Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

euxarista nea gia tetio titlo diladi. na exoume piotita kai taxitita ti allo theloume!

dikia tous engine einai? ante na tin doume kai se melontika game

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πάντως από τα γραφικά του δεν έμεινα και με ανοιχτό το στόμα όταν τα είδα....

ίσως έχω πάθει και λίγο πλύση εγκφάλου με τόσα trailer του crysis που έχουν βγει, αλλά ανέκαθεν η σειρά αυτή χαρακτηρίζεται για την ατμόσφαιρα, τον ρεαλισμό, και τον ήχο, που έχουν κάνει πάλι πολύ καλή δουλεία...

το μόνο που με ξένισε λίγο είναι το σενάριο, αλλά θα το υποστώ και αυτό... :P

Δημοσ.
πάντως από τα γραφικά του δεν έμεινα και με ανοιχτό το στόμα όταν τα είδα....

ίσως έχω πάθει και λίγο πλύση εγκφάλου με τόσα trailer του crysis που έχουν βγει, αλλά ανέκαθεν η σειρά αυτή χαρακτηρίζεται για την ατμόσφαιρα, τον ρεαλισμό, και τον ήχο, που έχουν κάνει πάλι πολύ καλή δουλεία...

το μόνο που με ξένισε λίγο είναι το σενάριο, αλλά θα το υποστώ και αυτό... :P

Nαι +1 σε ολα.

Παντως ειναι καλος τιτλος!Παιδες, σκεφτεστε να το αγορασετε?:P

Δημοσ.

χαλαρά και εγώ θα το αγοράσω εδώ το cod2 ακόμα το παίζω online. νομίζω τέτοιοι τίτλοι (όπως και το crysis) αξίζουν όχι μόνο για τις ατέλειωτες ώρες multi αλλά και για την επιβράβευση των δημιουργών :)

Δημοσ.

Επειδη καποιοι ρωτησαν γιατι η 8800GTS 320MB δεν τα παει τοσο καλα, προφανως αυτο συμβαινει επειδη το παιχνιδι χρησιμοποιει αρκετα μεγαλα ποσα of video memory..Και πως να μην χρησιμοποιει βλεπωντας αυτο το οπτικο αποτελεσμα δλδ και εχωντας τετοια features..

Ενδεικτικα τα settings μου με μια 8800gtx@650/1100 (με 4xAA παιζω αλλα μου δινει αρκετα πιο κατω απο 60fps min και με χαλαει )

cod4yd0.jpg

Αυτη ειναι μια μεγαλη αναλυση (1920x1200) με ολα τα settings που σου δινει το demo full (πλην τα corpses στο medium) και ΧΩΡΙΣ ΑΑ..

Κοιταξτε το peak του memory usage.. No need for further explanation I believe :-)

Τωρα δοκιμασα σε 1280x1024 χωρις AA και εφτασε και 380mb.. Που σημαινει οτι με ολα τα goodies ON η video memory της 8800GTS 320MB δεν φτανει ουτε για 1280X1024..

Αρχικα λοιπον βγαζεται AA οσοι το εχετε ON και επειτα αν και παλι δεν σας δινει ικανοποιητικα frames ρυθμιζεται κατωτερα τα normal / specular maps και texture quality εως οτου δειτε αυτο που θελετε..

Το game παντως απο θεμα framerate δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα.. Χρειαζονται 60fps avg για να μην εχεις την αισθηση του stuttering/lag..

Παντως το αξιζει γιατι πραγματικα εχει γινει καταπληκτικη δουλεια στον τομεα των γραφικων και εχω την αισθηση οτι δεν εχουμε δει ακομα τπτ..

Just my 2 cents ;)

Δημοσ.

siga ta trailer tou crysis , exei olokliro slide tou

troxoforou .. bugia apto delta force 1 lol tespa.

To cod4, exei to kalytero autodetect setting system

otidhpote exw dei ws twra, se pc palio sapio p42ghz

me 1 giga ram k mia 6600 gt epaiza aneta me 25-60 fps meso oro 47 . To engine tou de prosferei kati super alla einai wraio , kalytero , kai to gameplay tou apsogo.

Playability 10/10.

+1 ston apo panw mou, symfwnw kai epafksanw.

Δημοσ.

@littlelouievegos στα xp με ίδια settings με αυτά που έχεις από πάνω αλλά σε 1280/1024 4xAA πάει 60Fps καρφί εμένα... ( εντάξει κατι drop στα 58-57 τα θεωρώ αμελητέα)...

από την άλλη στα vista, όταν ενεργοποιώ 4ΧΑΑ εκεί που κυλάει μια χαρά, τρώω κάτι απαράδεχτα drops μέχρι και κάτω από 30 !

τόσο μεγάλη διαφορά λόγω λειτουργικού, ή κάνα bug στα vista???

Δημοσ.

Ωραίος ο littlelouievegos ;-). Το game δεν σας επιτρέπει επίσης να βάλετε σε MAX τα Model/Water Detail και Number Of Dynamic Lights, οπότε το final θα έχει κάπως καλύτερα γραφικά.

Edit: Ωραίο μου φάνηκε αλλά όχι τίποτα το τρελό ή θεαματικό και υπάρχει άπειρο re-spawning από τους αντιπάλους. Όμορφα γραφικά, όχι τόσο καλά όσο του TimeShift όμως. Σε 1280x960 + 16xCSAA + 16xAF έτρεχε τέλεια (πάντα με 60fps δηλαδή). Όποιος έχει 8800GTX καλά θα κάνει να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το coveraged FSAA :D

iw3sp2007101215480029au4.jpg

Δημοσ.

E6750 gigabyte N650SLI-DS4 DDR 2 800 Dual Channel XFX 8800 gts 320 mb ola sto full idia me thn pic prohgoumenos analysh 1680x1050 Sthn polh drash peftei sta 43 elaxisto megisto 90!Egw pantws eimai arketa eyxarhsthmenos to paei teleia

Δημοσ.
@littlelouievegos στα xp με ίδια settings με αυτά που έχεις από πάνω αλλά σε 1280/1024 4xAA πάει 60Fps καρφί εμένα... ( εντάξει κατι drop στα 58-57 τα θεωρώ αμελητέα)...

από την άλλη στα vista, όταν ενεργοποιώ 4ΧΑΑ εκεί που κυλάει μια χαρά, τρώω κάτι απαράδεχτα drops μέχρι και κάτω από 30 !

τόσο μεγάλη διαφορά λόγω λειτουργικού, ή κάνα bug στα vista???

EDIT Φιλε μου ειδα οτι εχετε προβληματα με framerate και δεν ειστε ευχαριστημενοι για αυτο στο ειπα.. Ισως να ειναι θεμα unoptimised drivers στα Vista...

Δημοσ.
Αν είναι τα ίδια χάλια πάει να πεί ότι άρχισε να ζορίζεται η 8800 με τα 320MB μνήμης μόνο.

Με τις νέες κάρτες γραφικών που θα κυκλοφορήσουν σε 1-2 μήνες θα είναι ευκαιρία για αναβάθμιση γιατί σίγουρα θα δούμε ζόρια με την μικρή 8800.

Το G92 που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό θα είναι middle-end κάρτα γραφικών. Η Nvidia δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλη high-end κάρτα γραφικών εντός του 2007 ;)

Δημοσ.
Σε 1280x960 + 16xCSAA + 16xAF έτρεχε τέλεια (πάντα με 60fps δηλαδή). Όποιος έχει 8800GTX καλά θα κάνει να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το coveraged FSAA :D

Γουσταρεις τρελλα CSAA ε? Σε εχω κοψει.. :P

Φυσικα και οπου μπορουν να το κανουν.. Αυτο ειναι αλλωστε και το νοημα του CSAA..

Same quality with MSAA equivalent modes με καλυτερο performance..

Fewer shaded samples with same color/z stencil sampling ;)

Δημοσ.
Γουσταρεις τρελλα CSAA ε? Σε εχω κοψει.. :P

Φυσικα και οπου μπορουν να το κανουν.. Αυτο ειναι αλλωστε και το νοημα του CSAA..

Same quality with MSAA equivalent modes με καλυτερο performance..

Fewer shaded samples with same color/z stencil sampling ;)

Yeap, τρελό fps junkie είμαι (framerate is life από την εποχή της Voodoo2 :-D) :-D.

Δημοσ.

Tωρα τερματισα για 4η φορα το demo, με hardcore δυσκολια.

This is Call of Duty men!Πολυ εντονη δραση, κολλησα ασχημα!

Αρχες Νοεμβρη ειπατε???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...