S2Katana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Paidia to exw pai3ei to COD4 xthes se gnwsto net cafe tis thessalonikis.Tha pw kati pou tha peira3ei. An kai egw terastios fan tou COD2 , exw pai3ei xthes kapou 4 wres to COD4. Tha simfonisw oti to paixnidi exei poly oraia grafika ka physics ktl, alla distixos o xeirismos kai o rythmos tou paixnidiou fernei poly counterstrike kai exw apogoiteutei poly... Εννοεις οτι ειναι λιγοτερο tactical?Πιστευω για αυτο ευθυνεται το γεγονος οτι η Activision επελεξε συγχρονα οπλα...
Pytzamarama Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Ελεος μαγκες! Το παιχνιδι στο ΜΡ ειναι ΔΕΚΑΡΑΚΙ.Μαζι με το Halo3 αποτελουν τις καλυτερες multiplyer arcade απολαυσεις Τωρα αυτα περι κλεψιματος...ειναι σαφεστατα lag (στη 360 εκδοση εννοω...τι κλεψιμο να κανεις στη κονσολα?αλλαζεις config files? ) Απλα εχω συναντησει το κλασικο...στο Free For All πολυ παιζουν "ομαδικα"
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 To eida kai go to game,parapolu kalo...mou aresei pou exei polu tactical movement to squad...ill buy it...
isspro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 απο τιμες πανω κατω? πιο φτηνα απο που, εχει σχηματισει κανεις γνωμη απο την αγορα γενικοτερα?
isspro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 ego to vrika 29.99£. που ομως? να λεμε για να μαθαινει κ ο κοσμος...
anamenos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Ελεος μαγκες!Το παιχνιδι στο ΜΡ ειναι ΔΕΚΑΡΑΚΙ.Μαζι με το Halo3 αποτελουν τις καλυτερες multiplyer arcade απολαυσεις Τωρα αυτα περι κλεψιματος...ειναι σαφεστατα lag (στη 360 εκδοση εννοω...τι κλεψιμο να κανεις στη κονσολα?αλλαζεις config files? ) Απλα εχω συναντησει το κλασικο...στο Free For All πολυ παιζουν "ομαδικα" pia shooter tha protines os simulation gia XBOX360?
Stormwatch Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Ολα τα λεφτα το COD....σκεφτομαι να παραιτηθω από τη δουλειά
Wolfidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Ελεος μαγκες!Το παιχνιδι στο ΜΡ ειναι ΔΕΚΑΡΑΚΙ.Μαζι με το Halo3 αποτελουν τις καλυτερες multiplyer arcade απολαυσεις Τωρα αυτα περι κλεψιματος...ειναι σαφεστατα lag (στη 360 εκδοση εννοω...τι κλεψιμο να κανεις στη κονσολα?αλλαζεις config files? ) Απλα εχω συναντησει το κλασικο...στο Free For All πολυ παιζουν "ομαδικα" Cheating or players attempting to cheat will not be tolerated. We are constantly tracking game performance and are instantly sent an alert when a player is attempting to lag players out or cheat in any other manner which lowers the gaming experiencing for the community as a whole. Attempting to lag players will result in an immediate Host-ban, preventing you from ever hosting a game in Call of Duty 4: Modern Warfare again. Extreme offenses or even repeated offensives will result in your MP privileges and access being revoked and all cheaters or attempted cheats will be immediately reported to Microsoft with the highest suggestion that your Xbox Live service be suspended. In addition, cases where cheating was used to gain rank / position on the leaderboards will be addressed by your rank / leaderboard position being erased. Trust me, if there is any other way that we can punish cheaters, we will not hesitate to take it. Plain and simple. You cheat, or even attempt to cheat and ruin the gaming experience for the rest of the community you will be punished. You have been warned.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Ego milao apo magazi alla anyways na kai to site http://www.game.co.uk/
pinakas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Και εγώ ομολογώ ότι έπαθα πλάκα με τα γραφικά. Δεν έχω δει ακόμα το bioshock αλλα αυτό που είδα είναι άπαιχτο. 1. Η πρώτη πίστα στο τάνκερ είναι πολύ κινηματογραφική, καθώς και το βίντεο αμέσως μετά με την εκτέλεση του προέδρου. Νόμιζεις ότι βλέπεις ταινία !!!
Wolfidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Oταν πατάω μέσο του xfire να μου βγάλει τους διαθέσιμους servers δεν γίνετε τίποτα κ λεει "0 servers available". Συμβαίνει κ σε κανέναν άλλον αυτό?
p3tran Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δεύτερη Περίπτωση : Έχετε δει shotgun να ρίχνει 7 ριπές σε ένα δευτερόλεπτο? Εγώ το είδα. (στην Kill cam) Να σημειώσω ότι στο PC υπάρχει κ αυτό το κλέψιμο. Στο Cod2, πχ, τα ντουφέκια ρίχνουν σαν πολυβόλα! καποια στιγμη ανοιγει ενα perk που αυξανει το rate of fire. μηπως ειχε αυτο εκεινος που σε ξεπαστρεψε?
Wolfidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 καποια στιγμη ανοιγει ενα perk που αυξανει το rate of fire. μηπως ειχε αυτο εκεινος που σε ξεπαστρεψε? Δεν θυμάμαι... Πάντως κ οι κονσόλες δεν μένουν αλώβητες από τους μπαμπέσηδες ρουφιάνους. Και στο CoD3 υπάρχει τρόπος να πυροβολείς μέσα από τοίχους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα