Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήγα τώρα το απόγευμα στο Πλαίσιο να κάνω pre-order το game, και προς μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα πως το είχαν!! Αύριο πρωί-πρωί πάω να το αγοράσω, να κάνω προπόνηση για την Παρασκευή που θα ανοίξει ο Ευρωπάικος server!!!

Δημοσ.
η αισθηση που σημαδευεις πατας την σκανδαλη,και νιωθεις την σφαιρα να διαπερναει τον αντιπαλο,ειδικα κατι head shots ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει.

Ω ναι.Και παλια που ηταν και ζορικα τα οπλα, βλ. Kar98k, ηταν ακομη πιο τελειο!

Δημοσ.

Εξαιρετικά θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου.

Single : Τρομερά γραφικά. Με C2D @ 3.0 GHz + 7900GTX το παίζω στα 1280χ1024, χωρίς ΑΑ και όλα τα άλλα settings στο ON με 40-160 FPS (μέσος όρος περίπου 60 FPS). To shuttering είναι μηδαμινό, συμβαίνει μια στο τόσο... Το gameplay είναι καταιγιστικό. Άρα η εμμπειρία είναι θετική. Τώρα το εγκαθιστώ και σε [email protected] + ΑΤΙ 1950Pro και θα post-άρω εντυπώσεις. Πάντως για να το χαρείς 100% (αν είσαι μερακλής) θέλεις 8800GT+

2) To multi το έπαιξα ελάχιστα. Δε νομίζω ότι αξίζει μέχρι να "ανοίξουν" ελληνικοί server (στους ευρωπαϊκούς έχει 70ms στην καλύτερη, άρα δε συζητάμε για σοβαρό multi).

Δημοσ.

Ποσο το βρηκες?

Ενδιαφερον, με ιδια καρτα γραφικων πριν 1-2 βδομαδες, αλλα με αλλον cpu (AMD 3800+ X2) ειχα σταθερα 40-45 fps και οχι 60...

Δημοσ.
Ποσο το βρηκες?

50 ? @ Στουρνάρη

Ενδιαφερον, με ιδια καρτα γραφικων πριν 1-2 βδομαδες, αλλα με αλλον cpu (AMD 3800+ X2) ειχα σταθερα 40-45 fps και οχι 60...

Καμία σχέση ο [email protected] με τον 3800Χ2 ...

Παιδιά έπαθα την πλάκα μου με την X1950 Pro. Αν και χειρότερη της 7900GTX , είχε την ίδια απόδοση (για να μην πω η αίσθηση που μου άφησε ήταν καλύτερη)... Θα το ψάξω μήπως ήταν η ιδέα μου... Ξέρετε μήπως πηγαίνει καλύτερα με ATI το παιχνίδι;

Δημοσ.

καλησπερα 2η μερα παιχνιδιου ,μονο ον λαιν, σε 2 αγγλικους σερβερς με 240 και 130 πινγκ,μαλλον θα στεναχωρησω καποιους αλλα δεν μπορω να πω οτι θα το χαρκτηριζα παιχνιδι της χρονιας.κατι μου λεει οτι στις 16 του μηνα θα μπει στην ντουλαπα η στη συλλογη καποιου φιλου.οσοι δεν ειναι σιγουροι οτι το εχουν αναγκη το παιχνιδι αυτο ,ας το νοικιασουν απο καποιο βιντεο κλαμπ να δουν στο ον λαιν πως ειναι .και αφου βγει και ο αντιπαλος του στις 16 τοτε και μονον τοτε να διαλεξουν ποιο θα αγορασουν.:shifty:

Δημοσ.
Παίδες, καλημέρα και καλώς σας βρήκα.

Υπαρχει περίπτωση να τσιμπήσω απο πουθενά το COD 4 (360) πριν την Παρασκευή; (γνήσιο)

Thanks in advance ;)

ναι αμε! athens club ( 8944800 γλυφαδα)

υ/γ

highlight στο online ειναι να κερδιζουν οι ρωσοι και να παιζει τα εμβατηρια του lenin :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...