ababapanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 egw akoma den exw apofasisei se pia apo tis treis platformes na to parw
barkoylis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα σημερα αγορασα το παιχνιδι.δεν επαιξα στο σινκλ πλαι αλλα κατευθειαν στο μουλτι.ΜΕΓΑΛΗ απογοητευση ,μικρες πιστες (το σναιπερ τρωει ακυρο)και κατι πολυ σπαστικο μπλοκαρει το πρινιδον με το παραμικρο. επαιξα καμια ωρα κα μετα...ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγορασα στη ζωη μου και μαλλον την πατησα.ειμαι φανατικος του bf2 ισως φταιει και αυτο αλλα παιδες με επιασε κλειστοφοβια ελπιζω στο crysis.ΟΣΟΙ επαιζαν φανατικα bf2 ας το σκεφτουν πολυ πριν βαλουν το χερι στην τσεπη.αν μπορουσα να το πουλησω θα το εκανα.
barkoylis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 α και για τους aπιστους το αγορασα απο το i-play.gr
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Yπαρχει κ λειτουργεί αλλά δεν αξίζει ο κόπος εφόσον η ταχύτητα δεν είναι καλή. Γιατί,θα μπαγιατέψει αν αργήσει να κατέβει;
S2Katana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα σημερα αγορασα το παιχνιδι.δεν επαιξα στο σινκλ πλαι αλλα κατευθειαν στο μουλτι.ΜΕΓΑΛΗ απογοητευση ,μικρες πιστες (το σναιπερ τρωει ακυρο)και κατι πολυ σπαστικο μπλοκαρει το πρινιδον με το παραμικρο. επαιξα καμια ωρα κα μετα...ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγορασα στη ζωη μου και μαλλον την πατησα.ειμαι φανατικος του bf2 ισως φταιει και αυτο αλλα παιδες με επιασε κλειστοφοβια ελπιζω στο crysis.ΟΣΟΙ επαιζαν φανατικα bf2 ας το σκεφτουν πολυ πριν βαλουν το χερι στην τσεπη.αν μπορουσα να το πουλησω θα το εκανα. Παντως οσοι εχουν παιξει multi, γενικα ειχαν καλες εντυπωσεις.Γουστα ειναι αυτα βεβαια.
pc_admin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα σημερα αγορασα το παιχνιδι.δεν επαιξα στο σινκλ πλαι αλλα κατευθειαν στο μουλτι.ΜΕΓΑΛΗ απογοητευση ,μικρες πιστες (το σναιπερ τρωει ακυρο)και κατι πολυ σπαστικο μπλοκαρει το πρινιδον με το παραμικρο. επαιξα καμια ωρα κα μετα...ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγορασα στη ζωη μου και μαλλον την πατησα.ειμαι φανατικος του bf2 ισως φταιει και αυτο αλλα παιδες με επιασε κλειστοφοβια ελπιζω στο crysis.ΟΣΟΙ επαιζαν φανατικα bf2 ας το σκεφτουν πολυ πριν βαλουν το χερι στην τσεπη.αν μπορουσα να το πουλησω θα το εκανα. Εχεις παιξει το cod 2? Μηπως δεν εισαι εξεικιωμενος με cod ? Το πηρες για pc ή XBOX? Γιατι ολοι λενε οτι στο Multi ειναι ολα τα λεφτα Και μου φαινεται περιεργο ποτε προλαβαν και στο εστειλαν απο το i-play.gr και οχι μονο το εχεις αλλα το επαιξες κιολας, δηλαδη το πηρες το απογευμα αρα αυτοι το ειχαν απο χθες???? sorry για τις αμφιβολιες μου αλλα ρωταω γιατι υποτιθεται οτι 9 του μηνα βγαινει Ευρωπη και αποψε Αμερικη , και το i-play.gr να το εχει απο χθες.. Και Ω ναι ειναι απελπισια ναι κατεβαζεις απο peer 2 peer και να κανει αιωνες οταν εχει συνιθισει τα rapidshare
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 egw akoma den exw apofasisei se pia apo tis treis platformes na to parw Πολύ απλά εκεί που έχεις τους περισσότερους φίλους για να λιώσετε στο multi
JosNos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 bebea to cod2 exei treli diafora me to cod4.. ego mexri stigmis epeksa ena demo pou eixe mia pista kai emina ikanopiimenos tora sto multy den ksero...alla pistebo oti tha einai poli kalo...to mono pou den m arese se merika videakia kai stin pista pou epeksa einai to oti exei poli ktiria kai klistous xorous...merikes fores auto kourazei an einai epanalambanomeno!
Wolfidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Γιατί,θα μπαγιατέψει αν αργήσει να κατέβει; Αν το βάλω τώρα να κατεβαίνει, με τους ρυθμούς αυτούς, θα ρθει σε μια βδομάδα στην καλύτερη. Αν περιμένω μέχρι αυριο (πιστεύω ότι το πολύ μέχρι αυριο θα βρίσκετε στα πολύ καλά μαγαζιά) θα το έχω μέσα σε λίγες ώρες! Οπότε ξέρω καλά γιατί λέω ότι δεν αξίζει τον κόπο... καλησπερα σημερα αγορασα το παιχνιδι.δεν επαιξα στο σινκλ πλαι αλλα κατευθειαν στο μουλτι.ΜΕΓΑΛΗ απογοητευση ,μικρες πιστες (το σναιπερ τρωει ακυρο)και κατι πολυ σπαστικο μπλοκαρει το πρινιδον με το παραμικρο. επαιξα καμια ωρα κα μετα...ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγορασα στη ζωη μου και μαλλον την πατησα.ειμαι φανατικος του bf2 ισως φταιει και αυτο αλλα παιδες με επιασε κλειστοφοβια ελπιζω στο crysis.ΟΣΟΙ επαιζαν φανατικα bf2 ας το σκεφτουν πολυ πριν βαλουν το χερι στην τσεπη.αν μπορουσα να το πουλησω θα το εκανα. Ναι φίλε έχεις δίκιο.... να σου δώκω 15ευρώ να μου δώκεις την πατάτα που αγόρασες, ετσι χαριστικά στο παίρνω για να μην κλαις τα λεφτά σου....
pc_admin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ρε σεις εχει το G3 (το εχω βαλει στην υπογραφη μου Lol) Και μονο γιαυτο αξιζει να παιζει online κανεις.. Το εχω αγαπησει αυτο το οπλο στο στρατο που το ειχα
JosNos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 na rotiso to cod4 exei kana rifle.. i mono automata???
ababapanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 tote malon milame mono gia xbox360, apla anarwtieme mipos sto ps3 einai kalutero texnika se thema grafikwn klp, pou den nomizw, ala gianame sigouros oti ekana tin swsti epilogi... kai edw kai meres perimenw kana sugritiko anamesa stis 3 ekdoseis kai akoma tipota
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 τεχνικά η IW λέει ότι δεν έχουν διαφορές
Wolfidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ρε σεις εχει το G3 (το εχω βαλει στην υπογραφη μου Lol)Και μονο γιαυτο αξιζει να παιζει online κανεις.. Το εχω αγαπησει αυτο το οπλο στο στρατο που το ειχα Nαι υπάρχει σίγουρα! Απο 25rank και πάνω, αν θυμάμαι καλά, το ξεκλειδώνεις! na rotiso to cod4 exei kana rifle.. i mono automata??? Τέρμα τα rifles. Για rifle μόνο sniper τα οποία ρίχνουν απανωτά όσες ριπές θες μέχρι να αδειάσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα