isspro Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 τελικα βγαλαν patch που φτιαχνει το ρεσετ.http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/CoD4_MW_patch1.1.zip btw εγω παιζω στον σερβερ που ειπε ο bassstarlet τον tdm και τον greekwarrior tdm με nick str4t3gos. εμαθε κανεις αν δουλευει αυτο τελικα?
Wolfidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Ωραία βγήκε το patch για να μην τρώνε reset τα στατιστικά! ΟΚ. Αν κάνεις format η απεγκατάσταση το παιχνίδι τι γίνετε μετά ? Πάλι level 1. Τελείvς απαράδεκτη η IW.
isspro Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 βασικα απο τι ετρωγε reset? απο διαφορους servers? μονο για αυτο μας ''καλυπτει''? και εμαθε κανεις αν δουλευει αυτο τελικα????
Strategos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 αν θες να το κρατισης μετα απο format κανεις copy το mpdata απο το profiles και επισης δουλεβουν μονο σε ιδιο cd key.
vlachaquito Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 file to exeis dei pouthena ayto?? giati mou fainete oti den exoun vrei akoma lysh...
Fantomas_1985 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 file to exeis dei pouthena ayto?? giati mou fainete oti den exoun vrei akoma lysh... Φιλε δουλευει μια χαρα ετσι!! εγω εκανα backup τον φακελο profile και το δοκιμασα σε νετ και δουλευει αψογα αρκει να βαλεις το cd key σου!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kamiza Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα αγόρασα το call of duty 4 και μου βγάζει πρόβλημα στο multiplayer μπαίνω μέσα σε έναν server και μετά από 10-15 δευτερόλεπτα με πετάει και λέει Punkbuster kicked player (for 0 minutes) Restriction: Service Commnnication failure: Punkbstrb exe initialization Failed τι να κάνω please help γιατί το πείρα μονο για το multiplayer και θα πάνε τσάμπα τα λεφτά μου (To game einai αυθεντικό)
kosmasgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Και ναι ακόμα περιμένω να έρθει το παιχνίδι. Υποβολή Παραγγελίας 11/11/07 22:27 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 12/11/07 11:02 Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων σε εξέλιξη Τι να πώ ρε παιδια
Wolfidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα αγόρασα το call of duty 4 και μου βγάζει πρόβλημα στο multiplayer μπαίνω μέσα σε έναν server και μετά από 10-15 δευτερόλεπτα με πετάει και λέει Punkbuster kicked player (for 0 minutes) Restriction: Service Commnnication failure: Punkbstrb exe initialization Failed τι να κάνω please help γιατί το πείρα μονο για το multiplayer και θα πάνε τσάμπα τα λεφτά μου (To game einai αυθεντικό) Κάποιο firewall ίσως μπλοκάρει το PB.
Wolfidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Εμένα εκτός από την ανεγκέφαλη δράση του TDM,με έχει κουράσει και η φωνή που ανακοινώνει για το air strike του ελικοπτέρου κάθε λίγο και λιγάκι. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πίστες του CoD4 είναι σχετικά μικρες σε μέγεθος κ φτιαγμένες όχι για παραπάνω από 18 παίκτες. ¨Οταν σε έναν σέρβερ πάιζουν 30 άτομα, εκτός ότι πυροβολάνε συνέχεια χωρίς καμιά τακτική με αποτέλεσμα να φαίνονται που ακριβώς είναι κάνοντας το UAV ουσιαστικά αχρείαστο, βγάζουν συνεχώς radar με αποτέλεσμα να γίνετε εκνευριστικό! Να προτιμάτε σέρβερς με λιγότερους παίκτες....
gdp77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 εκτός ότι πυροβολάνε συνέχεια χωρίς καμιά τακτική με αποτέλεσμα να φαίνονται που ακριβώς είναι κάνοντας το UAV ουσιαστικά αχρείαστο, βγάζουν συνεχώς radar με αποτέλεσμα να γίνετε εκνευριστικό! Για τέτοιους server μπορείς να έχεις φτιάξει class με "stealth" perks
pc_admin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Οπως ειπε και ο φιλος οι πιστες ειναι πολυ μικρες με αποτελεσμα αν παιζουν πανω απο 10 ατομα να γινεται αλλαλουμ. ενω μεχρι 10-15 ατομα ειναι τελειο! εγω οποτε βλεπω στον server πανω απο 10 -15 ατομα βγαινω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα