Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε εδώ το προτελευταίο post.

"so, somebody with the last rank could upload their profile to the internets, and everybody could just download it and rename it to their gaming handle."

Μου φαίνεται ότι αν δεν βγει σύντομα Patch για την κατάσταση με τα stats, θα αναγκαστούμε/καταλήξουμε να παίζουμε όλοι με ένα κατεβασμένο από το Internet profile κάποιου σούπερ ντούπερ καμένου Αμερικανακίου...

Πάει η ποικιλία του κάθε συνδυασμού rank-perk, πάει η φαντασία στα classes, πάνε όλα. Θα γίνουμε όλοι Ράμπο...

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@Βass_starlet,

Kαλη ιδεα, ελπιζω να μην χρειαζονται και αλλα αρχεια.

Εγω στη θεση σου θα εκανα back up ολο τον φακελο του παιχνιδιου, για καθε ενδεχομενο.

Δημοσ.

paidia to ksanaeipame, den douleyei mono me to profile.

Ego to dokimasa me profile allou xrhsth kai otan paei na to kanei upload sou leei oti yparxei provlhma, kai sou kanei reset ola ta rankings..

Logika yparxoun kai kapoia alla file pou prepei na kaneis copy.. Kai den katalavaino pos kati toso aplo den to exoun problepsei oi vlakes ths activision...

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι θα στοίχιζε στην Activision να έκανε save μόνο το Rank μας, στους server της. Ακόμα πιο έξυπνο θα ήταν να ταύτιζε το rank με το unique cd-key, έτσι ώστε να "υποχρέωνε" τους πάντες να το αγοράσουν original.

Δημοσ.

Ρε παλικάρια γνωρίζει κανένας αν υπάρχει για το cod 4 game servers browser ? Όπως είναι και το all seeing eye δηλαδή το οποίο όμως δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι.Βρήκα στο ίντερνετ 3-4 αλλά κανένας δεν το έχει στη λίστα του.

Δημοσ.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι θα στοίχιζε στην Activision να έκανε save μόνο το Rank μας, στους server της. Ακόμα πιο έξυπνο θα ήταν να ταύτιζε το rank με το unique cd-key, έτσι ώστε να "υποχρέωνε" τους πάντες να το αγοράσουν original.

Πάρτον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου.

Δημοσ.

Εχτές ξεκίνησα να παίζω. Το μόνο που μου την έσπασε λίγο ήταν οι ήχοι του Game που είναι ίδιοι με του cod2. πχ όταν σκοτώνεις κάποιον με χειροβομβίδα κάνει τον ίδιο και μοναδικό ήχο που έκανε στο 2. Θα έπρεπε να προσθέσουν - αλλάξουν μερικούς ήχους. Κατα τα άλλα είναι πολύ καλό. 8.5/10

Δημοσ.
paidia to ksanaeipame, den douleyei mono me to profile.

Ego to dokimasa me profile allou xrhsth kai otan paei na to kanei upload sou leei oti yparxei provlhma, kai sou kanei reset ola ta rankings..

Logika yparxoun kai kapoia alla file pou prepei na kaneis copy.. Kai den katalavaino pos kati toso aplo den to exoun problepsei oi vlakes ths activision...

Και εγω αυτο νομιζω, οπως back up ολο το game file.

Δημοσ.

Αντε να κάνουμε κάθε βράδυ όλο το game backup..πφφφ.

Εμένα εκτός από την ανεγκέφαλη δράση του TDM,με έχει κουράσει και η φωνή που ανακοινώνει για το air strike του ελικοπτέρου κάθε λίγο και λιγάκι.

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!

ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ lvl 55 ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ STATS ΜΟΥ!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΑΝΑ BACKUP ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ, ΤΟ ΕΤΡΕΞΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PROFILE ΜΕ lvl 1!!!

ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ lvl 55!!!

ΠΟΥ ΣΤΟ :devil: ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ SAVE ΤΟΥ PROFILE MOY???

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.... ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ SAVE TON ΦΑΚΕΛΟ PROFILES ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ!!!!

LLLLLOOOOOOLLLLLL!!!!

Δημοσ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!

ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ lvl 55 ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ STATS ΜΟΥ!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΑΝΑ BACKUP ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ, ΤΟ ΕΤΡΕΞΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PROFILE ΜΕ lvl 1!!!

ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ lvl 55!!!

ΠΟΥ ΣΤΟ :devil: ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ SAVE ΤΟΥ PROFILE MOY???

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.... ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ SAVE TON ΦΑΚΕΛΟ PROFILES ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ!!!!

LLLLLOOOOOOLLLLLL!!!!

l2type....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...