jakegate7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 κατέβασε αυτό εδώ , καλή σου μέρα! αν στο internet cafe χρησιμοποιείς σπασμένα κλειδιά δε χρειάζεται να τα αλλάζεις στο τέλος. αν τώρα το έχεις original θα πρέπει κάθε φορά στο τέλος να ξαναβάζεις το original κλειδί. έχει και οδηγίες στο πρόγραμμα ,δε θα δυσκολευτείς.
Vasilius Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ONE NIGHT CUP 37 Κυριακη 26/9/2010 17:30 στο #callofduty.gr @ Quakenet, IRC. Το cup αρχίζει στις 18:00. Πιθανά Qualifiers αρχίζουν στις 17:00. * One Night Cup * 16 team slots * 5on5 Search & Destroy * One map only - mr12 * Single Elimination * PunkBuster on * Demos On * PROMOD 4.2 settings Promod ruleset: • 6 second strat time • 2 SMG limit - with the promod smg fix • 1 sniper - with awp fix • No-sway fix • 45 second bomb fuse • 1:45 minute round length • 5 second plant time • 7 second defuse time • Codqcup fall damage • LMG Disabled • Red-dot sight disabled • Bandolier/stopping power fixed perks • No cooked nades ΚΑΝΟΝΕΣ TΩΝ ONE NIGHT CUPS(click meh) ORIGINAL CD KEYS NEEDED. Servers : 83.174.133.53:28961 83.174.133.53:28962 83.174.133.53:28963 83.174.133.53:28964 83.174.133.222:28961 83.174.133.222:28962 83.174.133.222:28963 83.174.133.222:28964 MAPLIST: 1st.Strike (mp_strike) 2nd.Crash (mp_crash) 3rd.Crossfire (mp_Crossfire) 4th.Backlot (mp_backlot) Οι ενδιαφερόμενοι για τα sign up , πατήστε εδώ : http://www.callofduty.gr/online-and-lan-events/one-night-cup-37/
stratigos24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Τι ακριβως πρεπει να κανουμε για να παιξουμε?
Vasilius Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Τι ακριβως πρεπει να κανουμε για να παιξουμε? Αν έχεις ομάδα ή αν είσαι μόνος μπορείς να το δηλώσεις στον υπερσύνδεσμο του portal που έδωσα στο τέλος του post. Την επόμενη κυριακή μπαίνουν όλοι οι παίκτες στο irc , στο κανάλι του cup και εκεί γίνεται η επικοινωνία όλων των παικτών με τους admin , βγαίνουν τα brackets και εν συνεχεία τους δίνονται οι IP's των server και τα password. Οδηγοί για το πως θα μπει κάποιος στο κανάλι του Onc στο mirc καθώς και για άλλα χρήσιμα πράγματα - θα βρείτε στον τομέα Guides πάνω αριστερά στις επικεφαλίδες του portal. Y.Γ πρέπει να είστε κάτοχοι αυθεντικών αντιγραφων του παιχνιδιού = γνήσια.
stratigos24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω το call of duty 4 αυθεντικο κανονικα και παιζω online. Προχθες μου ειπε ενας φιλος να παιξουμε μεσα στο gameranger στο call of duty 4 γιατι θα ηταν και κατι φιλοι του. Μπηκαμε και παιξαμε λιγο. Μου εκανε και κατι updates (κατι mods) και παιξαμε και call of duty 4 σε πιστα του 6 κατι τετοια mods ηταν. Τελοσπαντων συνεχιζω. Παω σημερα να παιξω κανονικα online και μπαινει το game κανονικα και με το που παταω join για να παω στους server του παιχνιδιου κλεινει το iw3mp(το .exe του multiplayer) και κλεινει και το παιχνιδι λεγοντας μου το iw3mp.exe επρεπε να τερματιστει. Δεν μπορω να κανω uninstall και install παλι και να ξεκινησω απο 0 level. Εχω παει απο 0-55level πανω απο 8 φορες που εχω κανει και format κλπ. Τι μπορει να ειναι αυτο και ακομα αμα χρειαζεται να το απεγκαταστησω και να το ξανα εγκαταστησω πως μπορω να κρατησω τα levels μου?? Να ειστε καλα.
Liakos_LILIS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 κρατα τα save απο τα εγγραφα σου και ολες τις ρυθμισεις και κανε uninstall και μετα install μετα τρεξε το παιχνιδι κανε ενα save οτι ναναι μετα κανε exit και στην συνεχεια αντικατεστησε το φακελο που ειχες κανει στην αρχη κοπια με τον καινουριο στα εγγραφα μου και εισαι ok
Dbzakias2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε μου στα Εγγραφα μου καπου θα εχει εναν φακελο με το ονομα του ππαιχνιδοι και εκει μεσα ειναι τα σεϊβ σου. απλα φιλαξε αυτον τον φακελο καπου αλου και οταν το ξαναεγκαταστησεις ξαναβαλε τον φακελο στη κανονικη θεση του και αντικατεστησε τον με τον καινου φακελο που δημιουργησε το ινσταλ
stratigos24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδη μονο το φακελο απο τα saves χρειαζομαι?? Να ειστε καλα για την υποστηριξη απλα ξανα ρωταω για να το κανω σωστα διοτι και παλια κατι τετοιο ειχα κανει αλλα δεν ειχε πιασει....με repair που λεει ο φιλος πιο πανω γινεται? Στα εγγραφα δεν βλεπω call of duty 4 με τα saves, μονο μεσα στο φακελο του παιχνιδιου βλεπω profile φακελο που μου εχει και το ονομα μου......α και δεν εχω παιξει καθολου single player ---------- Προσθήκη στις 16:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ---------- κρατα τα save απο τα εγγραφα σου και ολες τις ρυθμισεις και κανε uninstall και μετα install μετα τρεξε το παιχνιδι κανε ενα save οτι ναναι μετα κανε exit και στην συνεχεια αντικατεστησε το φακελο που ειχες κανει στην αρχη κοπια με τον καινουριο στα εγγραφα μου και εισαι ok και ολες τισ ρυθμισεις ? δηλαδη? παντως πηγα και επαιξα και λιγο single player και μου εκανε save αλλα δεν ειναι στα εγγραφα αλλα στο φακελο του παιχνιδιου στο player μετα profile και μετα στο ονομα μου μεσα save λεει. Οχι στα εγγραφα πουθενα....Τι να κανω??? ---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ---------- Αμα κρατησω τον φακελο profile γινεται τιποτα? ---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:01 ---------- Δηλαδη μονο το φακελο απο τα saves χρειαζομαι?? Να ειστε καλα για την υποστηριξη απλα ξανα ρωταω για να το κανω σωστα διοτι και παλια κατι τετοιο ειχα κανει αλλα δεν ειχε πιασει....με repair που λεει ο φιλος πιο πανω γινεται? Στα εγγραφα δεν βλεπω call of duty 4 με τα saves, μονο μεσα στο φακελο του παιχνιδιου βλεπω profile φακελο που μου εχει και το ονομα μου......α και δεν εχω παιξει καθολου single player ---------- Προσθήκη στις 16:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ---------- και ολες τισ ρυθμισεις ? δηλαδη? παντως πηγα και επαιξα και λιγο single player και μου εκανε save αλλα δεν ειναι στα εγγραφα αλλα στο φακελο του παιχνιδιου στο player μετα profile και μετα στο ονομα μου μεσα save λεει. Οχι στα εγγραφα πουθενα....Τι να κανω??? ---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ---------- Αμα κρατησω τον φακελο profile γινεται τιποτα? εκανα uninstall και install και πεταξα το φακελο profile που ειχα κρατησει παλι στο game directory. ξαναανοιγω το παιχνιδι και εχω τα level μου κανονικα αλλα μολις παταω join παλι κλεινει το iw3mp. Τι να ειναι αυτο βρε παιδια?????
jakegate7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 για δοκίμασε αυτό που λέει http://forums.firingsquad.com/t5/Software-and-Applications/COD-4-iw3mp-exe-has-stopped-working/m-p/299523. πέρασε νέους drivers
stratigos24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 για δοκίμασε αυτό που λέει http://forums.firingsquad.com/t5/Software-and-Applications/COD-4-iw3mp-exe-has-stopped-working/m-p/299523. πέρασε νέους drivers να σαι καλα το ειδα και αυτο αλλα τοσο καιρο επαιζα απροβληματιστα τωρα βρηκε? τι drivers na βαλω? εχω καρτα ηχου εξωτερικη native instruments audio kontrol 1. τι να κανω δεν ξερω. Να τις ξαναπερασω drivers δλδ? αλλα να σου πω και κατι αυτο που λενε ως λυση να πας στους ηχους στο πινακα ελεγχου και να ενεργοποιησεις το stereo mixer εμενα δεν εχει stereo mixer εχω win7. Τι λες να ειναι?? Σε ευχαριστω!!
