pc_admin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Η ρητορικη απαντηση ειναι οτι ειπα ΑΝ υπολογισα σωστα ,γιαυτο εδωσα το link να το τσεκαρουν Παντως δεν επαθες κατι κακο που σου εβαλα και link ουτε κουραστηκες που το διαβασες Σωστα?
john360 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 λοιπον το παιχνιδι θα κλεισει πολλα σπιτια.. γραφικα,gameplay,ενταση,φοβερη εμπειρια! 9 χαρτες βλεπω να εχει για το multy ομως. οι υπολοιποι?μηπως ειναι κλειδωμενοι?
Pytzamarama Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μαλλον,αφου 16 ειδαμε στα screenshots. Παντως κοιταω απο εχτες το δισκακι και αυτο-συγκρατουμαι.(υπαγε οπισω μου σατανα! ) Περιμενετε να παει 6 του μηνος τουλαχιστον για να ειμαστε πιο safe
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 βρε παιδί μου,αφού κάνω quote το δικό σου μήνυμα θα απευθυνόμουν σε σένα στο τρίτο πρόσωπο;
AWERAWER Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μαλλον,αφου 16 ειδαμε στα screenshots. Παντως κοιταω απο εχτες το δισκακι και αυτο-συγκρατουμαι.(υπαγε οπισω μου σατανα! ) Περιμενετε να παει 6 του μηνος τουλαχιστον για να ειμαστε πιο safe den se pianoun file mou.stin ameriki ixi kikloforisi?an ne epidi ine region free tora na to pexis den iparxi provlima.
Pytzamarama Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Σημερα κυκλοφορει στην Αμερικη αλλα εχουμε μιση μερα+ διαφορα...
S2Katana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Το ''αλλου'', ξεκιναει απο 46 ευρω απο οτι ειδα... Πολυ καλυτερα απο τα 70 που κανει η εκδοση για PS3.Σε θειους κτλ δεν εχει βρεθει κατι αξιοπιστο.
rOdrigO Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Συμβουλες για αυτους που θα φτιαξουν ελληνικους servers....μην κανετε επιλογη στους maps του παιχνιδιου(να τους μαθουμε πρωτα ολους κ μετα)...αν ειναι τεχνητα δυνατον,να μην απαιτειται original CD KEY(πολλοι παιζουμε απο net),punkbastler...yes(αυτονοητο) κ το σημαντικοτερο.... ολα τα οπλα(απεριοριστα) κ ranked matches...ετσι τουλαχιστον θα μου αρεσε να παιζω εγω..
Wolfidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Σε θειους κτλ δεν εχει βρεθει κατι αξιοπιστο. Yπαρχει κ λειτουργεί αλλά δεν αξίζει ο κόπος εφόσον η ταχύτητα δεν είναι καλή.
papeipa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Paidia me mia leksh!ONEIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO gia to 360 panta!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα