Hlapatsas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ok Wolfidis μπορεις να μας πεις αν τα όπλα έχουν περισσότερο recoil <<κλώτσιμα>> που λεμε απο το cod2;; Επίσης εκτός της μεγάλης γκάμας πολυβόλων ποιά όπλα σου κέντρισαν το ενδιαφέρον;; Αφού δεν έχει rifle έχει τουλάχιστον κάτι αντίστοιχο του M1;; Ευχαριστω.
Pytzamarama Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μαγκες υπαρχει λιγοτερο κλωτσημα αλλα μιλαμε για οπλα του 21 αιωνα οχι τα καριοφυλια του 1940...
ababapanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 twra sovara sas aresan ta grafika tou? se kati ikones pou ida gia to pc epatha tin plaka mou, ta grafika tou itan kalitera kai apo tou crysis, kai sto 360 ta grafika itan polu katwtera kai apo to GOW ala akoma akoma kai apo to BIOSHOCK
ntouzieras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 twra sovara sas aresan ta grafika tou? se kati ikones pou ida gia to pc epatha tin plaka mou, ta grafika tou itan kalitera kai apo tou crysis, kai sto 360 ta grafika itan polu katwtera kai apo to GOW ala akoma akoma kai apo to BIOSHOCK n anoiksoume kainourio thread... pc vs x360... eides ta grafika tou 360 se hdtv?
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια μια απορια, μιας και δεν εχω παιξει ποτε fps σε κονσολα. Ειναι ευκολη η στοχευση?Ειχα δοκιμασει το Fall Of Man στο PS3 και μου εσπαγε τα νευρα οτι επρεπε να στοχευεις με το stickακι, κανοντας μικροδιορθωσεις, δλδ χτυπωντας αργα! Τα οπλα εχουν διατηρησει την θεεικη ακριβεια τους? Πολυ γρηγορο το airstrike, ΘΕΙΚΟ gameplay... Oυφ, ποιο καλο παιδι θα με καλεσει σπιτι του να παιξουμε 360?
Wolfidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ok Wolfidis μπορεις να μας πεις αν τα όπλα έχουν περισσότερο recoil <<κλώτσιμα>> που λεμε απο το cod2;;Επίσης εκτός της μεγάλης γκάμας πολυβόλων ποιά όπλα σου κέντρισαν το ενδιαφέρον;; Αφού δεν έχει rifle έχει τουλάχιστον κάτι αντίστοιχο του M1;; Ευχαριστω. Υπάρχει μικρό recoil στα περισσότερα των όπλων! Πχ στα Light machine guns με κάτι Μ249 μπορείς να σκοτώσεις από απόσταση χωρις ιδιαίτερο πρόβλημα. Επίσης το Kαλάσνικοφ κλωτσάει αρκετά ακόμα ακόμα κ σε σχέσει με τα πολυβόλα. Εγώ έχω κατασταλάξει να παίρνω είτε σε Light Mac. Guns είτε σε Assault rifles (ανάλογα την πίστα κ την διάθεση) και στο M16A4 το οποίο δεν είναι full auto αλλά ρίχνει τρείς σφαίρες σε κάθε πάτημα της σκανδάλης αρκετά ευθύβολο κ το Μ4 carabine το οποίο είναι full auto. Βέβαια δεν έχεις πολλές επιλογές στην beta. Επίσης καλό είναι κ το M1911 Colt 45 (είναι πιστόλι) Τώρα κάτι UZI που σου ανοίγει το παιχνίδι είναι νομίζω ψιλοάχριστα όπως κ τα ψόφια shotguns Επίσης υπάρχουν αρκετές επιλογές για το τι είδους διόπτρα θα βάλεις στο όπλο σου οι οποίες βοηθάνε αρκετά στο κυνήγι. Για rifle μόνο sniper τα οποία ρίχνουν απανωτά όσες ριπές θες μέχρι να αδειάσουν! Τα γραφικά είναι αρκετά καλά και οι πίστες φορτωμένες σε αντικείμενα και διαφορετικά textures και πολύ λεπτομερείς με διάφορα πραγματάκια που εκσφενδονίζονται στις εκρήξεις, όπως λάστιχα αυτοκινήτων, άδεια μπουκάλια κτλ. Ειδικά η βλάστηση που φαίνεται σε όλο το μήκος της πίστας δεν είναι και λίγο πράγμα αυτό. Είπαμε δεν είναι crysis ουτε τρέχει σε 1920x1080 που μπορεί να φτάσει κάποιο δυνατό PC αλλά τα γραφικά είναι αρκετά καλά και τα 60fps κάνουν το παιχνίδι smoothotato. S2katana το θέμα σημαδεύω πυροβολώ συνηθίζεται. Επίσης ωραία προσθήκη κ το ελικοπτεράκι (κλεμμένη βέβαια από GRAW) που κάνει κύκλους στην πίστα και όσους σκοτώνει τους μετράει σε αυτόν τον παίκτη που το κάλεσε! (μόνο που καταρρίπτεται πολύ εύκολα)
