john2gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Τώρα βγήκε και σέρνεται το σύμπαν http://videogames.yahoo.com/download?eid=533576 . Το Fileplanet ακόμα δεν το δίνει
-NetHawk- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δεν νομιζω να το βγαλει το fileplanet γιατι απο οσο ξερω ειναι yahoo games exclusive.Μπορει βεβαια να κανω και λαθος αλλα αυτη ειναι η εντυπωση μου..Κατα τα αλλα οντως σερνεται το download μεχρι αηδιας...Τα καλα του gta4 demo επαναλαμβανονται..
littlelouievegos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Βαλτε κανα download manager γιατι πεφτει συνεχεια η συνδεση με τον server και διακοπτεται.. Sweet Jesus COD4 στο pc..
john2gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Και download manager να βάλεις, reset-άρει το download και ξεκινάει πάλι από την αρχή
littlelouievegos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Και download manager να βάλεις, reset-άρει το download και ξεκινάει πάλι από την αρχή Try flashget m8..
-NetHawk- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Προς το παρον με τη χρηση του flashget καλα παμε..Σε 10λεπτα μεσα εχω κατεβασει 5μβ αλλα τουλαχιστον δεν εχει γινει reset το download..
pc_admin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 σε μενα κατεβαζε με 400κ ταχυτητα και εφτασε στα 25 mb και μετα λεει η ληψη ολοκληρωθηκε!
The_Sheep Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 #@$@# tha perimeno na to kanei kapios upload sta ng..
radeon9700 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 σε μενα κατεβαζε με 400κ ταχυτητα και εφτασε στα 25 mb και μετα λεει η ληψη ολοκληρωθηκε! Και download manager να βάλεις, reset-άρει το download και ξεκινάει πάλι από την αρχή Ta parapanw 2 simbenoun kai se mena, opote ksexaste to flashget to yahoo ta ftise megisti ksenera, afou den mporoun tromara tous ti skata to thelan kai apoklistikotita. Episis nomizw exei dikio o sinagonistis to fileplanet eixe baneraki me to cod4 demo kai prin ligi ora to antikatestise me to demo tou timeshift opote den to blepw na to pernoume apo ekei....
littlelouievegos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 FFS ειχα φτασει στο 35% και τωρα κολλησε και το flashget.. Δεν εχει ξεκινησει απο την αρχη απλα μαλλον δεν κανει response o server.. Θα το αφησω ετσι μπας και..
john2gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Και εμένα κόλλησε το Flashget εντελώς τώρα (στο 1% , χαχαχαχαχαχαχαχα). Καλή χρονιά, κατεβάστε μέχρι να βρεθεί λύση το demo του Timeshift
FocusX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες τα παράτησα κι εγώ, για σήμερα... Από αύριο θα υπάρχουν και εναλλακτικές πηγές, υπομονή... το yahoo είχε αποκλειστικότητα για σήμερα μόνο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 e pou 8a paei 8a to vgaloun se kana torrent site...
pc_admin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Γιατι κουραζομαστε αδικα , μεχρι αυριο το βραδυ θα ειναι σε rapidshare και θα το κατεβασουμε σφεντονα. Μετα ειναι 1 level demo , πραγμα που θα πει οτι ειναι α) μονο να δει κανεις την μηχανη και τα γραφικα του , γιατι οταν θα το τερματισεις 1 -2 φορες και μετα οκ περιμενεις τη full version κυριως για το multiplayer και β) τις απαιτησεις του, ποσο καλα τρεχει (εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως ο γέρος (το pc μου) θα τα βγαλει περα και τωρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα