Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Molis to termatisa kai ena exo na po. MAMAMEI!!!

Ta palikaria kanane super douleia. Bravo tous. Apo ta kalytera FPS pou exo paiksei.

Thelei ligo eksikiosi me thn piksida, alla meta apo ligo ola OK.

eipa kai ego mono ego eimai vlakas kai den katalavaino thn phksida?? :D

Δημοσ.
Δηλαδή ο επόμενος δεν θα μπορέσει να το παίξει multiplayer? Το έχεις κατοχυρώσει το κλειδί?

πως το κατοχυρωνω?

Δημοσ.

Δεν "κατοχυρώνεται". Απλά νομίζω ότι άπαξ και το χρησιμοποιήσει κάποιος για online τότε "μαρκάρεται" αυτό το κλειδί στον master server και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει άλλος (=οπότε βλέπεις το μήνυμα "cd-key is in use" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Ελπίζω δηλαδή να είναι έτσι, γιατί δε θα ήθελα κάποιο key generator να "δώσει" το official κλειδί μου σε κάποιον άλλο κάποια στιγμή...

Y.Γ. To single ΔΕΝ είναι το καλύτερο FPS που έχουμε παίξει. To παιχνίδι "τα σπάει" στο ότι αποτελεί την καλύτερη δυνατή μεταφορά κινηματογραφικών σκηνών σε παιχνίδι. Νιώθεις ότι παίζεις σε διάφορες ταινίες όπως το "Black Hawk Down", την τριλογία με πρωταγωνιστή τον "Jack Ryan" κτλ. Και όλα αυτά σε ένα κλασικό μεν, όμορφα στημένο δε σενάριο. Κυριολεκτικά νιώθεις την ένταση του "modern warfare" όπως αυτό παρουσιάζεται σε όλες τις μοντέρνες ταινίες του Holywwod. Αλλά παιχνίδι τέτοιου τύπου δεν ήταν, δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ καλύτερο FPS. Το Half Life π.χ. δεν το φτάνει στο game-play.

Σε ό,τι αφορά το multi, θεωρώ ότι το παιχνίδι έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος από το CoD2 και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Σε εθίζει (καθώς παίζεις συνέχεια για να ανεβάσεις level) και μπορείς να παραμετροποιήσεις το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό επιλέγοντας ή φτιάχνοντας το class σου. Έτσι το team play και το co-op αποκτά άλλη αξία. (Έχω πωρωθεί με το "Last stand" , για όσους ξέρετε τι είναι :-) )

Δημοσ.

Λογικά όχι. Ίσως ξεκινάς από το 0 (μηδέν) και μόνο για το session του lan game. Όταν θα κάνω το πρώτο CoD4 LAN θα δούμε :-)

Δημοσ.

Ρε σεις το Night Βυζιών τη το έχουν στο multi αφού δεν έχει πίστες με σκοτάδι? Δεν μπόραγαν να βάλουν κάνα δυο σκοτεινές πίστες? Ή να έβαζαν επιλογή αν θες να παίξεις τις πίστες νύχτα ή μέρα?

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι τελειο,αξιζει να αγορασατε το αυθεντικο.μεσα στην βδομαδα θα εχω το καινουριο pc.

Μηπως ειναι δυνατον να μεταφερω το profile μου απο το ενα pc στο αλλο?

Κριμα να πανε τοσες ωρες multi χαμενες!

Δημοσ.

Μια παρατήρηση : Τελείως ανούσιο το night vision εφόσον δεν υπάρχουν maps με τόσο πολύ σκοτάδι στο mp.

Κάτι άλλο απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιλογή για unranked παιχνίδι. Είσαι δλδ αναγκασμένος με το στανιό να παίζεις για τα γαλόνια! Γιατί ρε άχρηστοι? Δεν σας φτάνει που κόψατε το splitscreen στο live?

Συνάντησα τους πρώτους κλέφτες χθές κ προχθές! Ελπίζω να κάνω λάθος.

Πρώτη περίπτωση : Είμαι γω κ άλλος (κανένας) ένας σε ένα δωμάτιο με διαφορά λίγον μέτρων πίσω εγώ. Ξαφνικά τον βλέπω να πέφτει νεκρός χωρίς να τον πυροβολάει κανείς, αμέσως λέω δυνατά πως σκοτώθηκε αυτός, μετά από ενάμιση δευτερόλεπτο πεθαίνω κ γω.... Στην killcam βλέπω κάποιον που μαχαίρωσε τον μπροστινό μου κ μένα. Ερχόταν από μπροστά αλλά δεν φαινόταν!!!! Τι παίχτηκε δεν ξέρω. Lag είχε? Έκλεβε? Δεν ξέρω!

Δεύτερη Περίπτωση : Έχετε δει shotgun να ρίχνει 7 ριπές σε ένα δευτερόλεπτο? Εγώ το είδα. (στην Kill cam) Να σημειώσω ότι στο PC υπάρχει κ αυτό το κλέψιμο. Στο Cod2, πχ, τα ντουφέκια ρίχνουν σαν πολυβόλα!

Κατα τα άλλα αν είχε περισσότερες πίστες του στυλ Overgrown (ή πίστα με την φάρμα στην Beta) θα μου άρεσε καλύτερα!!!!

Δημοσ.

Ναι ανουσιο το nightvision και καμια φορα επικινδυνο, λογω της αντανακλασης φωτεινων αντικειμενων...

Θα συμφωνησω και για το τελευταιο με τις πιστες, αν και εγω προτιμω τους κλειστους χωρους ακομη γιατι δεν παιζω καλα.

Δημοσ.
το παιχνιδι ειναι τελειο,αξιζει να αγορασατε το αυθεντικο.μεσα στην βδομαδα θα εχω το καινουριο pc.

Μηπως ειναι δυνατον να μεταφερω το profile μου απο το ενα pc στο αλλο?

Κριμα να πανε τοσες ωρες multi χαμενες!

kalh erotish, logika sozontas to profile pou exeis sto kompiuter tha mporeis na to valeis sto epomeno install

Δημοσ.

Paidia to exw pai3ei to COD4 xthes se gnwsto net cafe tis thessalonikis.

Tha pw kati pou tha peira3ei. An kai egw terastios fan tou COD2 , exw pai3ei xthes kapou 4 wres to COD4. Tha simfonisw oti to paixnidi exei poly oraia grafika ka physics ktl, alla distixos o xeirismos kai o rythmos tou paixnidiou fernei poly counterstrike kai exw apogoiteutei poly...

Δημοσ.

πολυ καλο παιχνιδι! φοβερα γραφικα και gameplay!

αντε να σκοτωσω κι αλλους για να βαλω διοπτρα στο οπλο μου γιατι ολο στο περιπου ριχνω.... χαχαχαχ

ρε παιδια γιατι δεν κανονιζουμε οσοι ειμαστε εδω να μπουμε καποια στιγμη ολοι μαζι να παιξουμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...