Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω windows 7 και με φεραν για χριστουγεννα δωρο το Call of Duty 4. Ο υπολογιστης μου το υποστηριζει πληρως. Παιζει σε windows 7? :huh:

Δημοσ.

Γιατι δεν το εγκαθιστας να δεις?Λογικα θα παιζει μια χαρα,αλλα αν υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα,σιγουρα η εταιρεια παραγωγης θα εχει βγαλει καποιο patch που θα λυνει το προβλημα.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω windows 7 και με φεραν για χριστουγεννα δωρο το Call of Duty 4. Ο υπολογιστης μου το υποστηριζει πληρως. Παιζει σε windows 7? :huh:

Σε περίπτωση που δεν παίζει: Δεξί κλίκ στο εικονίδιο .exe του παιχνιδιού > Troubleshoot compability > και επιλέγεις Windows Vista.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΡΕ παιδια εχω ενα προβλημα!

Εχω το call of duty 4 και ειχα το patch 1.0(αρχαιο)

Αποφασισα να το κανω 1.7

Αλλα ο αγαπημενος μου server (<=====KoS-CroSsFire) υποστηριζει μονο 1.2 και παλαιοτερες εκδοσεις

Υπαρχε κανενας τροποσ να εχω κανα Patch changer και να αλλαζω το path οποτε θελω??

Αν οχι προτείνετε καμοια ιδέα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο Stam και η διπλή προσωπικότητά του διοργανώνουν ένα cod4 3v3 SD cup για να γουστάρετε.

Πιστεύεις ότι είσαι κάποιος; Έπαιζες version 1.0 και μόλις ανακάλυψες τη φωτιά;

Χώρισες με τη δικιά σου και θέλεις κάτι δυνατό να αναπληρώσει το κενό της;

Το callofduty.gr σου δίνει τους server , ο STAM τη πρόκληση, οι δύο m8 σου

το cover για να τα βάλεις με τα πιο δυνατά ονόματα της Ελληνικής cod4 σκηνής .

Κάνε reload το όπλο σου, καθάρισέ το, βάλε φούμο στα μάγουλά σου... διότι η στιγμή

έφτασε! Η μέρα της κρίσης είναι κοντά ... δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή για να βιώσεις την

απόλυτη αύξηση αδρεναλίνης στο αίμα σου. Ζήσε μία ξεχωριστή εμπειρία,όμοια της οποίας

δεν έχει ξαναδεί ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Σε περιμένουν ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ στη strike ,

ανελέητο rush στη Crash, χοντρό μολύβι στην Crossfire, και χαριστική βολή κάτω απτον

ΚΑΥΤΟ ήλιο της BACKLOT . Και ολα αυτά ΔΩΡΕΑΝ , ναι καλά άκουσες φίλε,

ΔΩ ΡΕ ΑΝ . Μη περιμένεις άλλο, απλά δήλωσε συμμετοχή ΤΩΡΑ.

Λεπτομέριες και sign up στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο:

http://www.callofduty.gr/online-and-lan-events/prestige-cup-1/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

bump

τελικά οι παλιές αγάπες δε ξεχνιούνται, αφού ξεφορτώθηκα όλα τα επόμενα cods (5,6,7) επιστροφή στο κορυφαίο 4.

παρατήρησα ότι έχει αρκετούς servers και έχουν σχεδόν όλη την μέρα κόσμο .

οι codistes που απογοητεύτηκαν με τις επόμενες σειρές, γυρίστε στα παλιά λημέρια να κάνουμε τον χαβαλέ μας.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Δοκίμασα μετά από καιρό να παίξω λίγο COD4, και μπαίνοντας στη λίστα των server δεν εμφανίζει κανέναν αφού κάνει query το master server... Έχω την τελευταία έκδοση 1.7. Συμβαίνει σε άλλους αυτό; Ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά και δε μπορώ να δω κανένα server :fear:

Δημοσ.

Καλησπέρα

Δοκίμασα μετά από καιρό να παίξω λίγο COD4, και μπαίνοντας στη λίστα των server δεν εμφανίζει κανέναν αφού κάνει query το master server... Έχω την τελευταία έκδοση 1.7. Συμβαίνει σε άλλους αυτό; Ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά και δε μπορώ να δω κανένα server :fear:

Και σε εμένα το ίδιο :-( το παράτησα!

Δημοσ.

Φίλοι του Cod Καλησπέρα σας,

Ο Απρίλης μπαίνει με μερικά ενδιαφέροντα events. Αρχικά έχουμε το ONC #40 στις 03 του μήνα (ακολουθεί άλλο ένα στις 10) στο οποίο δηλώνουμε συμμετοχή στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο :

http://www.callofduty.gr/index.php?topic=3847.0

Κατόπιν αυτού έχουμε και ένα ζεστό 5on5 cod4 sd LAN event στα xtreme net στα Μελίσσια. Πληροφορίες για το LAN , συμμετοχές , κανόνες κτλ εδώ :

http://www.callofduty.gr/index.php?topic=3845.msg72711#msg72711

Σε όλες τις συμμετέχοντες ομάδες, καλή τύχη.

Regards,

The Callofduty.gr Team.

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

Λόγω αλλαγής παρόχων στην εταιρεία μας έχουν αλλάξει οι IPs των gameservers του cod4.

Μπορείτε να μας ξανα βρείτε στις παρακάτω IPs

83.174.189.40:28960 www.topgaming.gr NO GL/marty/Juggernaut

83.174.189.40:28961 www.topgaming.gr promoD SnD!

We will be waiting for you togaming Soldier :)

www.topgaming.gr

COD4 topgaming

Head Admin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...