theoritikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μόλις έβαλα να παίξω το single player. Έχω ενθουσιαστεί αρκετά με αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, αν και στο pc μου σε κάποια σημεία φαίνεται να κολλάει λίγο.Εσείς που το έχετε παίξει πάει καλά στα μηχανήματα σας?
vlachaquito Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μόλις έβαλα να παίξω το single player. Έχω ενθουσιαστεί αρκετά με αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, αν και στο pc μου σε κάποια σημεία φαίνεται να κολλάει λίγο.Εσείς που το έχετε παίξει πάει καλά στα μηχανήματα σας? File gia pes mas ti kompiuter exeis.. emena me core2 6750 2gb ram kai thn x1900xt paei mia xara, meso oro 40-50 fps.. Exoun hdh fytrosei cracked servers??
mihranalthaqafi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Οχι ανεκαθεν ηταν Γλυφαδα δεν ξερω τι σχεση εχει με το υποκαταστημα της Αθηνας λογικα θα συνεργαζονται η θα γνωριζονται.
theoritikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 File gia pes mas ti kompiuter exeis.. emena me core2 6750 2gb ram kai thn x1900xt paei mia xara, meso oro 40-50 fps.. Exoun hdh fytrosei cracked servers?? Έχω c2d 6400, 1giga ram και x1650pro (μήπως αυτός είναι ο λόγος που έχω κολλήματα?)
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά έβαλα την 163.75 και τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα από πριν. Επίσης στην αρχή φαίνεται κανονικότατα και το όπλο και οι άνθρωποι στο multiplayer. Αλλα όταν προχωρήσω και βρω ένα μαύρο object γίνετε μαύρο και το όπλο και οι άνθρωποι. Πάντως πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα που το έχω μονο εγώ, αλλά το έχουν παρα πολλά άτομα. Με παραξενεύει πολύ γιατί το game πάει παρα πολύ καλά και δεν κολλάει καθόλου στο multi. Στην αρχή: Μετά:
vlachaquito Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 re paidia telos me thn sygkrish...einai 2 diaforetika paixnidia... Oreksh gia kontres exete ti na po.. Kana cracked server vrhkame?? ayto einai to shmantiko
Wolfidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Αρκετά καλό το παιχνίδι. Πιστεύω όμως ότι μπορούσαν να βάλουν μεγαλύτερη ποικιλία στις πίστες. Τρεις τέσσερις (από αυτες που έπαιξα) μοιάζουν πολύ μεταξύ τους σε βαθμό να μην ξέρεις σε ποια παίζεις. (λέμε τώρα) Η πίστα στην φάρμα της Beta (μου διαφεύγει το όνομα) είναι ίσως η πιο ανοικτή σε όσες έχω δει ως τώρα. Θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω σαν κ αυτήν! Πίστες νύχτα δεν έχει στο mp?
jimaros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 call of duty 4: Κατι μεταξυ ghost recon και metal gear αλλα σε πρωτο πλανο...Δε σου ταιριαζει να λες call of duty για τετοιο game...Σου ερχεται στο μυαλο β' παγκοσμιος...
frou-frou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Είμαι ο πρώτος που νοίκιασε το παιχνίδι από το Video Club της γειτονίας μου. To άνοιξε μπροστά μου το παιδί. Μόνο με 1.5 ευρώ το έχω original!!!! Τα λέμε on-line.
S2Katana Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ωπα, κρατησες και το S/N δλδ? Αυτο θα πει κ@λοφαρδια.Ωραιος!
isspro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 και εγω αυτο εκανα αλλα πως το κατοχυρωνω το παιχνιδι? εκανα ενα προφιλ μεσα απο το game για να παιζω On line, το επεστρεψα και μπαινω ετσι... χρειαζεται να κανω κατι αλλο ή να παω σε καποια αλλη διευθυνση και να κανω αλλες ενεργειες?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 [222] Call Of Duty 4 Public - 100Mbit : 194.177.211.50:28963 Δεν μπορώ να μπω.Είναι μόνο για original key?
vlachaquito Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 re paidia, yparxoun cracked server?? mexri na mou arthei to gnhsio ti tha kano e???
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 _BASSstarlet_ Όχι μπορείς και με not valid key. Έχω καλά νέα, όσοι έχουν nvidia 7x series όπως και εγώ θα έχουν standart black models. Το καλο είναι ότι σύντομα η NVIDIA θα το φτιάξει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Τελικά κατάφερα και μπήκα. Εδώ είναι ένα link με κάποια αρχεία που πρέπει να κατεβάσετε όταν βγάζει timeout errors προσπαθώντας να μπει στον server: http://www.punkbuster.com/index.php?page=dl-cod4.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα