Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μιλάμε για πολύ κόλλημα το ΒΕΤΑ!!! Μπορούμε να κανονίσουμε κανέναν μικρό χαμό;;;;

Moνο απο βιντεακια που εχω δει ειναι σουπερ!

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα παίζει (επιτέλους) cooperative το campaign? (αλλιώς δεν πρόκειται να το παίξω, όπως δεν έπαιξα κανένα CoD, εκτός του πρώτου, που τότε δεν ειχα dsl)

Επίσης ξέρουμε αν θα μπορούν να παίζουν από το ίδιο 360 δύο άτομα στο Live? (τουλάχιστον σε unranked servers) (θα υπάρχει επιλογή για unranked παιχνίδι?)

Ξέρουμε πόσες πίστες θα έχει το mutiplayer ? (κάτι διάβασα για 20 αλλά χλωμό να έχει τόσες)

Τελικά είμαι σε δίλλημα... να το πάρω στο χ360 ή στο PC? (ή και στα δύο?)

Δημοσ.

Τελικά είμαι σε δίλλημα... να το πάρω στο χ360 ή στο PC? (ή και στα δύο?)

Αυτο πραγματικα ειναι διλληματαρα ....το ιδιο προβλημα εχω κ εγω και πολλοι αλλοι φανταζομαι !!

Δημοσ.

sto pc exei tromera grafika pantos, apo oti exw dei apo tis foto, den exei kamia sxesi me tin ekdosi tou xbox.miazei san pexnidi ps2 mprosta tou...

ostoso i efkolia pou sou prosferei to xbox live den sigrinete me tou pc, pou prepei na mpeis stin diadikasia na psaxneis servers, kai an se dextoun kai an exeis kala ping kai an, kai an , kai an....

Δημοσ.

Ρε παιδιά,ίσως να είμαι offtopic αλλά όσοι έχετε παίξει και τα 2 (cod4 και halo), ποιο θεωρείτε πως έχει πιο εθιστικό multi ;

Δημοσ.

Gia mena pou epexa kai ta 2 prwto einai to cod4 sto team death kai meta to halo3 sto coop. To halo sto aplo multiplayer proxoraw kai varaw oti kinite mafinei adiaforo. Mou fenete polu rixo. Enw sto cod4 me tin omada pezeis me taktiki kai stratigiki ,einai pio endiaferon

Δημοσ.
Άψογη φυσική! Πυροβόλησα κάποιον με shotgun καθώς αυτός ερχόταν καταπάνω μου και τινάχτηκε προς τα πίσω. Καλόοο...

Επειδή αυτό το εφέ το βλέπουμε στις ταινίες,δεν σημαίνει ότι στέκει κι'όλας.

Δημοσ.
Gia mena pou epexa kai ta 2 prwto einai to cod4 sto team death kai meta to halo3 sto coop. To halo sto aplo multiplayer proxoraw kai varaw oti kinite mafinei adiaforo. Mou fenete polu rixo. Enw sto cod4 me tin omada pezeis me taktiki kai stratigiki ,einai pio endiaferon

Προφανώς δεν έχεις δώσει ακόμα πολύ βάση, ή δεν έχεις παίξει με δύσκολους αντίπαλους και καλούς συμπαίχτες. Το gameplay του Halo3 έχει πολύ βάθος, και αν οι αντίπαλοι σου ξέρουν την πίστα και παίζουν οργανομένα και με κάποια τακτική ενώ εσύ όχι, τότε απλά θα χάσεις. Και το COD4 πάντως είναι εξαιρετικό παιχνίδι.Δυστυχώς όμως αποκλείεται να βρω χρόνο να ασχοληθώ με το multi του¨:(

Δημοσ.

ma giati??? itan anagi na tin klisoun tin beta ? as tin eklinan otan tha kikloforouse to game... ti tha kanoume ena mina twra?

pantos ine megalo mion pou den exeis oximata sto cod4... an eixe kai oximata tha xepernouse anetotata to batlefield2. xanei polu distixos etsi...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...