georgetziker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 αυθεντικό ναι Θυμάμαι το είχα λύσει έτσι: δεν μου αλλάζει κάτι
nikos903 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Για δοκίμασε να κάνεις disable στις κάρτες ήχου αν έχεις την AMD.
georgetziker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εβαλα ένα μικρόφωνο και έπαιξε τελικά τι να πεισ...
πανοςτ52 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 παιδια οταν παταω να μπω στο multiplayer λεει οτι δεν εχει servers τι να κανω?
abferm99 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 κατέβασε αυτό εδώ , καλή σου μέρα! αν στο internet cafe χρησιμοποιείς σπασμένα κλειδιά δε χρειάζεται να τα αλλάζεις στο τέλος. αν τώρα το έχεις original θα πρέπει κάθε φορά στο τέλος να ξαναβάζεις το original κλειδί. έχει και οδηγίες στο πρόγραμμα ,δε θα δυσκολευτείς. καλησπερα φιλε θελω μια μικρη βοηθεια θελω να παιξω με την παρεα μου το call 4 ωραια αλλα ειμαι σπιτι και εκεινη ειναι σε net cafe πως μπορω να βρω τον server που εχουν φτιαξει και πεζουν εκεινη και να μπω και εγω μαζι τους?
stratigos24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Αν παίζουν σε lan εκεί, δεν γίνεται να μπεις μαζί τους. Αν είναι σε κάποιον server και παίζουν, πρέπει να σου πουν τον αριθμό του server, να τον γράψεις χειροκίνητα από όσο θυμάμαι στους favorites και μετά να μπεις.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Call of Duty: Modern Warfare Remastered Gamefly listing suggests standalone release next month According to the listing, Call of Duty: Modern Warfare Remastered will release on June 20 on PS4 and July 20 on Xbox One. The pattern fits the usual PlayStation Call of Duty exclusivity window. Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι ?? για γέλια και για κλάματα!!!
seithan Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Πόσο λιώσιμο στο xb360. Ματωναν δάχτυλα και χειριστήρια!
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 κιάλλες φήμες για standalone του remastered Call Of Duty 4 Remaster Listed For Standalone Release - Report Call Of Duty: Modern Warfare Remastered standalone release rumoured for June
xristosk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 call of duty 4 πρόβλημα με online game Καλημέρα παλικάρια,έχω το call το 4 και κάθομαι σπανίως και χαζεύω, προχθές πήγα να παίξω λίγο στο on line και μόλις ξεκίνησα την πίστα κόλλησε, ή οθόνη γινόταν μπλέ σιγά σιγά το παιχνίδι αργό σε σημείο να μην κουνιέται το ποντίκι κτλ, το single παίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, το έσβησα και το ξαναπέρασα και πάλι τα ίδια κάνει, είναι αυθεντικό το παιχνίδι όχι από σπασμένο. Τι να φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα