Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνα αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι εχτες οταν πηγα να τσεκαρω το accuracy μου στο παγκοσμιο leaderboard,οι πρωτοι ειχαν ευστοχια 360% !!!!

Πως γινεται αυτο?

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
απο τιμες πανω κατω? πιο φτηνα απο που, εχει σχηματισει κανεις γνωμη απο την αγορα γενικοτερα?

sto plaisio ematha oti kanei 50 euro...

poli akribo...

Δημοσ.
Oταν πατάω μέσο του xfire να μου βγάλει τους διαθέσιμους servers δεν γίνετε τίποτα κ λεει "0 servers available". Συμβαίνει κ σε κανέναν άλλον αυτό?

Ναι και σε μένα. Δε νομίζω ότι έχει γίνει το απαραίτητο update στο xfire για να βλέπει τους server του CoD4. Μάλλον θα περιμένουμε λίγο...

ρε παιδιά, τα normal είναι τα υποτιθέμενα max details? δεν πάει παραπάνω από normal εμένα...

Ναι. Δεν ξέρω μήπως στα Svista δίνει τη δυνατότητα για παραπάνω λόγω DX10. Όπως και να έχει το πράγμα Svista εγώ δε βάζω... Ubuntu για δουλειά και XP για παιχνίδια. Το κάθε λειτουργικό εκεί που του αξίζει...

Δημοσ.

Ελπίζω σύντομα να βγάλουν νέου μεγαλύτερους κ πιο ανοικτούς χάρτες! Και κανα δυο για βραδινή όραση καλά θα ήταν. (έστω να έχουν επιλογή με τους υπάρχοντες για μέρα νύχτα. Θα ήταν φανταστικό) Αν είναι με points ίσως υπάρξει φαινόμενο cod3 που δεν τράβηξαν οι αγοραστοί! Αλλά k πάλι αυτό παίζει ανάλογα το παιχνίδι πχ GoW.

Κρίμα που κατάργησαν τους Medic!

Επίσης το shotgun συνεχίζει να είναι ψόφιο όπως στο cod3.

Αν είχε κ καταστρέψιμο περιβάλλον (σαν BTF3) θα μιλάγανε όλοι για τελειοτητα

Δημοσ.

Εχω την διευθυνση απο site που εχει λιστα με cracked servers για το cod4 (εχει 111 servers ,αλλα δεν βρηκα καποιο Ελληνικο ) .

Ειναι οκ να την δωσω ή θα φαω ban?

Δημοσ.
Εχω την διευθυνση απο site που εχει λιστα με cracked servers για το cod4 (εχει 111 servers ,αλλα δεν βρηκα καποιο Ελληνικο ) .

Ειναι οκ να την δωσω ή θα φαω ban?

Υπάρχουν κ ελληνικοί!

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι κορυφη τελεια και παυλα!ελιωσα λιγο το demo σε pc φιλου και τα ειδα ολα...μεχρι τωρα ο μονος λογος που εχω μπει σε σκεψεις για τις απαραιτητες αναβαθμισεις στο pc για να το λιωσω κυριως online...βεβαια ο απολυτος λογος για αναβαθμιση εξακολουθει να ειναι μονο το grand theft auto για μενα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...