privateer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 @ghostrider: μπορω, γιατι να μην μπορω? λοιπον γκρινιαρη woldifi, το COD4 ειναι το COD2 του μελλοντος. με αλλα λογια ειναι γαματο 8) ειναι γρηγορο, εχει το ιδιο καλο gameplay, καλη στοχευση, τα οπλα ειναι αναβαθμισιμα μεσα απο ενα συστημα challenges (πχ κανε 50 kills με το MP5 και σου ανοιγει σιγαστηρα για το συγκεκριμενο οπλο, κανε τοσα headshots και παρε διοπτρα κλπ) οπως και ο χαρακτηρας σου ο ιδιος ανοιγει καποια skills (perks) μεσα απο experience κλπ απο τα οποια μπορεις να εχεις ενεργοποιημενα καποια καθε φορα. (πχ steady shot, deep impact (damage), τρεχα για πιο πολυ ωρα κλπ κλπ) το demo ειναι capped στο skill level 11, και εχει 3 πιστες. καμια δεν ειναι μεγαλη, και οι δυο ειναι λιγο πιο μικρες. στην πορεια εχει custom classes, που ξεφευγεις απο το προτυπο "sniper" πχ και φτιαχνεις οτι θες εσυ. απο γραφικα, ολα νερακι 60 καρε κολλημενα, και παρ'ολο που τα textures στο online δεν ειναι τοσο πλουσια οσο πχ στο gears, εχει πολυ καθαρη και καλη ποιοτητα εικονας αλλα και animation. o ηχος ειναι πολυ καλος και καθαρος, οσοι εχετε 5.1 θα ακουτε τα παντα και απο παντου. πορωση. προς το παρον στο beta το παιχνιδι παιζεται run&gun λογω -και παλι- πορωσης , αλλα ειναι σιγουρο οτι παρ'ολη την ταχυτητα μπορεις να παιξεις και με πολυ τακτικη με 2 λογια, πιστευω οτι αναμεσα στο HALO3, το COD4 και το ΤΕΑΜ FORTRESS 2 εχουν να δαπανηθουν ολες οι ελευθερες ωρες του χειμωνα, της ανοιξης κ.ο.κ. α, ξεχασα να πω οτι ορισμενα οπλα βαρανε καλα μεσα απο τοιχους, και αυτο ειναι αλλη φαση, ειδικα για τα βρωμοκαμπερια (τα οποια θα χαρουν ιδιεταιρα με ενα κολοsniper που βαραει σαν αυτοματο) @galis system requierments: 1 xbox 360 Kala ola ayta alla 8a einai to game pou 8a rixei to GoW apo thn 1 h 8esh sto Xbox Live? :twisted:
S2Katana Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον επειτα απο καμια 10ρια ωρες στη beta, λεω οτι ειναι καλο Mιλας για Xbox ή pc? Για PS3 τιποτα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Άλλο ένα παιχνίδι κολλημένο στα στατιστικά απ'ότι φαίνεται... Ακόμα δεν βλέπω γιατί θα κάνει το μεγάλο μπαμ. Δεν βλέπω κάτι επαναστατικό.
p3tran Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Kala ola ayta alla 8a einai to game pou 8a rixei to GoW apo thn 1 h 8esh sto Xbox Live? :twisted: οπως ειπα και χτες το βραδυ που ηρθα στο gears lobby, μετα απο αρκετες ωρες cod4 το gow συγκριτικα μοιαζει αργο, αλλα παρʼολα αυτα το gow παραμενει gow προβλεπω παντως οτι ετσι κι αλλιως η πρωτη θεση στο live ειναι καπαρωμενη απο αλλου (Η3) s2k, μιλαω για 360, αλλα θα βγει και για ps3 με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα ghostrider δηλ. τι ριζοσπαστικοεπαναστατικο θελεις απο ενα game? για ριξε καμια ιδεα στο τραπεζι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι βρε, δεν θέλω κάτι ριζοσπαστικοεπαναστατικό, απλά έχω δει πολλοί να το λένε ότι θα είναι τρελό multiplayer και φοβερό και ακόμα δεν έχω καταλάβει (γκάου ) γιατί ο χαμός... Λες και είναι το 2ο CS ένα πράγμα (μπλιεχ). Εμένα μου αρέσει η ελευθερία κίνησης όπως έχω ξαναπεί. Εκτός του ArmA, δλδ, προτιμώ αν πρέπει να είμαι on foot, να μπορώ να κάνω διάφορα πράγματα. Γι'αυτό περιμένω το Crysis. Αλλιώς BF2 και το αεροπλανάκι μου.
