Service Commnnication failure: Punkbstrb exe initialization Failed τι να κάνω please help γιατί το πείρα μονο για το multiplayer και θα πάνε τσάμπα τα λεφτά μου :-)

(To game einai αυθεντικό)

Δημοσ.

Και ναι ακόμα περιμένω να έρθει το παιχνίδι.

Υποβολή Παραγγελίας 11/11/07 22:27

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 12/11/07 11:02

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων σε εξέλιξη

Τι να πώ ρε παιδια :(

Δημοσ.
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα αγόρασα το call of duty 4 και μου βγάζει πρόβλημα στο multiplayer μπαίνω μέσα σε έναν server και μετά από 10-15 δευτερόλεπτα με πετάει και λέει Punkbuster kicked player (for 0 minutes) Restriction: Service Commnnication failure: Punkbstrb exe initialization Failed τι να κάνω please help γιατί το πείρα μονο για το multiplayer και θα πάνε τσάμπα τα λεφτά μου :-)

(To game einai αυθεντικό)

Κάποιο firewall ίσως μπλοκάρει το PB.

Δημοσ.

Εμένα εκτός από την ανεγκέφαλη δράση του TDM,με έχει κουράσει και η φωνή που ανακοινώνει για το air strike του ελικοπτέρου κάθε λίγο και λιγάκι.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι πίστες του CoD4 είναι σχετικά μικρες σε μέγεθος κ φτιαγμένες όχι για παραπάνω από 18 παίκτες. ¨Οταν σε έναν σέρβερ πάιζουν 30 άτομα, εκτός ότι πυροβολάνε συνέχεια χωρίς καμιά τακτική με αποτέλεσμα να φαίνονται που ακριβώς είναι κάνοντας το UAV ουσιαστικά αχρείαστο, βγάζουν συνεχώς radar με αποτέλεσμα να γίνετε εκνευριστικό!

Να προτιμάτε σέρβερς με λιγότερους παίκτες....

Δημοσ.
εκτός ότι πυροβολάνε συνέχεια χωρίς καμιά τακτική με αποτέλεσμα να φαίνονται που ακριβώς είναι κάνοντας το UAV ουσιαστικά αχρείαστο, βγάζουν συνεχώς radar με αποτέλεσμα να γίνετε εκνευριστικό!

Για τέτοιους server μπορείς να έχεις φτιάξει class με "stealth" perks

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο φιλος οι πιστες ειναι πολυ μικρες με αποτελεσμα αν παιζουν πανω απο 10 ατομα να γινεται αλλαλουμ.

ενω μεχρι 10-15 ατομα ειναι τελειο!

εγω οποτε βλεπω στον server πανω απο 10 -15 ατομα βγαινω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...