stratigos24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ανοιξα το iw3mp.exe και ανοιξε το call of duty. Με το που πατησα join για να παω στους servers, κλεινει το παιχνιδι και μου γραφει το εξης : το στοιχειο iw3mp.exe σταματησε να λειτουργει. παραξενευτηκα και ο νους μου πηγε αμεσως οτι καποια βλακεια εγινε με το gameranger και μου χαλασε το game. Ψαχνοντας στη συνεχεια στο internet βλεπω οτι εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα και διαφορες λυσεις γιαυτο. Ειδα αυτο για τους drivers της καρτας ηχου και καρτας γραφικων να ειναι ενημερωμενοι, ειδα να αλλαξεις το ονομα ενος αρχειου (mssmp3.asi) απο το φακελο miles σε διαφορετικη καταληξη αντι για asi που ειναι να το κανεις bak, ειδα να πως πρεπει να ενεργοποιησεις το stereo mixer απο τις συσκευες εγγραφης, ειδα να πρεπει να βαλεις ενα μικροφωνο στην αντιστοιχη υποδοχη της καρτας σου και ακομα να κανω uninstall και install. Εκανα ολα τα παραπανω μα τιποτα δεν εγινε. Α και κατι ακομα, εγω εχω εξωτερικη καρτα ηχου την audio kontrol 1 και παντα με αυτη επαιζα και παιζω, και την realtek δεν τη χρησιμοποιω καθολου, βεβαια ειναι up to date οπως λεω παραπανω και οι 2 καρτες ηχου και η καρτα γραφικων. Καλα τοσο καιρο παιζω ετσι, τι αλλαξε τωρα? Στα καλα του καθουμενου μπορει να γινει αυτο? Ενημερωνω πως ενω δεν μπορω να παιξω κανονικα οπως γραφω παραπανω, μεσα απο gameranger ανοιγει το game κανονικα και παιζω στους servers του. Τι να πω θα τρελαθω. Και το ειχα κανει και απεγκατασταση το παιχνιδι και ξανα εγκατασταση οπως λεω πιο πανω και το gameranger το ειχα κανει απεγκατασταση, απλα το ξαναεβαλα για να δω αν θα παιζει εκει και παιζει. Ελεος, δεν μπορω αλλο....χαχ! ---------- Προσθήκη στις 06:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:52 ---------- Και κατι ακομα που ειδα ειναι πως αμα παιξω σε καποιον server στο gameranger χωρις mod δηλαδη οπως ειναι το κανονικο το call of duty 4 το κλασσικο menu, και πατησω να βγω απο τη πιστα, με βγαζει εκει που δεν με αφηνει να μπω το iw3mp.exe μου, δηλαδη στο να δω τους servers και να συνδεθω σε καποιον και παιζω κανονικα σε server στο internet οπως πριν. Κανονικα μου κανει refresh και μου εμφανιζει ολους τους official. ---------- Προσθήκη στις 06:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:09 ---------- Τελικα ολα καλα εφταξε το game και ανοιγει και κανονικα χωρις το gameranger πλεον. Κατι θα εγινε που επαιξα λιγο στο gameranger και ξεκολλησε οποτε ειμαι μια χαρα!!
nikos159 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα παιζω εδω και πολυ καιρο call of duty 4 modern warfare και τωρα με λεει πωσ το iwmp.exe ειχει σταματεισει να δουλευει τωρα εγω θελω να το ξαναεγκαταστησω χωρισ να χασω τα save του multiplayer (oxi του singleplayer) γιατι το εχω τελειωσει και εχω ξεκλειδωσει 2 χρυσα οπλα εχει κανεισ καμια ιδεα??? ευχαριστω το insomnia Υ.Γ εχω win 7 ultimate 64 bit
jakegate7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 κρατάς τον φάκελο C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles και το κλειδί που έχεις χρησιμοποιήσει. αν δε το έχεις αυθεντικό, το κλειδί το βλέπεις μέσα από το παιχνίδι στο multiplayer options αν θυμάμαι καλά. edit: για να μην το ξεστήνεις τσάμπα δοκίμασε τις λύσεις που λέει λίγο πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα