Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πηγαίνεις σε internet kafe σκέψου ότι τα λεφτα που θα δώσεις για να αγοράσεις το game 40 ευρά δηλαδή θα τα έχεις δώσει στο net σε 1-2 εβδομάδες..

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γενικα μιλωντας δικιο εχετε...αλλα οσον αφορα εμενα το pc μου παιζει μονο HALO 1 σε αναλυση 640x480 (κ κολλαει κιολας.)..δωστε cracked servers στον λαο

Δημοσ.

paidia molis epe3a to en logo paixnidi kai mporo na po oti kalitero paixnidi den exo pai3i pote mou milame paixnidara me ta ola tou.

se multiplayer pos ginete na pai3oume me servers poy na upostirizoun emas poy to brikame to paixnidi sto net???

Δημοσ.
paidia molis epe3a to en logo paixnidi kai mporo na po oti kalitero paixnidi den exo pai3i pote mou milame paixnidara me ta ola tou.

se multiplayer pos ginete na pai3oume me servers poy na upostirizoun emas poy to brikame to paixnidi sto net???

αν ειναι οπως τα λες για σενα, δεν πρεπει να δωσεις καποια χρηματα ωστε να στηριξεις την προσπαθεια τους?

Δημοσ.

Νομίζω πως το Call of Duty 4 θέλει ATI κάρτες: Το εγκατέστησα σε 2 pc.

C2D 6600 default | C2D 6600 @ 3.0 GHz

1 GB DDR2 667 | 2 GB DDR2 800

ATI X1950 PRO | Nvidia 7900 GTX

Από benchmarks στο net (π.χ. tomshardware) η 7900GTX είναι περίπου 20% πιο γρήγορη. Και όμως: Στην ίδια πίστα, στο ίδιο σημείο, με τα ίδια settings η ATI είναι πιο γρήγορη 15% ... Τι να πει κανείς. (Το "πιο ισχυρό pc" είναι το δικό μου, το άλλο του αδερφού μου)...

Τα settings είναι 1280x1024, χωρίς AA και όλα τα άλλα settings στο on.

Επιβεβαιώνει κανείς άλλος τις παρατηρήσεις μου για υπεροχή της ATI ?

Δημοσ.

Το παιχνιδάκι είναι απόλαυση. Και από γραφικά σκίζει, τρέχει και τέλεια. Λίγο τα textures είναι low και λιγάκι οι σκιές.

Δημοσ.
οσον αφορα εμενα το pc μου παιζει μονο HALO 1 σε αναλυση 640x480 (κ κολλαει κιολας.)

το HALO1 μην το παίρνεις και πολύ στα "σοβαρά", γιατί είναι αδικαιολόγητα βαρύ χωρίς να έχει και πολύ εντυπωσιακά γραφικά. Βέβαια σε αυτό φταίει ότι είναι και μεταφορά..

Free4All Greek Cod4 Server

87.243.64.162:28967

Xtes mphka apo to netkafe kaie. Re pedia pos ginete na exi tosa pola atoma na pezun kai na paizei toso orea. Sto cod2 sernosoun se server me kosmo mesa.Mpravo!

Aυτό δουλεύει και στην έκδοση του θείου; (Ή αναφέρεσαι μόνο σε αυτή; :-))

Από pings πώς πάμε;

EDIT: Πάντως απ' ότι είδα λιγάκι και εγώ, με p4 2,8c 1024 ram και την ATi X1600 Pro 512 με soft-mod (εννοείται τα βεντιλατερ να δουλεύουν στο φουλ) το παιχνίδι πηγαίνει ικανοποιητικά σε σχετικά normal προς high settings (ΑΑ στο 2χ και ΑF Full). Η ανάλυση βέβαια είναι στα 1024x768, δεν τολμάω να πάω πιο ψηλά..

Δημοσ.
αν ειναι οπως τα λες για σενα, δεν πρεπει να δωσεις καποια χρηματα ωστε να στηριξεις την προσπαθεια τους?

edo kai xronia pou eime gamer edosa mia fora olo kai olo gia to f/a 18 kai den ta 3anadino,mias kai i doulia tous se sxesi me ta leuta pou zitane tin theoro koroidia oxi mono gia auto to game ala milao genikos.

Δημοσ.
me p4 sta 2,66 - 1,5 gb ram - 7600gs trexei alla kai na min trexei ta xristougena tha alakso cpu . to demo pantos etrexe aneta xoris kolimata kai sta 1280x1024

Στα 1280χ1024, χωρις κολλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...