Galis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 @galis system requierments: 1 xbox 360 ειχα xbox360 και το δωσα.Δεν μου αρεσε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μετά από κάμποσα games (MGS 2, SC: DA) που έπρεπε να κάνουμε stealth μόνοι μας σε τάνκερ, είναι καλό το να κάνεις ντου με ομάδα.
Hlapatsas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.gamearena.com.au/news/read.php/4417067?latest=1
Wolfidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά κιόλας μου λείπουν τα ντουφέκια του κλασικού CoD.... Μερικά από τα πιο θετικά σημεία του παιχνιδιού (beta) είναι : Ισορροπημένο Gameplay, άκρως εθιστικό και επικίνδυνο για την κοινωνική σας ζωή! Γραφικά 9/10 (ντάξει 8.7/10 για τους πιο αυστηρούς) Οι πίστες πολύ προσεγμένες. Εκτός από την πίστα (γούστα είναι αυτά) μέσα στο κτήριο που θυμίζει CS! (αλλά ακόμα και αυτή πολύ μελετημένη) Το ότι η βλάστηση (χόρτα κ μικροί θάμνοι) είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση. Ετσι μπορείς με ασφάλεια να κρυφτείς, ειδικά ο sniper, δεν φαίνεται ούτε με σφαίρες! Όχι όπως σε όλα τα υπόλοιπα shooters, που νομίζεις ότι είσαι καλυμμένος αλλά απο μακριά σε βλέπουν οι πάντες. (Εκτός του Joint Operation που όταν ξάπλωνες, αν και απο απόσταση το έδαφος καράφλιαζε, εσύ έπαιρνες το χρώμα του εδάφους, πράσινο, και ήσουν εν μέρη αόρατος) Κάτι άλλο πολύ θετικό είναι οι βαθμοί που παίρνεις αναλόγως του τι κάνεις και πως σκοτώνεις κτλ. Πολύ καλό σύστημα επιβράβευσης με πολλά κόλπα που μπορείς να επιλέξεις για τις κλάσης σου! (Eυκολο βέβαια. Μια ώρα έπαιξα κ έφτασα Lev.10 αυτό πρέπει οπωσδήποτε να δυσκολέψει.) Θετικό όταν είσαι κοντά σε συμπαίκτη και αυτός γεμίζει σου λέει να τον καλύψεις! Άψογη φυσική! Πυροβόλησα κάποιον με shotgun καθώς αυτός ερχόταν καταπάνω μου και τινάχτηκε προς τα πίσω. Καλόοο... Τώρα από αρνητικά .... χμ Βασικά αυτά τα σκουπιδάκια/χαρτάκια που πετανε με τον αέρα είναι ολίγον εκνευριστικά. Όπως και ότι η βλάστηση χρειάζεται δουλειά γιατί όταν κοιτάς δεξιά αριστερά μοιάζει να κουνιέται χωρίς να κουνιέται. Το εφέ του βομβαρδισμού είναι για γέλια (ελεονικό) όπως επίσης οι βόμβες που ρίχνουν τα αεροπλάνα δεν σκάνε αλλά τις βλέπεις καρφωμένες στο έδαφος. lol Επίσης το παιχνίδι σου δίνει την αίσθηση πως όλοι οι τοίχοι είναι γυψοσανίδες. Όχι και τόσο μεγάλες αλλαγές στο gameplay από τους προκατόχους του. (ας πούμε το BTF2 έφερε μεγάλες καινοτομίες στο χώρο των tactical fps το CoD4 δεν προσφέρει κάτι τόσο καινοτόμο) Επίσης τα μεγάλα πολυβόλα είναι σταθερά σαν sniper αλλά αυτό πάντα συμβαίνει στο CoD.... Αργεί ακόμα να βγεί.... To shotgun δεν έχει τόση δύναμη όση στο CoD2 αλλά μάλλον φέρνει προς το CoD3 Είναι και αλλα που μπορεί να πει κανεις, θετικά κ αρνητικά, αλλά μην τα πω όλα εγώ ...
Pytzamarama Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ειναι ασχημο κολημα.Συμφωνω με το Wolfidis. Τα σκουπιδακια καλα κανουν και υπαρχουν για να τσιτωνονται λιγο τα παλιο-καπερονια Παντως πιστευω οτι στο single player και γενικα στο τελικο προιον θα δουμε καλυτερα γραφικα.
jimaros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Pote to perimenoum na to tsimphsoume guys???
privateer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Call of Duty 4 Beta '1UP Impressions'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα