liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 S2Katana αν την έχεις ''τεντώσει'' την κάρτα σου, ρίξε λίγο χρονισμούς. κάτι τέτοια κολλήματα με σκιές και χρώματα συνήθως δημιουργούνται αν δεν αντέχει το clock του πυρήνα.
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 egw lew mpas kai tin doulia tin ekane o driver? mou kani entiposi h afksisi tis taxititas se sindiasmo me tin apousia fotismou (esto kai se merika simia)
S2Katana Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 S2Katana αν την έχεις ''τεντώσει'' την κάρτα σου, ρίξε λίγο χρονισμούς.κάτι τέτοια κολλήματα με σκιές και χρώματα συνήθως δημιουργούνται αν δεν αντέχει το clock του πυρήνα. Χαχα, οχι δεν εκανα κανενα o/c ακομη.Με το που δοκιμασα τους νεους drvs εγινε αυτο.Οι προηγουμενοι μου ηταν απο το Μαρτιο(lol και ελεος). Παντως σταματησαν κ τα μικροκολληματακια...Δεν ξερω τι γινεται! @Ασχετο, τωρα δοκιμαζω το ntune της Nvidia, ειναι αξιοπιστο για αυτοματο o/c?
frou-frou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ίσως έφτασε ο καιρός να αναβαθμίσεις την γηρασμένη σου 7900 σε 9800 που θα βγεί σε κανένα μήνα.
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ίσως έφτασε ο καιρός να αναβαθμίσεις την γηρασμένη σου 7900 σε 9800 που θα βγεί σε κανένα μήνα. είσαι ''large'' τύπος τελικά... αν θες μπορούμε να κανονίζουμε όποτε αλλάζεις κάρτα να μου πουλάς την δική σου.. ε, εντάξει δεν είναι και γερασμένη η 7900, κρίμα είναι.
john2gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ίσως έφτασε ο καιρός να αναβαθμίσεις την γηρασμένη σου 7900 σε 9800 που θα βγεί σε κανένα μήνα. 9800 από το 2008 και μετά . Το G92 τελικά θα είναι μια middle-end κάρτα της Nvidia (η 8800GT δηλαδή) που θα χτυπηθεί με τις κάρτες της ΑΤΙ και θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως, στις 29/10. @S2Katana : Σου συνιστώ το Rivatuner εγώ πάντως. Πολύ καλύτερο από το Ntune
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ίσως έφτασε ο καιρός να αναβαθμίσεις την γηρασμένη σου 7900 σε 9800 που θα βγεί σε κανένα μήνα. se 1 mhna 9800 xwris oute ena rumor so far? to vriskw oxi apla api8ano alla adynato
S2Katana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 @S2Katana : Σου συνιστώ το Rivatuner εγώ πάντως. Πολύ καλύτερο από το Ntune Ναι λιιιγο δοκιμασα το NTune με το 20λεπτο σεταρισμα και το μονο που καταφερε ειναι να μου κολλαει το CoD II και να εχω μειωμενα fps στο CoD4.Δεν ξερω τι και πως, εφυγε με uninstall. Καλα ο frou-frou το ξερει το κολπο και ολο με πρηζωνει. Α, βρηκα κατι που δε μου αρεσει στο CoD 4.Το αιμα πεταγεται λιγο καρτουνιστικα οταν χτυπας τους ΑΙ, αν και μου αρεσει το εφε με το σπλαττερ στον τοιχο.
frou-frou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ναι λιιιγο δοκιμασα το NTune με το 20λεπτο σεταρισμα και το μονο που καταφερε ειναι να μου κολλαει το CoD II και να εχω μειωμενα fps στο CoD4.Δεν ξερω τι και πως, εφυγε με uninstall. Καλα ο frou-frou το ξερει το κολπο και ολο με πρηζωνει. Α, βρηκα κατι που δε μου αρεσει στο CoD 4.Το αιμα πεταγεται λιγο καρτουνιστικα οταν χτυπας τους ΑΙ, αν και μου αρεσει το εφε με το σπλαττερ στον τοιχο. :-D:-D
kirileman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρά έπαιξε και στο λαπτοπάκι. 1440 ανάλυση όλα max εκτός απο antializing κάτω από τη μέση και anisotropic off. Στην τελευταία μάχη με το τανκ γύρω στα 23 fps και γενικά έως 45. Είδα για μια ακόμα φορά την τεράστια διαφορά που έχει να παίζεις στην φυσική ανάλυση της οθόνης από τις χαμηλότερες. Το παιχνίδι οπτικά είναι σούπερ, με τα εφέ του, τις όμορφες υφές στα όπλα και σε όλα τα αντικείμενα, τις αληθοφανείς αλλαγές γεμιστήρα κλπ. Κάτι με χαλάει μόνο στους πυροβολισμούς, λες και δεν κρατάς ένα ισχυρό όπλο... σαν να μην "κλωτσάει" όπως θα περίμενα, κάτι τέτοιο (όχι πως έχω πυροβολήσει με τα συγκεκριμένα βέβαια...). Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί, είδα πολλά bugs τη μία και μοναδική φορά που το έπαιξα. Σκότωσα έναν τύπο πίσω από το στηθαίο μπαλκονιού του πρώτου ορόφου και μετά φαινόταν το πτώμα από πισω ενώ πριν τον "φάω" ,κάποιο άκρο του διαπερνούσε το στηθαίο στιγμιαία, το ελικόπτερο που κατέστρεψε το τελευταίο κτήριο κατέβηκε χαμηλά και η ουρά διαπέρασε το συρματόπλεγμα, ο άλλος φαινόταν να κρέμεται ανάποδα από το μπαλκόνι του ίδιου κτηρίου λες και είχε πιαστεί το παντελόνι του αρχικά πηγαίνοντας πάνω κάτω και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και διάφορα τέτοια.
S2Katana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Σωστο αυτο με το κλοτσημα. Τα αλλα bugs δεν τα εχω συναντησει, εκτος απο το τελευταιο μαλλον δεν ειναι bug γιατι το εχω συναντησει πολλες φορες.
pc_admin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 τελικα το demo παιζει σε direct x 10 ή 9 με τις καινουριες καρτες οπως η 8800 πχ ? γιατι σιγουρα παιζει σε 9 με τις παλιοτερες αφου δεν υποστηριζουν 10 . Μηπως το demo ειναι μονο σε direct x 9?
ksaplostra Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Einai diretX9(eytyxos) kai ap'oti ekrina apo to demo tou tha einai poli kalitero apo ayth th moufa thn ypertimimeni to crysis..
kirileman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Γιατί, έπαιξες το demo του crysis; Υπερτιμημένο μπορεί να είναι, μούφα όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα