_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από drivers..
chpetros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 μηπως πρεπει να κανω καμια αναβαθμιση σε κανενα προγραμμα???
chpetros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Νομιζω οτι βρηκα λυση στο προβλημα Ειναι απο την κεντρικη ιστοσελιδα της Activision Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα λειτουργίας CoD 4 multiplayer για μερικές κάρτες ήχου της πλακέτας. Αν έχετε μια κάρτα ήχου RealTek, μπορείτε να δοκιμάσετε τις τελευταίες RealTek οδηγούς Αν έχετε Sigmatel ® εποχούμενο κάρτα ήχου σας θα πρέπει να εγκαταστήσετε όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows ® Vista, και τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης από Sigmatel http://www.dell.com. Παρακαλούμε περιηγηθείτε από την αρχική σελίδα της Dell για την υποστήριξη, κάνετε τον υπολογιστή σας και το μοντέλο, και να αναζητήσει μια ενημερωμένη έκδοση της κάρτας ήχου. Εάν εκτελείτε το παιχνίδι από ένα δευτερεύον διαμέρισμα, κάντε λήψη των τελευταίων ενημερωμένων εκδόσεων του BIOS από τον κατασκευαστή της μητρικής πλακέτας σας εκτός από τις παραπάνω οδηγίες. Αν έχετε την κάρτα ήχου RealTek και τα παραπάνω δεν επιλυθεί το ζήτημα τότε δοκιμάστε τα ακόλουθα: Πηγαίνετε στο Έναρξη Πίνακας Ελέγχου Κάντε διπλό κλικ στο Sound Tool Κάντε κλικ στην καρτέλα Εγγραφή Κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε στο πλαίσιο συσκευές αναπαραγωγής και επιλέξτε "Δείτε τα άτομα με ειδικές συσκευές" Ενεργοποιήστε το Stereo Mix Αν όλα είχαν αποτύχει κάτι προσπαθήστε να συνδεθείτε με το βύσμα του μικροφώνου στην κάρτα ήχου σας. Ένα μικρόφωνο είναι η βέλτιστη, αλλά χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι ακουστικά ή ακόμα και ακριβώς ένα phono προσαρμογέα βύσματος θα λειτουργήσει. Μην συνδέετε τίποτα που τροφοδοτείται στο βύσμα του μικροφώνου σας, όπως θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο σύστημά σας. Επίσης, έχουν γίνει αναφορές από ορισμένους πελάτες που συνδέσετε ένα μικρόφωνο USB σε μια διαθέσιμη θύρα USB ενδέχεται να έχει θετικές επιπτώσεις για το θέμα αυτό.
giotis7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Γεια σας... εχω κανει τον server μου στο call of duty 4 αλλα θελω να βαλω ενα συγκεκριμενο mod. Το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να το κανω....αν μπορειτε βοηθηστε...ευχαριστω... Το mod που θελω να βαλω ειναι αυτο http://callofduty.filefront.com/file/CoD4_Sniper_Mods;87482
FISHERAKOS Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 New COD4 server powered by Inspot Syndika (thessaloniki) IP:217.163.24.134 port:28960 W.site:inspotcod4.webs.com MOD: Promod E.U slots:32 punkBuster:ON(cheat protect) Gametype: SnD(search and destroy) maps: mp_backlot mp_citystreets mp_crash mp_crossfire mp_strike mp_vacant rounds: 20 halfTime:10 Admin.Team: Inspot Syndika,FISHERAKOS **σας προσκαλούμε όλους στο server μας για ατέλειωτο cod4 gaming οποιος έχει όρεξη για δουλειά και βοήθεια και θέλει να ενταχθεί στο administrator Team του server ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μου μεσω του site inspotcod4.webs.com
fastarsolid Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Παιδια γεια σας.Εχω ενα προβλημα με το cod 4.Λοιπον παω πριν λιγα λεπτα παω να ανοιξω το multiplayer αλλα πριν ανοιξει το παιχνιδι,μου λεει οτι το στοιχειο σταματησε να λειτουργει.Ομως τρεχω το singleplayer και μπορω να παιξω κανονικα.Να πω επισης οτι πριν λιγες ωρες καθαρησα τον επεξεργαστει.Δεν ξερω αν εχει σημασεια αυτο αλλα εγω το λεω για καλο και για κακο.Αν μπορειτε βοηθηστε με.Ευχαριστω.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Παιδια γεια σας.Εχω ενα προβλημα με το cod 4.Λοιπον παω πριν λιγα λεπτα παω να ανοιξω το multiplayer αλλα πριν ανοιξει το παιχνιδι,μου λεει οτι το στοιχειο σταματησε να λειτουργει.Ομως τρεχω το singleplayer και μπορω να παιξω κανονικα.Να πω επισης οτι πριν λιγες ωρες καθαρησα τον επεξεργαστει.Δεν ξερω αν εχει σημασεια αυτο αλλα εγω το λεω για καλο και για κακο.Αν μπορειτε βοηθηστε με.Ευχαριστω. Τρέξε Windows Update για καλό και για κακό...
mynam3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Αυτα με τους κωδικους πως τα κανουν? Εχει παρασγινει τωρα τελευταια...
fastarsolid Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν θελω να κανω reinstall γιατι εχω καποια mods και δεν θυμαμαι που τα ειχα βρει.Να πω επισης οτι οταν εβαλα το παιχνιδι επαιζα χωρις το steam,μετα απο λιγο καιρο ειπα να το εγκαταστησω.Το εγκατεστησα ομως το διεγραψα για καποιον λογο.Μηπως αυτο φταιει?
Deponakias Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν θελω να κανω reinstall γιατι εχω καποια mods και δεν θυμαμαι που τα ειχα βρει.Να πω επισης οτι οταν εβαλα το παιχνιδι επαιζα χωρις το steam,μετα απο λιγο καιρο ειπα να το εγκαταστησω.Το εγκατεστησα ομως το διεγραψα για καποιον λογο.Μηπως αυτο φταιει? τα mods μπορεις να τα βρεις η απο φακελους που θα ειναι γενικα μεσα στο cod4 η μεσα στο main... Tα κανεις back up και μπορεις να το κανεις uninstall...
jasper Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μήπως το steam το είχες βάλει να κάνει launchy το παιχνιδι exe. Κάτι με αυτό πρέπει να έγινε. Τεσπα αν κανεις reinstall τα mods τα χει εδώ Program Files/Call of Duty 4 - ModernWarfare/Mods
gusretalis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι εχω φτιαξει σερβερ με το hamachi το ονομα του δικτυου ειναι Pavlos1989 οπωσ το βλεπετε με κεφαλαιο το προτο και ο κωδικος ειναι 123 οποιος μπει ας στειλει μινιμα στο hamachi gia enimerosi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα