frou-frou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Το game σπέρνει on-line. Δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο το single player όπως πάντα. Με έχουν σκίσει βέβαια αλλά ακόμα μαθαίνω. Παιδιά σε 1 πίστα ερχόταν ένα ελικόπτερο και μας καθάριζε όλους. Τι πράμα ήταν αυτό ? Mιλάμε έχει να πέσει τρελό λιώσιμο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Το game σπέρνει on-line. Δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο το single player όπως πάντα. Με έχουν σκίσει βέβαια αλλά ακόμα μαθαίνω. Παιδιά σε 1 πίστα ερχόταν ένα ελικόπτερο και μας καθάριζε όλους. Τι πράμα ήταν αυτό ? Mιλάμε έχει να πέσει τρελό λιώσιμο. Απ'ότι διάβασα με 3 kills στην σειρά χωρίς death, καλείς UAV και δείχνει τους αντιπάλους στον χάρτη. Με 5 kills στην σειρά ρίχνεις airstrike όπου θες και με 7 kills έρχεται ένα AI Chopper και βοηθάει.
frou-frou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Τhanx GhostiRiderLSOV. +Τρελλή κινηματογραφική αίσθηση και τα άψογα γραφικά του το κάνουν πολύ πιο ρεαλιστικό online και από το COD2. Σε πορώνει πολύ άγρια.
S2Katana Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 10 ωρες υπομονη για PS3, 1 μερα για PC! Kαψιμο το παιχνιδακι, καψιμο!
TH_boy_20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια ξερεις κανεις εαν θα βγαλουν καποια στιγμη το call of duty 3 στο pc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 den 8a htan ligo akyro? na exei vgei to 4 kai na vgaloun to 3? den yparxei periptwsh kata thn apopsh mou...
foufoutios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μαλλον πρεπει να κανω αναβαθμιση για να παιξω.. Δε το σηκωνει το pc εκτος αν τα βαλω ολα low.. κριμα
Dark-Shadow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 foufoutios πιστεύω ότι για να παίξεις πολύ καλά θέλεις τα 1500. Σήμερα απογοητευτικά όταν είδα στο online 10-20 FPS, ενώ έχω GPU 7600GS 512MB, CPU P4 3GHz και 2GB RAM.
Hlapatsas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Με 500 ευρά κάνεις υπερ-αναβάθμιση αυτόν τον καιρό... ΜΙλάμε πάντα για τον πύργο και χωρίς να υπολογίζω σκληρό δίσκο και τροφοδοτικο. 240 VGA 150 CPU 60-100 Μητρική 23 RAM
littlelouievegos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια ξερεις κανεις εαν θα βγαλουν καποια στιγμη το call of duty 3 στο pc Το COD3 ειχαν παραδεχτει και οι ιδιοι οι game devs οτι ηταν μια βιαστικη εκδοση και οχι τοσο πετυχημενη.. Ηταν μονο για κονσολες και δεν προκειτε να την βγαζανε για pc..Κατι σαν αρπαχτη ρε παιδι μου, βασισμενη στην COD2 engine σαν ενα exlusive expansion για κονσολες που απλα πηρε το ονομα COD3.. Μαλλον καταλαβαν και οι ιδιοι το μεγεθος της μαμακιας τους, και ειχαν υποσχεθει μια νεα engine για το COD4 οπως και κανανε για ολες τις μεγαλες πλατφορμες και φυσικα για το PC..
Wolfidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Το COD3 ειχαν παραδεχτει και οι ιδιοι οι game devs οτι ηταν μια βιαστικη εκδοση και οχι τοσο πετυχημενη.. Ηταν μονο για κονσολες και δεν προκειτε να την βγαζανε για pc..Κατι σαν αρπαχτη ρε παιδι μου, βασισμενη στην COD2 engine σαν ενα exlusive expansion για κονσολες που απλα πηρε το ονομα COD3.. Μαλλον καταλαβαν και οι ιδιοι το μεγεθος της μαμακιας τους, και ειχαν υποσχεθει μια νεα engine για το COD4 οπως και κανανε για ολες τις μεγαλες πλατφορμες και φυσικα για το PC.. Και όμως το 3 είναι κορυφαίο παιχνίδι με καλύτερα γραφικά κ φυσική και διαφορετικό gameplay που δεν υπάρχει στο 2. Το CoD3 είναι παιχνίδι που μόνο όταν το παιξεις κ δεις τα στοιχεία που διαθέτει το εκτιμάς. Τώρα για το ότι η IW κατηγορεί την εταιρία που το έφτιαξε, δηλαδή που οι ίδιοι την εμπιστευτικανε και της δώσανε τα δικαιώματα να το φτιάξει, μάλλον έχει να κάνει με το ότι κ καλά μην τυχών κ χάσουνε το κύρος τους οι κύριοι της IW. Ντάξει σε κάποιους δεν άρεσε, καθότι άλλαξε το gameplay που είχαν συνηθίσει από το 2 αλλά τουλάχιστον δώσανε κάτι διαφορετικό κ όχι απλά να δώσουν μια βελτιωμένη έκδοση του 2. (είχε κορεστεί το μοτίβο) Το 4 δεν νομίζω ότι θα μπορέσει ούτε κατά διάνοια να σβήσει το 3 (ούτε καν το 2) αλλά θα συνεχίσει ο κόσμος να τα παίζει.
nyne Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 einai ligo poio arcade apo oti tha to hthela omws einai tromero.Wraia prosthikh h pista pou bombardizeis me thn thermikh kamera apo to aeroplano...
nyne Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Ama dn kikloforisei tin paraskeyi gia ps3 tha aytoktonisw!!! Mhn aytoktonisis pare ena 360!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα