Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σε vista το έβαλα, αλλά αν είναι τέτοια η διαφορά να το δοκιμάσω σε xp...

εκτός και αν με το ''όλα full'' εννοούν το περισσότερο που μπορεί να σε αφήσει να διαλέξεις...

Δημοσ.

Καλά να πάθεις.

Καλά δεν έχουμε πεί ότι τα Vista είναι απαράδεκτα στα games;

Kαι γενικά μέχρι να βγει to Service Pack δεν τα βάζουμε?

Δημοσ.

Παρτε εικονιτσες.

cod4_1.jpg

cod4_2.jpg

cod4_3.jpg

cod4_4.jpg

cod4_5.jpg

cod4_6.jpg

Αυτο που με χαροποιησε ειναι οτι το game ειναι πολυ user friendly, εξαιτιας της ομοιοτητας των χειρισμων.Στο 2ο επιπεδο δυσκολιας(ηθελα να ειμαι χαλαρος) το ΑΙ ειναι γελοιο.Βεβαια, παιζουν αρκετα πιο εξυπνα οσον αφορα την ομαδικοτητα των επιθεσεων.Επισης, επιτελους μπορουμε και εμεις να κλοτσαμε πισω τις χειροβομβιδες!!!

Τα kills γινονται πανευκολα, εξαιτιας της καλης αποδοσης των οπλων.Επισης λατρευω το οτι περνανε μεσα απο τα objects οι σφαιρες.Ειναι αρκετα εντονο το gameplay, αξιος διαδοχος των αλλων CoD.

Οι εικονιτσες ειναι απο Asus EN7900GTX, στα 1280x1024 ολα full, εκτος απο τα πτωματα και το νερο που τα ειχα στη μεση.Γενικα εχω καλα fps, αλλα πλεον ζοριζεται η καρτουλα.

Δημοσ.

Αν είναι τα ίδια χάλια πάει να πεί ότι άρχισε να ζορίζεται η 8800 με τα 320MB μνήμης μόνο.

Με τις νέες κάρτες γραφικών που θα κυκλοφορήσουν σε 1-2 μήνες θα είναι ευκαιρία για αναβάθμιση γιατί σίγουρα θα δούμε ζόρια με την μικρή 8800.

Δημοσ.
profanos liopyr ola full enooun apo ta diathesima..

ε, μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς

ypostirizi kai dx10 to game?

δεν γράφει τπτ στα settings για DX10 support (όπως στο bioshock π.χ), και τα γραφικά γενικά ίδια μου φάνηκαν.

Αν είναι τα ίδια χάλια πάει να πεί ότι άρχισε να ζορίζεται η 8800 με τα 320MB μνήμης μόνο.

αμα ζοριίζεται με το COD σε 1280/1024, το crysis θα είναι slide show...

πάντως στα xp, και με 4ΧΑΑ, και με τα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ settings ''full'', δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα, κολλημένο στα 60 frames έπαιζε.. :-)

Με τις νέες κάρτες γραφικών που θα κυκλοφορήσουν σε 1-2 μήνες θα είναι ευκαιρία για αναβάθμιση γιατί σίγουρα θα δούμε ζόρια με την μικρή 8800.

καλά ούτε για αστείο, έχω σκοπό να την βγάλω τουλάχιστον 1 χρονο ακόμα με την ''μικρή'' .. :P

ps (τα διόρθωσα τα multiquote) :P

• Super Moderators
Δημοσ.

mia xara paei h 8800 GTS 320mb sta 1280x1024 me 4x AA kai ola ta settings sto full...

Δημοσ.

Αργοπεθαίνει όπως και η δική μου 8800 gts 320Mb. :(

Και την αγόρασα τον Μάιο να φανταστείς.Ακόμα έχω 3 χρόνια εγγύηση από το Πλαίσιο και την έχω new.

Σκέφτομαι να την βγάλω στα 199 ευρώ super προσφορά και να αγοράσω κάποια νέα nvidia ή 2950 pro που λένε ότι θα κάνουν την διαφορά στα νέα games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...