Wolfidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Γαματο το COD4 αλλα θα επρεπε να εχει και lean οπως αλλα αξιοπρεπη FPS οπως το ΜΟΗΑ. Ειδικα με τον χαμο που γινεται σε αυτο το παιχνιδι πρεπει να εκτειθεσαι για να πυροβολησεις και την τρως χαλαρα.... Κανονικά θα έπρεπε αλλά λογο gamepad δεν βοηθάει στον γρήγορο ρυθμό που θέλει να κρατήσει το παιχνίδι. Μόνο στο PC παίζει με lean.... Τώρα για το αν είναι αξιοπρεπές το MoH.... δεν το νομίζω!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να παίξω κάτι online...Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο αναλυτικά τα βήματα για να καταφέρω να παίξω το call of duty online? Έχω χαθεί λιγάκι,πως βάζω καινούριους free servers? Oταν θα φορτώσεις το multiplayer θα πατήσεις το κομβίον αριστερά από το "1" για να κατέβει η κονσόλα,και θα γράψεις connect 87.243.64.162:28967 για να μπεις στον server που παίζω κάθε βράδυ! Eπίσης υπάρχει και ο 85.196.16.203 αλλά δεν έχω μπει ακόμα.Θα μπω σε λίγο μόλις φτιάξω και καφεδάκι!
Bigi444444 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει εντολή από την κονσόλα που να βάζει ένα σέρβερ στους αγαπημένους;
Wolfidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Συνεχώς όλο και περισσότεροι αναφέρουν ότι για ανεξήγητους λόγους, ενώ έχουν φτάσει σε υψηλό rank, τρώνε reset τα στατιστικά τους και γυρίζουν στο 1....
pepinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 το εχει κανεις τελειωσει το παιχνιδι σε single mode για να με βοηθησει σε ενα σημειο του παιχνιδιου, οπου το ανεφερα εδω στην σελιδα 59?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Το δεύτερο IP που έδωσα στο προηγούμενό μου post,δεν είναι <<ραγισμένος>> εξυπερετητής,που σημαίνει ότι μπαίνεις μόνο με original game. Κρίμα γιατί είναι Search and Destroy... Αν και νωρίς,φαίνεται πως θα επικρατήσει το χειρότερο είδος παιχνιδιού, το Team Deathmatch έναντι του Search and Destroy όπως και στο cod3. Ετσι το game καταντά βαρετό και δεν υπάρχει ομαδικό πνεύμα,αφού ο καθένας παίζει για την πάρτη του.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Καλα αυτο ειναι σχετικο, εγω προτιμω ας πουμε να κανω ολικο φορματ και να εχω τα δεδομενα μου σε external HD... Το αρχειο αυτο μπορει να γινει edited ή οχι? ginete na egatastiso ta games se external HD kai otan kano format sto kanoniko skliro tha ta vriski ta games me tin nea egatastasi ??? exo varethi na kano sinexeia meta apo kathe format egatastasi sta games kai psaxno na vro ena tropo na glitoso to grapse-svise
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ginete na egatastiso ta games se external HD kai otan kano format sto kanoniko skliro tha ta vriski ta games me tin nea egatastasi ??? exo varethi na kano sinexeia meta apo kathe format egatastasi sta games kai psaxno na vro ena tropo na glitoso to grapse-svise οχι .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Πρέπει να αγοράσεις δική σου κόπια και να βάζεις το cd-key κάθε φορά που παίζεις. (Όταν φεύγεις από το net cafe, εννοείται θα το σβήνεις). Mέχρι να του το κλέψουν όπως κάναν με τα accounts στο la2.
vlachaquito Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Αν και νωρίς,φαίνεται πως θα επικρατήσει το χειρότερο είδος παιχνιδιού, το Team Deathmatch έναντι του Search and Destroy όπως και στο cod3. Ετσι το game καταντά βαρετό και δεν υπάρχει ομαδικό πνεύμα,αφού ο καθένας παίζει για την πάρτη του. den nomizo..to cod einai paixnidi pou vghke kyrios gia sd..opoios thelei tdm, as paei na paiksei ut3
rOdrigO Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Εγω παλι γιατι πιστευω το αντιθετο..αυτο το CoD einai ρκετα πιο γρηγορο απο το 2,ακομα πιο action ενω κ οι πιστες δν μ φαινoνται φτιαγμενες για SD,einai <ανοιχτες>απο παντου...τωρα οποιος θελει τακτικη κ ομαδικοτητα υπαρχει και το RainbowSix:Vegas το καλυτερο tactical FPS αυτη τη στιγμη.
Hlapatsas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 βουρ για tdm είναι αυτό το cod...ε ρε γμτ...
xaros73 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Κανονικά θα έπρεπε αλλά λογο gamepad δεν βοηθάει στον γρήγορο ρυθμό που θέλει να κρατήσει το παιχνίδι. Μόνο στο PC παίζει με lean.... Τώρα για το αν είναι αξιοπρεπές το MoH.... δεν το νομίζω! Nαι οντως το ΜοΗ ειναι πιο arcade αλλα εχει το γουστο του και αυτο... Οσο για το lean αν οντως υπαρχει στο pc θα το παιξω και εκει για να δω!!! Ετσι κι'αλλιως παω για νεο pc γιατι εχουμε και crysis κτλ στο stand by λογω ανεπαρκειας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα