Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση που μπορει να εχει απαντηθει : Μπορεις να παιξεις multiplayer χωρις να εχεις προσβαση στο internet? οπως στο Resistance? εννοειται πως υπαρχουν 4 χειριστηρια

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εαν εχει παιξει κανεις το παιχνιδι και εχει φτασει στο ACT III ας μου πει τι γινεται σε ενα σημειο του παιχνιδιου...οπου δεν βγαινει ακρη

υποψην εχω βαλει c-4 στους σωληνες, και στις πορτες...αλλα δεν δημιουργειται τρυπα, ωστε να μπω στην αιθουσα με τους πυραυλους

>εχω κολλησει στην πιστα οπου εισαι σε εναν υπογειο ρωσικο σταθμο(day 3)και που ανοιγει μια πορτα σιγα σιγα...για να μπεις να σταματησεις τους πυραυλους

πως θα ανοιξεις τις πορτες για να τους καταστρεψεις?
πηγα στην υπογεια καταπακτη, αλλα δεν εχει περασμα εκει...και μου δειχνει σε εκεινο το σημειο οτι ειμαι 1,5 μετρο απο τους πυραυλους!!!! 

κανενα hint?

Δημοσ.
Για "ανέβασε" και με "cg_drawfps 1" να δούμε και πόσα FPS πιάνεις. Δε σε κόβω για πάνω από 30.... (όχι μπροστά σε τοίχο ε; Να δείχνει, ανοιχτή πίστα, χιόνι ή φωτιά ;) )

ειχα ξεχασει να ανοιξω το fraps! εφαγα και κολλημα με το παιχνιδι και ξεχαστηακα. παω να βγαλω! επισης τα εβαλα στο manual και ολα extra ;)

Απ'ότι κατάλαβα, ναι.

Το θέμα είναι που σώζονται.

Αν είναι μαζί με το profile σε κάποια αρχεία, έστω και χειροκίνητα θα μπορούμε να τα πάρουμε backup.

Αν πάλι γράφονται στην registry....

Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα...

Edit

-----

Όσοι έχουν το game, ας ρίξουν μια ματιά στα αρχεία του profile τους αν είναι editable και αναγνώσιμα από κάποιον editor.

λοιπον το προφιλ σωζεται εδω:

c:\program files\activision\CoD4 Modern Warfare\players\profiles\... και εχει ενα φακελο με το ονομα που χρησιμοποιει ο καθενας σαν προφιλ + ενα αρχειο ==> active.txt

Δημοσ.

Λοιπον παιδες δεν ξαναγινε..

Εβαλα το παιχνιδι και το τερματισα με την μια.. Ουτε καν στo desktop δεν βγηκα. Πολυ καλές εντυπωσεις. Το χαρηκα στο μεγιστο. Τελεια δραση και γραφικα.Με τα ακουστικα ηταν το κατι αλλο.. Τελευταια φορα που χαρηκα τοσο ενα παιχνιδι πρεπει να ηταν απο εποχη fear αν δεν κανω λα8ος.

Βασικα εντυπωσιαστηκα απο τα πολυ ωραια και ελαφρια γραφικα για την γνωμη μου. το gameplay ιδιο οπως παντα (καλυτερα), αλλα το διαφορετικο ειναι οτι καποιες αποστολες διαφερουν κατα πολυ απο τα συνηθησμενα COD.. Οπως αυτη με το αεροπλανο που βομβαρδιζεις το εδαφος με την ασπρομαυρη καμερα διαλεγοντας τον τυπο των πυρομαχικων. Εχω δει πραγματικα βιντεο στο ιντερνετ και εχω να πω οτι το παιχνιδι πλασιαζει πολυ την πραγματικοτητα. Τελος η αποστολη που εισαι καμουφλαρισμενος με εναν αλλο και ακολουθεις τις εντολες του...σκετη απολαυση!!

Το συστηνω ανεπιφυλακτα στους fan του ειδους !!

********9/10**************

Δημοσ.

οριστε και οι photos:

32mnbyidqjnmta4tzjoy.jpg

23gnzmlwyy2nnnzizuhw.jpg

hnonmmtxm2zu1mmdutzj.jpg

n2wfd3mluznmdnmg4yw4.jpg

dy2t5mzgnyvtzckdoyxz.jpg

υπηρξε ενα προβλημα βεβαια με το χρωμα. μου τις ενφανησε πιο σκουρες το fraps και τις εδωσα λιο φως, ετσι ωστε να τις φερω οσο πιο κοντα μπορουσα σε σχεση με αυτο που βλεπω στην οθονη...

περιμενω σχολια! :-)

επισης τραβηξα και ενα βιντεακι με το ιδιο προγραμμα. οποτε αν θελετε μου λετε και το ανεβαζω ;)

Δημοσ.

να πει οποιος θελει τη γνωμη του για το πως τα βλεπει τα γραφικα thats all. παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ρεαλιστικοτητα του παιχνιδιου και φυσικα το gameplay. δεν ημουν φανατικος του call of duty αλλα τωρα εχω λιωσει 5 μερες και γουσταρω!! οποιος εχει accout στο xfire ας το γραψει αν θελει για να τον κανουν add οι αλλοι (κ εγω μαζι) να βρισκομαστε μεσα. το δικο μου το εχω γραψει σε προηγουμενο post.

καλο βραδυ μαγκες, παω να την πεσω γιατι απο τις 19:00 μεχρι 04:00 επαιζα και τα βλεπω ολα θολα τωρα! χαχαχαχαχαχα νυχτααα ;)

Δημοσ.
Είναι το αρχείο mpdata στο /players/profiles

Γι' αυτό κάνουμε partition c: και d: . Στο c: μπαίνουν τα win και στο d: όλα τα παιχνίδια και τα αρχεία μας. Έτσι όταν κάνουμε format, δε χάνουμε τίποτα.

Καλα αυτο ειναι σχετικο, εγω προτιμω ας πουμε να κανω ολικο φορματ και να εχω τα δεδομενα μου σε external HD...

Το αρχειο αυτο μπορει να γινει edited ή οχι?

Δημοσ.

telika mallon den ginete na sou meinoun ta ranks..

Pantos einai parakseno, afou apothikeyontai sto kompiuter, logika tha vriskontai mesa se kapoio apo ta file..

Oso gia ton filo pou sozei ta paixnidia tou se allo sklhro, liga paixnidia ksanapaizoun meta apo format.. Epeidh panta etsi kano, p.x. to age of mythology thimamai oti paizei mia xara, to cod2 pali oxi, thelei reinstall....

Δημοσ.

Ξαναποσταρω την ιδια απορια

με amd2000+ 512μβ ραμ και ραντεον 9200agp

ξερω οτι δεν παιζει το call of duty 4

αλλα μπορω να αλλαξω κατι ?

για να παιξει εστω και στα μινιμουμ (αρκει να τρεχει ομαλα)....

ευχαριστω

Δημοσ.
Ξαναποσταρω την ιδια απορια

με amd2000+ 512μβ ραμ και ραντεον 9200agp

ξερω οτι δεν παιζει το call of duty 4

αλλα μπορω να αλλαξω κατι ?

για να παιξει εστω και στα μινιμουμ (αρκει να τρεχει ομαλα)....

ευχαριστω

file sorry alla 99% oti kai na allakseis den prokeite na paiksei to cod4.. :(

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...