Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ξαναποσταρω την ιδια απορια

με amd2000+ 512μβ ραμ και ραντεον 9200agp

ξερω οτι δεν παιζει το call of duty 4

αλλα μπορω να αλλαξω κατι ?

για να παιξει εστω και στα μινιμουμ (αρκει να τρεχει ομαλα)....

ευχαριστω

Όχι φίλε... Θες ολική αναβάθμιση.

Δημοσ.
wolfidi, λαθος μου τοτε, αλλα στα options δεν βρισκω το κουμπι!

ποιο ειναι?

Προφανώς εννοείς αν μπορείς να ριχνεις μια σφαίρα κάθε φορά ή το να κάνεις αλλαγή σε αυτόματο ενώ παίζεις! Όχι αυτό δεν γίνετε. Άλλο κατάλαβα.... Συγνώμη... :X

έλεγα ότι υπάρχει perk, στο MP, που σου δίνει μεγαλύτερο rate of fire...

Αν θες να ρίχνεις μια μια ξεκλειδώνεις το G3 που ρίχνει μια σφαίρα σε κάθε πάτημα της σκανδάλης.... Πάντως κ στο CoD2 k 3 εχουν καταργήσει αυτήν την δυνατότητα εν αντιθέση με το CoD1 k UO που μπορούσες να κάνεις αλλαγές ενώ έπαιζες.

Δημοσ.
Μια ερωτηση που μπορει να εχει απαντηθει : Μπορεις να παιξεις multiplayer χωρις να εχεις προσβαση στο internet? οπως στο Resistance? εννοειται πως υπαρχουν 4 χειριστηρια

Ναι υποστηρίζει μέχρι 4 άτομα σε μια κονσόλα!

Δημοσ.

Χοντροκομμένο πάντως αν μετά από κάθε φορμάτ χάνεις τα στατιστικά.Ερασιτεχνική αντιμετώπιση εντελώς.

Κατά άλλα αν και δε μου άρεσαν ιδιαίτερα τα πρώτα cod αυτό το βρήκα αρκετά καλό.

Μου φαίνεται όμως ότι στο mp κάνει stuttering.

Μου κάνει και ένα άλλο πολύ σπαστικό πράγμα.Όταν πατάω δεξί κλικ να δω από τη διόπτρα, όποτε γουστάρει αλλάζει σε τέτοια προοπτική.Άλλες φορές θέλει να το πατήσω 3-4 φορές και με το που αλλάξει ξαναγυρνάει σε κανονική προοπτική, άλλες δε γυρνάει με την καμία, άλλες γυρνάει με τη μία. :rolleyes:

Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να παίξω κάτι online...Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο αναλυτικά τα βήματα για να καταφέρω να παίξω το call of duty online? Έχω χαθεί λιγάκι,πως βάζω καινούριους free servers?

Δημοσ.

Γαματο το COD4 αλλα θα επρεπε να εχει και lean οπως αλλα αξιοπρεπη FPS οπως το ΜΟΗΑ. Ειδικα με τον χαμο που γινεται σε αυτο το παιχνιδι πρεπει να εκτειθεσαι για να πυροβολησεις και την τρως χαλαρα....

Δημοσ.

λοιπον το προφιλ σωζεται εδω:

c:\program files\activision\CoD4 Modern Warfare\players\profiles\... και εχει ενα φακελο με το ονομα που χρησιμοποιει ο καθενας σαν προφιλ + ενα αρχειο ==> active.txt

Δημοσ.

Όποιος έχει όρεξη για πειραματισμούς, ας κοιτάξει και στην registry για κλειδιά σχετικά με "Call of Duty 4" ή CoD4 ή Infinity Ward ή κάτι σχετικό τέλος πάντων. Ίσως εκεί να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...