Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμάστε κάποιους από αυτούς κ πείτε μας αν παίζει!

BIHnet COD4|54ms|195.222.33.246:28962

OBiNet CoD4 WAR (tdm) Test Server #1 |

OBiNet.hu|64ms|84.2.39.240:28960

OBiNet CoD4 SD Test Server #2 |

OBiNet.hu|89ms|84.2.39.240:28961

OBiNet CoD4 KOTH (hq) Test Server #3 |

OBiNet.hu|63ms|84.2.39.240:28962

OBiNet CoD4 WAR (tdm) Test Server #4 |

OBiNet.hu|64ms|84.2.39.240:28963

----COD4 CRO SERVER----|126ms|85.114.38.26:28960 (password je "zecevi")

^1>Mugs< ^2Public TDM|49ms|87.106.67.78:28940

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικα χωρις mouse ειναι δυσκολο να παιξεις τετοιου ειδους παιχνιδια... Εγω τουλαχιστον δε μπορω.. και Resistance fall of man ειχα και εχω ακομα το ιδιο προβλημα. Το χειριστηριο της logitech τι διαφορα εχει???

Δημοσ.
Γενικα χωρις mouse ειναι δυσκολο να παιξεις τετοιου ειδους παιχνιδια... Εγω τουλαχιστον δε μπορω.. και Resistance fall of man ειχα και εχω ακομα το ιδιο προβλημα. Το χειριστηριο της logitech τι διαφορα εχει???

Έχει τοποθετιμένα τα sticks όπως το 360 και είναι και πιό σκληρά και πίστεψέ με είναι πιο εύκολο έτσι. Προσπάθησε να βρεις να το δοκιμάσεις κάπου και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

otan lete mikro to single poses ores enohte? kai opios mpori as postari kamia in game foto kata protimisi MERA giati to demo poli moudo mou fanike ;)

Δημοσ.

Το πηρα αυθεντικο αλλα οταν μπαινω online καποιες φορες βρισκει κανονικα servers και καποιες αλλες λεει "Waiting for response from Master Server" και δεν εμφανιζει servers... Τι παιζει? Εχει τυχει σε κανεναν αλλο?

Δημοσ.
Το πηρα αυθεντικο αλλα οταν μπαινω online καποιες φορες βρισκει κανονικα servers και καποιες αλλες λεει "Waiting for response from Master Server" και δεν εμφανιζει servers... Τι παιζει? Εχει τυχει σε κανεναν αλλο?

antivirus..emena mou to kanei to peerguardian..

Δημοσ.

Δες εδώ μήπως λυθεί το πρόβλημά σου.

Bέβαια,σε μένα τους εμφάνιζε αλλά δεν έμπαινε...

Δημοσ.

Οντως ειναι καλυτερο με το χειριστηριο της Logitech, το εχω δοκιμασει!Σαφως πιο ευκολο.

Δημοσ.

Νταξ, είχα να πάρω αυθεντικό παιχνίδι από το Planescape Torment, αλλά αυτό τα αξίζει τα 50 ευρώπουλα και με το παραπάνω.

Το Multiplayer είναι από άλλο πλανήτη. Έχω πάρει ήδη δύο προαγωγές, με βλέπω για λοχαγό σύντομα. Λιώσιμο!

Δημοσ.

πωω βαρεθηκα να περιμένω πηρα τηλεφωνο στο eshop και μου ειπαν παραλλαβη 13 του μηνος ελεος.... τι τραβαμε εμεις που ειμαστε επαρχια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...