Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε εσάς όταν πάτε να συνδεθείτε σε κάποιο server σας βγάζει error?

Αν ξαναπροσπαθήσω να συνδεθώ όμως με την εντολή /reconnect στην κονσόλα, συνδέεται κανονικά.

BTW πολύ πώρωση το multiplayer!

Δημοσ.
den eixa anoikto fraps eikeini tin ora kai tora dn eimai spiti mou gia na do

Με ανοιχτή κονσόλα δίνεις :

>\cg_drawfps 1

και βλέπεις frames.

Σε εσάς όταν πάτε να συνδεθείτε σε κάποιο server σας βγάζει error?

Αν ξαναπροσπαθήσω να συνδεθώ όμως με την εντολή /reconnect στην κονσόλα, συνδέεται κανονικά.

Ναι, κυρίως τα απογεύματα που μπαίνει ο πολύς κόσμος. Επίσης δεν κάνει refresh το server list. Αναμένω το update του xfire για να μη χρειάζεται να ψάχνω server από το παιχνίδι.

Σε ότι αφορά τα fps: Για ανταγωνιστικό multi θες 70-100 fps. 50-70 είναι υποφερτά και αν έχετε κάτω από 50 τότε έχετε τακτικό μειονέκτημα σε σχέση με κάποιον που παίζει με πιο πολλά fps.

Δημοσ.

S2 katana. To paixnidi genika einai poly playble k se 7600. Emena sta 1024 epezai teleia, me ola sto terma (xwris AA). Den koitaksa frames, to eida empeirika. Se 1280 den dokimasa. H mhxanh tou einai poly pio elafrya apo crysis ktl.

Δημοσ.

Gyus θελω help..Παιζω απο internet cafe(bnb) κ δν ξερω πωσ μπορω να <αποθηκευσω > τα promotions μου..μου χανονται ακομα κ αν βγω στο menu των widndows!!!!μηπως φταιει που παιζω με το default profile(bnb User)k αν φτιαξω καινουργιο θα τα <κρατησει>??πως μπορω να τα κρατησω ακομα κ οταν σβησει ο υπολογιστης??εχω παει 4 φορεσ μεχρι level 11 δεν αντεχω να τα ξανακανω(οχι οτι παιζω μονο για τα promotions αλλα σου δινουν επιλογες-υπαρχει κ το mp44 στο level52 οποτε....)

Δημοσ.

Πρέπει να αγοράσεις δική σου κόπια και να βάζεις το cd-key κάθε φορά που παίζεις. (Όταν φεύγεις από το net cafe, εννοείται θα το σβήνεις).

Δημοσ.
ευχαριστω man...πρεπει να παιζω σε 1 συγκεκριμενο pc για να τα κραταει η μπορω να παιζω σε διαφορα pc's??

αν αποθηκεύονται στο pc, απλά ξέχνα το, όλα τα netcafe που σέβονται τον ευατό τους έχουν ''deep freeze'' ...

το δοκίμασε κανένας σε vista να δει αν σηκώνει καλύτερα details?

Δημοσ.

Δίκιο έχει ο liopyr. Στη χειρότερη, θα αντιγράφεις σε ένα flash-άκι το profile σου από το φάκελο του παιχνιδιού και θα το κάνεις copy σε όποιο pc παίζεις.

Δημοσ.
Δίκιο έχει ο liopyr. Στη χειρότερη, θα αντιγράφεις σε ένα flash-άκι το profile σου από το φάκελο του παιχνιδιού και θα το κάνεις copy σε όποιο pc παίζεις.

επίσης τα netcafe που σέβονται τον ευατό τους, σε περιορίζουν με virtual desktop... :lol:

εκτός και αν το profile σώζεται στα έγγραφα...

PS. (σε netcafe δουλεύω) :P

Δημοσ.

εγω το εχω και παιζω σε vista σε 1920χ1200 και ολα full. πολυ καλα γραφικα. αν θελετε να ανεβασω και φωτο καποια στιγμη... τι λεει θα βρεθουμε ποτε μεσα σαν φορουμ?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...