Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to demo oxi alla einai poli eykolo na krineis to single meros tou game apo to multi tou :)

Senario exei toulaxiston tragiko,to animation vasi tou multi(poso mporei na diaferei?) einai katotero ton prosdokion,ta grafika tou einai arista alla ti na kaneis ta grafika otan to game einai ta idia kai ta idia kai ta idia...Toulaxiston sto f.e.a.r yparxei kai o paragontas fovos pou eloxevei se kathe sou vima..

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συγκρίνετε ένα άκρως linear game με αναρίθμητα respawns και checkpoints, με ένα άλλο που προσφέρει μεγάλη ελευθερία επιλογών. Ο νοών νοείτω λοιπόν...

Δημοσ.

enw to powerslide tou troxoforou sto crysis einai uber e? pfff eleos an eiste gamer , tha kserete pws

to crysis to mono kalo pou exei einai grafika.

Kai aftos o paragontas sto multi psofaei ;)

so live with it, cod4 rules ;)

http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=1257.0

edw tha vreite ena mode pou to kanete activate mesw consolas k sas metra points...

styl arcade. ade mexri na vgei to full...

Δημοσ.

enw esy eisai gamer kai ksereis? kai oloi emeis den exoume idea... chill megale , den eipame tpt gia to cod kako apla oti einai mia apo ta idia (ante twra tha kanoume kai spam tous toixous ) sigoura tha exei poly wraio single player meros opws kai multi opws panta apla exwntas paiksei polles wres sto beta tou crysis mporw na pw oti einai poly kalo enw den to perimena, tespa gnwmes

• Moderators
Δημοσ.

Βρε μανία με το χρώμα!

Ποτέ δεν θα καταλάβω τον κόσμο που λέει ότι "επειδή μου αρέσει το τάδε και είναι αντίπαλος του τάδε2, δεν θα αγοράσω ποτέ το τάδε2 και είναι μούφα!". :P

Εγώ το CoD4 *demo* δεν το συμπάθησα, αλλά γενικά δεν είμουν οπαδός των CoD.

Πάντως και το WiC έλεγα ότι δεν θα το αρχίσω γιατί μου φάνηκε "περίεργο", αλλά όταν έπαιξα online με την ομάδα, άλλαξα γνώμη.

Μπορεί να γίνει το ίδιο και με το CoD4.

Λεφτά θέλω μόνο γιατί πολλά παιχνίδια που μου αρέσουν βγαίνουν τελευταία και έχουν multiplayer που θέλω να παίξω, οπότε ο θείος καλύτερα να φέρει σοκολατάκια. ;)

Δημοσ.

Ρε παιδια, δε μας φτανει που και τα 2 παιχνιδια απαιτουν απο εμας αναβαθμισεις, καθομαστε τωρα να τα συγκρινουμε?Αλλο το CoD και αλλο το Crysis.Στο τελευταιο με χαλαει πολυ η ιστορια με τα beta keys γιατι το βρισκω ακρως κερδοσκοπικο.Ειπαμε, σιγα μην πληρωσω για να παιξω beta.

Προσωπικα θεωρω και τα 2 πολυ καλα και ισως θα ερθω στη δυσκολη θεση που περιγραφει ο Ghost, να επιλεξω την αγορα μονο ενος απο τα 2 ως αυθεντικου.

• Moderators
Δημοσ.
Στο τελευταιο με χαλαει πολυ η ιστορια με τα beta keys γιατι το βρισκω ακρως κερδοσκοπικο.Ειπαμε, σιγα μην πληρωσω για να παιξω beta.

Που είσουν όταν φώναζε ο John2gr για τα open keys, πριν χαθούν; :P

Υπομονή μέχρι την επόμενη Παρασκευή. :)

Πάντως δεν έχει κανείς παράπονο για τα FPS. Όπως λέγαμε, υπάρχει ένα για κάθε γούστο.

CoD4, Crysis, Unreal Tournament 3, Queen's Gambit add-on (για το Armed Assault).

Είναι καλή εποχή το τέλος του 2007. :D

Δημοσ.

Καλά καθίστε να δείτε ποσες χιλιάδες servers θα έχει το CoD4 μόλις βγει. Όσοι το έπαιξαν σε MP (στο χ360 προφανώς) μιλάνε για το ΜP παιχνίδι της χρονιάς.

Δημοσ.
Καλά καθίστε να δείτε ποσες χιλιάδες servers θα έχει το CoD4 μόλις βγει. Όσοι το έπαιξαν σε MP (στο χ360 προφανώς) μιλάνε για το ΜP παιχνίδι της χρονιάς.

Αν θυμαμαι καλα, εχει και upgrades στο mp, ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...