Tompgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καλησπέρα Δοκίμασα μετά από καιρό να παίξω λίγο COD4, και μπαίνοντας στη λίστα των server δεν εμφανίζει κανέναν αφού κάνει query το master server... Έχω την τελευταία έκδοση 1.7. Συμβαίνει σε άλλους αυτό; Ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά και δε μπορώ να δω κανένα server Και σε μενα το κανει (εχω την 1.7), μου το εκανε και πιο παλια αλλα αν εκλεινα το παιχνιδι αποτομα απ τον task manager μετα ξαναεβρισκε servers. Τωρα δεν βρισκει με τιποτα Τι φταιει ρε γμτ??? Αν ξερει καποιος ας βοηθησει
Vasilius Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 H IP του server άλλαξε , πλέον είναι η ακόλουθη Call of duty 4 [222] Server - New IP 83.174.190.222:28960
evoracing Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα...έχω το Call Of Duty 4 κάνω κανονικά την εγκατάσταση και όταν πάω να μπω μου λέει ότι το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται το ίδιο μου λέει και σε άλλον υπολογιστή που το έχω περάσει και στο GTA IV τι συμβαίνει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dToRs1Jmg08&hd=1
geotrian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εγκατεστησα το cod4 σε windows7 και καθε φορα που παω να το τρεξω crashαρει..... την ιδια εκδοση windows την εχω εγκαταστασει και σε αλλον υπολογιστη και εκει τρεχει... ξερει κανεις τι μπορει να φταει?
neo24gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα σε ολους. μια βοηθεια! ειχα την 4850 1gb στο συστημα μου και προ ημερων εβαλα την 6850. την πρωτη μερα που δοκιμασα να παιξω δικτυακο,το ακ47 και το m4carbine εριχναν φοβερα γρηγορα! την επομενη μερα,που χρειαστηκε να βγαλω τους driver και να τους ξαναπερασω παρατηρησα πως εριχνε ποιο αργα αποτι πριν.οχι ασχημα αλλα καμια σχεση με την πρωτη μερα δοκιμης της 6850 στο δικτυακο.δοκιμασα και στο signle player και ειναι το ιδιο. τι εγινε? τι μπορει να αλλαξε και επεσε ο τροπος που εφευγαν τοσο γρηγορα οι σφαιρες? εντωμεταξυ βλεπω αλλους που ριχνουν οπως εριχνα και εγω με το m4carbine k ak47 συγκεκριμενα. μπορει να διορθωθει αυτο?
gio@ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια εγκατεστησα το cod4 σε windows7 και καθε φορα που παω να το τρεξω crashαρει..... την ιδια εκδοση windows την εχω εγκαταστασει και σε αλλον υπολογιστη και εκει τρεχει... ξερει κανεις τι μπορει να φταει? δοκιμασε να βάλεις τα επιπλέον προγράμματα που έχει μέσα στο dvd και επίσης κανε driver update κτλ κ τρεξτο σε compatibility mode
pavlos1908 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Γινεται αν αγορασω σε pc αυθεντικο το παιχνιδι και το εχει ενας φιλος μου σε PS3 να παιζουμε στον ιδιο server μαζι?
gavros10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Γινεται αν αγορασω σε pc αυθεντικο το παιχνιδι και το εχει ενας φιλος μου σε PS3 να παιζουμε στον ιδιο server μαζι? οχι
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εχω χασει το cd του παιχνιδιου αλλα εχω κανονικα το κουτι και serial key. Το βαζω, περναω τα updates και ενα no cd crack ή θα εχω τιποτα errors ακιρα οταν παιζω? Εdit: To βρηκα τελικα το cd.
stratigos24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Θυμαμαι οτι παλια επρεπε να βαλω ολα τα update του παιχνιδιου (1.4, 1.4-1.5, 1.6 και 1.7) για να μπω στους servers ενω τωρα το εκανα εγκατασταση, εχω παιξει σε καμια 10αρια χωρις να βαλω τα update. Τι γινεται? Αλλαξε τιποτα?
Raikkonen86 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Παίδες μια βοήθεια... 1) πως μπορώ να απενεργοποιησω τις εντολές που έβαλα στο command line??? Δηλαδή να μην με δείχνει τα fps κλπ??? με βγάζει και αυτήν την βλακεία και μου την σπάει( την έβαλα στο τέλος την εικόνα). 2) ενώ η ρύθμιση είναι 1080p τα γράμματα είναι θολά και έχουν χάλια ποιότητα???
georgetziker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόβλημα με call of duty 4 multiplayerΚαλημέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα στον παραπάνω τίτλοΕχω κάνει setup κανονικά το singleplayer λειτουργεί κανονικά αλλά όταν πάω να ανοίξω το multiplayer πάει να τρέξει το παιχνίδι και μου βγάζει το μήνυμα το iw3mp.exe στάμάτησε να λειτουργεί και ψάχνει να βρεί λύση για ηλεκτρονική βοήθεια τι μπορεί να φταίει?Λειτουργικό σύστημα windows 7 ultimate
infin1tyGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Θυμάμαι το είχα λύσει έτσι: * Go to Start then Control Panel * Double click on the Sound Tool * Click on the Recording tab * Right click and select "View Disabled Devices" * Enable the Stereo Mix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα