Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
nomizw oti legontas public server den xreiazetai original cdkey...ara px ston server twn 222 8a paizei kai copia...

legontas public ennoeis apla oti einai server gia kosmo, oxi private gia filika klpklp..

prepei na einai cracked public gia na paizei xoris original..

Paidia kana site pou na to poulaei to paixnidi sxetika fthna??

Ego kai ta 2 prohgoumena ta eixa agorasei gnhsia apo ebay, alla mou fainete kophkan ta ebay shops pou poulane paixnidia :S

Δημοσ.

Μαγκες απο εχτες το πρωι υπαρχει σε ολα τα Πλαισια.

Ψυλιαζομαι οτι η MS επαιξε λαμογιαρικα και εσπασε την ημερομηνια στην Ευρωπη (ή τουλαχιστον εκανε τα στραβα ματια).Φυσικα μια χαρα μας εκατσε...:-D

Δημοσ.

εχω το παιχνιδι γνησιο αλλα σεν ξερω πως να κατοχυρωσω τον κωδικο.... που παω για να το ενεργοποιησω? γιατι μονο προφιλ εχω φτιαξει και μπαινω ον λαιν να παιξω αλλα δεν πρεπει να παω καπου που να βαλω το cd key και ενα δικο μου κωδικο? επισης το cd δεν το χρειαζεται... προβλεπεται αυτο επαοριστον? γιατι κατι ακουσα για public servers για ενα μηνα κλπ. μετα τι γινεται?

Δημοσ.
Δεν ξερω αν επιτρεπονται διαφημησεις μεσω του φορουμ η μονο μεσω π.μ.

απλα επειδη το "γνωριζω" καλα αυτο το μαγαζι να ενημερωσω τους συμφορουμιτες οτι μιλαμε για τους απολυτους κλεφτες και απατεωνες. Εχω ψωνισει πολλες φορες απο εκει συνιστω προσοχη σε οσους πανε και προς θεου " ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ". Αν θελετε περισσοτερες ινφο π.μ.

Μιλάς για το athensclub που ήταν, πριν πολλά πολλά χρόνια στην Καλλιθέα και μετά είχε πάει Στουρνάρη? Το έχει κάποιος Κώστας?

Δημοσ.
εχω το παιχνιδι γνησιο αλλα σεν ξερω πως να κατοχυρωσω τον κωδικο.... που παω για να το ενεργοποιησω? γιατι μονο προφιλ εχω φτιαξει και μπαινω ον λαιν να παιξω αλλα δεν πρεπει να παω καπου που να βαλω το cd key και ενα δικο μου κωδικο? επισης το cd δεν το χρειαζεται... προβλεπεται αυτο επαοριστον? γιατι κατι ακουσα για public servers για ενα μηνα κλπ. μετα τι γινεται?

Filos to cdkey to vazeis kata to Installation ... Online paizeis kalwntas to mp exe kai otnws de thes

CD , to cd to thes gia to Single player, etsi einai apto cod1 - cod:uo - cod2 etsi kai sto cod4.

Online yparxei ellhnikos server, ela apo dwthe : http://www.callofduty.gr kai rikse mia matia sta topics

gia to cod4.

Server :

[222] Call Of Duty 4 Public - 100Mbit|7ms|194.177.211.50:28963

Δημοσ.
nomizw oti legontas public server den xreiazetai original cdkey...ara px ston server twn 222 8a paizei kai copia...

Sorry paides alla apo epoxh cod1 H politikh mou allakse se Legit server pros th katapolemhsh twn

cheaters, mporei na yparxoun polloi , alla ston 222 den exoun thesh mias kai ton exw

na streamarei me PB kai GV kai einai ranked #1 sta bans me 74 ban apta opoia oi 50+ einai ellhnes,

sth mlk*** xryso pernoume panta .

Panta tha yparxoun cheaters, alla tha klaine pou kai pou 50e ;)

Osoi einai se dyskolh fash , parte apo gnwsto se video club ...

Public server = Server xwris Password - gia to koino .

have fun me to game guys , poly kalo kai poly kala maps me gametypes, fysaei.

arketa grhgoro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...