p3tran Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 επισης εχει ωραια physics, και παντα εχει πλακα εκει που προχωρας με τον partner σου ξαφνικα να τον βλεπεις να εκσφεντονιζεται προς τα πισω απο μια εκρηξη σε jon woo style
privateer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.achieve360points.com/game/callofduty4/ Κανένα achievement για multi
telegamesvg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Aν και δεν τα παω και πολυ καλα , μιλαμε οτι ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ !!!!το παιχνιδι ειναι ακρως εθιστικο και χωρις πολλα προβληματα ,παρ'οτι ειναι beta .. Ειναι must buy και υπαρχει σοβαρο προβλημα του τι θα πρωτοπαιξουμε αυτο ο φθινοπωρο !!!!
Pytzamarama Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 και εγω εχω σκαλωσει ασχημα Χτες ειχα ενα προβληματακι να μπω για κανα μισαωρο...αλλο προβλημα (π.χ χαζο respawn,lag,κακο weapon balance,αδικοmatchmaking) δεν εχω εντοπισει.. με λιγα λογια almost flawless...
telegamesvg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια μια απορια, μιας και δεν εχω παιξει ποτε fps σε κονσολα. Ειναι ευκολη η στοχευση?Ειχα δοκιμασει το Fall Of Man στο PS3 και μου εσπαγε τα νευρα οτι επρεπε να στοχευεις με το stickακι, κανοντας μικροδιορθωσεις, δλδ χτυπωντας αργα! Kαι εγω στο Resistance δυσκολευομαι παρα πολυ με τον χειρισμο ,ενω στο 360 ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα ...εχει πολυ καλυτερο stick..
S2Katana Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ασε απογοητευτηκα με τον εαυτο μου, πολυ καλο game το Resistance και εγω ο κουλος δεν μπορουσα να χτυπησω τιποτα!Ελπιζω να ειναι καπως καλυτερα τα αλλα games.
privateer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Friday Sept. 28th, (first thing aka 10 am PST) we're going to be maxing out the level cap for the beta at Rank 25. This is going to allow you to rank up and unlock everything that's not marked Classified including new weapons, perks, and challenges such as: Assault Rifles: > G3 Light Machine Guns: > M60E4 Sniper Rifles: > Dragunov Perk 1: > Claymore X2 Perk 2: > Slight of Hand Perk 3: > Martyrdom Next weekend (Friday 28th / Sunday 30th) is going to be a mad rush to level 25 as it's official, come 11:59pm on Sunday the 30th the beta will be coming to a close. I know, I know... but don't worry. It'll only be a little over a month from that point that you'll be able to get your hands on the full version of the game on November 5th.
timekeeper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μιλάμε για πολύ κόλλημα το ΒΕΤΑ!!! Μπορούμε να κανονίσουμε κανέναν μικρό χαμό;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα