teofross Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ισως και το καλυτερο fps που εχω δει μεχρι σημερα.απιστευτη συνεχης δραση.Πολεμος!
gdp77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ξαναποσταρω την ιδια απορια με amd2000+ 512μβ ραμ και ραντεον 9200agp ξερω οτι δεν παιζει το call of duty 4 αλλα μπορω να αλλαξω κατι ? για να παιξει εστω και στα μινιμουμ (αρκει να τρεχει ομαλα).... ευχαριστω Όχι φίλε... Θες ολική αναβάθμιση.
rallistas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μετα απο 2 ωρες με το παιχνιδι εχω να πω πως σε οποιον δεν αρεσει το παιχνιδι αυτο...ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΕΙ Η ΤΟΣΤΙΕΡΑ!!
Toufas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 wolfidi, λαθος μου τοτε, αλλα στα options δεν βρισκω το κουμπι! ποιο ειναι?
Wolfidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 wolfidi, λαθος μου τοτε, αλλα στα options δεν βρισκω το κουμπι!ποιο ειναι? Προφανώς εννοείς αν μπορείς να ριχνεις μια σφαίρα κάθε φορά ή το να κάνεις αλλαγή σε αυτόματο ενώ παίζεις! Όχι αυτό δεν γίνετε. Άλλο κατάλαβα.... Συγνώμη... έλεγα ότι υπάρχει perk, στο MP, που σου δίνει μεγαλύτερο rate of fire... Αν θες να ρίχνεις μια μια ξεκλειδώνεις το G3 που ρίχνει μια σφαίρα σε κάθε πάτημα της σκανδάλης.... Πάντως κ στο CoD2 k 3 εχουν καταργήσει αυτήν την δυνατότητα εν αντιθέση με το CoD1 k UO που μπορούσες να κάνεις αλλαγές ενώ έπαιζες.
Wolfidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μια ερωτηση που μπορει να εχει απαντηθει : Μπορεις να παιξεις multiplayer χωρις να εχεις προσβαση στο internet? οπως στο Resistance? εννοειται πως υπαρχουν 4 χειριστηρια Ναι υποστηρίζει μέχρι 4 άτομα σε μια κονσόλα!
Bigi444444 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Χοντροκομμένο πάντως αν μετά από κάθε φορμάτ χάνεις τα στατιστικά.Ερασιτεχνική αντιμετώπιση εντελώς. Κατά άλλα αν και δε μου άρεσαν ιδιαίτερα τα πρώτα cod αυτό το βρήκα αρκετά καλό. Μου φαίνεται όμως ότι στο mp κάνει stuttering. Μου κάνει και ένα άλλο πολύ σπαστικό πράγμα.Όταν πατάω δεξί κλικ να δω από τη διόπτρα, όποτε γουστάρει αλλάζει σε τέτοια προοπτική.Άλλες φορές θέλει να το πατήσω 3-4 φορές και με το που αλλάξει ξαναγυρνάει σε κανονική προοπτική, άλλες δε γυρνάει με την καμία, άλλες γυρνάει με τη μία.
lepros13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να παίξω κάτι online...Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο αναλυτικά τα βήματα για να καταφέρω να παίξω το call of duty online? Έχω χαθεί λιγάκι,πως βάζω καινούριους free servers?
xaros73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Γαματο το COD4 αλλα θα επρεπε να εχει και lean οπως αλλα αξιοπρεπη FPS οπως το ΜΟΗΑ. Ειδικα με τον χαμο που γινεται σε αυτο το παιχνιδι πρεπει να εκτειθεσαι για να πυροβολησεις και την τρως χαλαρα....
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 SOLDIERS I HAVE A MISSION FOR YOUR TEAM .... GO TO FIND THE FILE WITH THE SAVES
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ψάξε στο My Documents, συνήθως εκεί σώζουν τα παιχνίδια.
isspro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 λοιπον το προφιλ σωζεται εδω: c:\program files\activision\CoD4 Modern Warfare\players\profiles\... και εχει ενα φακελο με το ονομα που χρησιμοποιει ο καθενας σαν προφιλ + ενα αρχειο ==> active.txt
vlachaquito Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 pantos kanontas copy ta arxeia sou den ginete tpt, vazontas to profile allou atomou sto kompiuter mou den sozei tpt..ara prepei na antigrapseis kai alla arxeia.. P.S. isspro se prolava
gdp77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ίσως είναι συνδυασμός των αρχείων στο profile + cd key
sotirakis.net Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Όποιος έχει όρεξη για πειραματισμούς, ας κοιτάξει και στην registry για κλειδιά σχετικά με "Call of Duty 4" ή CoD4 ή Infinity Ward ή κάτι σχετικό τέλος πάντων. Ίσως εκεί να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα