Hlapatsas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 [222] Call Of Duty 4 Public - 100Mbit : 194.177.211.50:28963
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ah wra pali gia kapsimo stous servers twn 222 teleutaia fora pou kaigomoun ekei htan epi epoxhs CoD 1...
S2Katana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 @Liopyr ναι, ετσι ειναι!Tnx God! Για να δουμε, ποσο θα παρει να μας ερθει...
FocusX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα 2η μερα παιχνιδιου ,μονο ον λαιν, σε 2 αγγλικους σερβερς με 240 και 130 πινγκ,μαλλον θα στεναχωρησω καποιους αλλα δεν μπορω να πω οτι θα το χαρκτηριζα παιχνιδι της χρονιας.κατι μου λεει οτι στις 16 του μηνα θα μπει στην ντουλαπα η στη συλλογη καποιου φιλου.οσοι δεν ειναι σιγουροι οτι το εχουν αναγκη το παιχνιδι αυτο ,ας το νοικιασουν απο καποιο βιντεο κλαμπ να δουν στο ον λαιν πως ειναι .και αφου βγει και ο αντιπαλος του στις 16 τοτε και μονον τοτε να διαλεξουν ποιο θα αγορασουν. ευχαριστούμε για τη συμβουλή, πήγαινε πίσω τώρα στο thread του crysis
telegamesvg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 H έκδοση Razor1911 είναι οκ, στα 6.28GB Στο on-line ειναι ok ? δεν υπαρχει καποιο προβλημα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 eleos re AssVass se ligo 8a peis oti to CoD 4 exei kalytera grafika... ok den kanoun ta grafika ena game alla apo thn stigmh pou a3izoun (giati prepei na paradexteis oti einai oti kalytero exei vgei mexri stigmhs) giati na mhn ta anaferoume? etsi kai alliws thn diafora sto sygkekrimeno game 8a thn kanei h nano suit...
FocusX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Αυτό θα μπορώ να στο πω όταν δεήσει το e-shop να μου το στείλει, το έκανα και προπαραγγελία ο αθεόφοβος ;-). Από παιδιά που έπαιξαν στη beta πάντως (xbox) έχω ακούσει τα καλύτερα, γι'αυτο και έχω μια σιγουριά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Είναι τρελή ειρωνεία να το προπαραγγέλνεις και να αργεί...
FocusX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Έτσι είναι, αλλά θα το υποστώ. Καλύτερα να έρθει προς Παρασκευή μεριά ( δουλειά γαρ )
mihranalthaqafi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ναι αμε! athens club ( 8944800 γλυφαδα) υ/γ highlight στο online ειναι να κερδιζουν οι ρωσοι και να παιζει τα εμβατηρια του lenin Δεν ξερω αν επιτρεπονται διαφημησεις μεσω του φορουμ η μονο μεσω π.μ. απλα επειδη το "γνωριζω" καλα αυτο το μαγαζι να ενημερωσω τους συμφορουμιτες οτι μιλαμε για τους απολυτους κλεφτες και απατεωνες. Εχω ψωνισει πολλες φορες απο εκει συνιστω προσοχη σε οσους πανε και προς θεου " ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ". Αν θελετε περισσοτερες ινφο π.μ.
S2Katana Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Kαι ναι, εγω ακομη ψαχνω για ποια πλατφορμα θα το αγορασω και αν θα το αγορασω...
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 παίζει να παίξει η μα'ι'μού online? γιατί είμαι και σε δύσκολη φάση και δεν έχω και τίποτα να πουλήσω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 nomizw oti legontas public server den xreiazetai original cdkey...ara px ston server twn 222 8a paizei kai copia...
telegamesvg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 To θεμα ειναι να μην αρχισουν τα cheats γιατι τοτε θα χασει την ουσια του το παιχνιδι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα