Pytzamarama Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Eνα αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι εχτες οταν πηγα να τσεκαρω το accuracy μου στο παγκοσμιο leaderboard,οι πρωτοι ειχαν ευστοχια 360% !!!! Πως γινεται αυτο?
JosNos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 απο τιμες πανω κατω? πιο φτηνα απο που, εχει σχηματισει κανεις γνωμη απο την αγορα γενικοτερα? sto plaisio ematha oti kanei 50 euro... poli akribo...
S2Katana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Και εγω απορω με αυτο το θεμα, τι να πω, ή εγω ειμαι κουλος ή αυτοι ειναι απιστευτοι!
Skia11 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Επαναλαμβάνω: στα Media Markt είναι στα 42 euro...
liopyr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδιά, τα normal είναι τα υποτιθέμενα max details? δεν πάει παραπάνω από normal εμένα...
gdp77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Oταν πατάω μέσο του xfire να μου βγάλει τους διαθέσιμους servers δεν γίνετε τίποτα κ λεει "0 servers available". Συμβαίνει κ σε κανέναν άλλον αυτό? Ναι και σε μένα. Δε νομίζω ότι έχει γίνει το απαραίτητο update στο xfire για να βλέπει τους server του CoD4. Μάλλον θα περιμένουμε λίγο... ρε παιδιά, τα normal είναι τα υποτιθέμενα max details? δεν πάει παραπάνω από normal εμένα... Ναι. Δεν ξέρω μήπως στα Svista δίνει τη δυνατότητα για παραπάνω λόγω DX10. Όπως και να έχει το πράγμα Svista εγώ δε βάζω... Ubuntu για δουλειά και XP για παιχνίδια. Το κάθε λειτουργικό εκεί που του αξίζει...
Wolfidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Ελπίζω σύντομα να βγάλουν νέου μεγαλύτερους κ πιο ανοικτούς χάρτες! Και κανα δυο για βραδινή όραση καλά θα ήταν. (έστω να έχουν επιλογή με τους υπάρχοντες για μέρα νύχτα. Θα ήταν φανταστικό) Αν είναι με points ίσως υπάρξει φαινόμενο cod3 που δεν τράβηξαν οι αγοραστοί! Αλλά k πάλι αυτό παίζει ανάλογα το παιχνίδι πχ GoW. Κρίμα που κατάργησαν τους Medic! Επίσης το shotgun συνεχίζει να είναι ψόφιο όπως στο cod3. Αν είχε κ καταστρέψιμο περιβάλλον (σαν BTF3) θα μιλάγανε όλοι για τελειοτητα
pc_admin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Εχω την διευθυνση απο site που εχει λιστα με cracked servers για το cod4 (εχει 111 servers ,αλλα δεν βρηκα καποιο Ελληνικο ) . Ειναι οκ να την δωσω ή θα φαω ban?
Blackjim Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Paides , an paizete cod4 online sto 360 , valte ki emena se kana Insomnia deathmatch gamertag : Antony Blackjim
Wolfidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Εχω την διευθυνση απο site που εχει λιστα με cracked servers για το cod4 (εχει 111 servers ,αλλα δεν βρηκα καποιο Ελληνικο ) .Ειναι οκ να την δωσω ή θα φαω ban? Υπάρχουν κ ελληνικοί!
rOdrigO Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δωστην ρε φιλε τι ρωτας????Εμεις που παιζουμε απο internet cafe τι θα κανουμε,κλεφτες θα γινουμε??
cosmosfera Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 το παιχνιδι ειναι κορυφη τελεια και παυλα!ελιωσα λιγο το demo σε pc φιλου και τα ειδα ολα...μεχρι τωρα ο μονος λογος που εχω μπει σε σκεψεις για τις απαραιτητες αναβαθμισεις στο pc για να το λιωσω κυριως online...βεβαια ο απολυτος λογος για αναβαθμιση εξακολουθει να ειναι μονο το grand theft auto για μενα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 oxi...upoti8etai "ferneis" to key apo to spiti sou kai to vazeis sto pc pou paizeis...kai otan feugeis to svhneis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα