Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν συγκινήθηκα ιδιαιτέρως.

Καλό είναι, αλλά χωρίς να δω multi δεν ξέρω. Με έχει πορώσει και το Crysis... :P

Και έχω ψιλομπουχτίσει από Action army FPSs.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όποτε πάω να κάνω κάποια αλλαγή στα οptions graphics (ακόμα κ ανάλυση) με πετάει έξω κ λέει για Directx error κτλ. Aναγκαστικά κάνω τις αλλαγές με το Word Pad από το profile....

Το μεγαλύτερο + σε σχέση με την version για κονσόλες είναι το lean που δεν το έχουν αυτές!

Πάντως σε ανάλυση 640χ480 μου παίζει με σχετικά σταθερό frame rate! :whistle:

Δεν κατάφερα να παίξω όλο το deno... βαρέθηκα... Είναι κ που το είχα παίξει κ οnline κ τι να μου πεί τώρα το campaing.... :P

ΚΡΊΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ DX7 :eek:

Δημοσ.
@littlelouievegos στα xp με ίδια settings με αυτά που έχεις από πάνω αλλά σε 1280/1024 4xAA πάει 60Fps καρφί εμένα... ( εντάξει κατι drop στα 58-57 τα θεωρώ αμελητέα)...

από την άλλη στα vista, όταν ενεργοποιώ 4ΧΑΑ εκεί που κυλάει μια χαρά, τρώω κάτι απαράδεχτα drops μέχρι και κάτω από 30 !

τόσο μεγάλη διαφορά λόγω λειτουργικού, ή κάνα bug στα vista???

Άντε ρε liopyr και με κοψοχόλιασες ότι ή 8800 μου είναι λίγη για τα παιχνίδια.

Κάνεις και εσύ κάτι crash test σε Vista. :lol:

Anyway μάλλον θα παρατείνω την ζωή της μέχρι το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Λοιπον το εβαλα και επαθα Π-Λ-Α-Κ-Α !

Τι παιχνιδαρος ειναι ρε παιδια ? τρομερο ! και ο ηχος απαιχτος!

Και ελεγα θα παιζει ή οχι..οχι απλως παιζει με το pc της υπογραφης (prescott 3.2 kai 7600gt agp ) αλλα m@mei !

Μολις γλυτωσα περιπου 700 ευρω που ελεγα να δωσω για αναβαθμιση!

Και σε vista Ultimate! Παιζει σαν το cod2 , χωρις να βλεπω κοψιματα στα frames , σε 1024χ 768 αλλα τα settings στο auto.

Δημοσ.

Τωρα που ενεργοποιησα την επιλογη για τα fps, ειδα οτι μεχρι 40 βλεπω, σταθερα γυρω στα 35fps, με τις ρυθμισεις που σας ειπα το πρωι.

Eπισης, θα σας φανει παραξενο, αλλα απο τοτε που επελεξα μεσω κονσολας να φαινονται τα fps πανω δεξια, μου φαινεται οτι κανει κολληματακια!

Δημοσ.

To demo πράγματι είναι πολύ καλό αλλά πρεπει να δούμε και το multiplayer για να ολοκληρωθεί η εικόνα.... τώρα σταμάτησα το demo και εγκαθιστώ το UT2007.... ε,ρε γλέντια φέτος :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Το G92 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό θα είναι middle-end κάρτα γραφικών. Η Nvidia δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλη high-end κάρτα γραφικών εντός του 2007 ;)

rumors lene oti paizei na faei olh h seira 8800 ananewsh vasismenh panw sto G92 kai me PCI-E 2.0 :) (tpt spoudaio omws :P )

Δημοσ.

Ρε παιδιά,μια απορία.

Ενώ το fraps μου δείχνει να έχω σταθερά πάνω απο 30 fps (50 average) παρατηρώ ένα πολύ σπαστικό κόλλημα,το οποίο θυμίζει lag. :mad:

Ποιος ξέρει τι είναι??

Δημοσ.

μολις το επαιξα.πολυ καλο αλλα τα γραφικα δεν με τρελαναν.το οπλα ειναι φοβερα σε γραφικα οι καπνοι και οι ανθρωποι.τωρα για τον περιβαλοντα χωρο ηταν μουντο πολυ.ολα high τα γραφικα.

αυτο που μου αρεσε περισοτερο απολα ειναι η αισθηση που σκωτονεις!το νιωθεις ρε παιδι μου.το airborne μπροστα σε αυτο ειναι γελοιο.

Δημοσ.

Καλα με προλαβες Λαμπρο, αυτο ειχα σκοπο να γραψω.Το MOH εχοντας το τερματισει προσφατα, ηταν το σημειο συγκρισης(οχι βεβαια λογω ποιοτητα αλλα λογω χρον.συναφειας).

Απλα επιβεβαιωσε το CoD ποιος ειναι ο leader.

Δημοσ.

To δοκίμασα και γώ στο σύστημα της υπογραφής σε 1440x900, 4x AA, AF, όλα τα εφέ στο maximum και πήγαινε σφαίρα! Δεν ξέρω αν απαντήθηκε νωρίτερα αλλά η έκδοση για PC πρέπει να είναι η πρώτη που φτιάχτηκε και μετά θα γίνει port σε κονσόλες...

Από άποψη gameplay το παιχνίδι πραγματικά σε αφήνει καθηλωμένο... Τερμάτισα το MOH:A πριν 4-5 μέρες και πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό, ακόμα και τόσο λίγο που κράτησε το demo. Αναμονή λοιπόν! :)

Δημοσ.

Σε ΑΜD XP3200+ με 1,5GB Ram και Χ1950Pro 512 AGP,κανει κανονικα setup και μολις πας να παιξεις βγαζει unexpected error.Οτι μου ειχε κανει και με το Dirt...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...