Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
To CoD 4 σε Windows 7 64 Bit δεν ξεκινούσε καν που το δοκίμασα. Τώρα σε 32 ίσως και να είναι κομπλέ.

σε μενα τρεχει κανονικα...

Δημοσ.
Τι μας λες ρε μεγάλε, πας καλά;

http://clanbase.ggl.com/

δες εδω τα ladders που χρησιμοποιουν promod, το πλεον φοβερο competitive mod στο cod4. απειρες clan, τρομερο competition etc.

Αμα θες να λιωνεις public ειναι επιλογη σου. Για pcw(private clan wars) η και clanbase matches μπες στο #cod4.wars IRC @ Quakenet

Τα perks ειναι για console kiddies και pubheroes.

naf' said.

P.S. Εχεις παιξει ποτε promod? Πηγαινε σε αυτο το σερβερ που σου ειπα σε παρακαλω, και το παιχνιδι θα σου φανει πολυ πιο δυσκολο, λογο του επιπεδου των παιχτων. Μη μιλησω για pcws/cb.

Δημοσ.
Μπορεις να βρεις διαφορους servers στο Gametracker και στο Game-monitor.Παντως καλο θα ηταν να χρησιμοποιησεις το xfire που με το οποιο μπορεις να κανεις add καποιους servers που θες.

Πώς μπορώ να μπω??Πρέπει να έχω αναγκαστικά το xfire για να παίξω??Το site gametracker χρειάζεται να κατεβάσω το πρόγραμμά του(gametracker)???Πατάω σε αυτό το site join(με τον Mozilla)αλλά δεν μπαίνει??Στο άλλο site που μου έδωσες(game-monitor) δεν βρίσκω από που κάνω join??Γενικά από ότι καταλαβαίνεις δεν ξέρω πώς λειτουργούν τα site γιατί εγώ πάντα άνοιγα το Call of duty για να ψάξει servers!!

Αν με βοηθούσες λίγο θα σου ήμουν υπόχρεος!!!B)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γιατι να μην δουλευει το pb??

σε μενα τρεχει κανονικα...

μια χαρα παιζει και το cod 4 και το 5 στα windows 7 , καλυτερα ειναι χωρις perk , αλλα δεν με χαλαει και ετσι

Τελικα εβαλα τα windows 7 (v7.600) και το punkbuster ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ σωστα στο COD4 :fear:

Με πεταει με error εξω -Unknown Windows API Function [131136]

Εχω κανει ολα τα updates και στο COD4 και στο Punkbuster :rolleyes:

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το cod4, μετα απο φορματ το παιχνιδι κρασαρει πολυ, αν βαλω να μου δειχνει τα fps παρατηρω να παιζουν απο 18-500fps, με αποτελεσμα το game να μην παιζεται....

Εχω κανει τα παντα, το εχω σβησει 3 φορες, το εχω περασει σε αλλους δισκους, εχω σβησει drivers καρτας γραφικων και ηχου αλλα τιποτα!!!!!

Στην αρχη πιστευα οτι κατι παιζει με την καρτα γραφικων (3870χ2) αλλα τα αλλα games που εχω περασμενα παιζουν τελεια!!!!!(farcry2 και grid)..Τι γινεται ρε παιδια????τι κανω λαθος?????

Το game ηταν του θειου αλλα την τελευταια φορα που το περασα ηταν originale.....και ολα αυτα σε vista 64 ultimate!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. ξερετε εαν υπαρχει κανα patch της nvidia ή καποιος αλλος τροπος να σταματησει το cod4 να κολλαει? το κανει καθε λιγο και λιγακι, μετα απο μeρικα λεπτα στο παιχνιδι :-(

Δημοσ.
Καλησπερα. ξερετε εαν υπαρχει κανα patch της nvidia ή καποιος αλλος τροπος να σταματησει το cod4 να κολλαει? το κανει καθε λιγο και λιγακι, μετα απο μeρικα λεπτα στο παιχνιδι :-(

Υπαρχει θεμα εδώ

Για τα patch δες αυτο

Δημοσ.
το εκανα κ αυτο μαστορα, κρασαρει ακομα...

μαστορα ξεμαστορα, αμα σου κρασαρει σε ολα τα patch βαλε το τελευταιο γιατι μονο ως μ@λ@κια μπορει να χαρακτηριστει να εισαι σε 1.6 patch οταν εχει βγει το 1.7.

επισης, βαλε ενα καρφακι στο slot του μικροφωνου, και τρεξε το cod4. πιθανως να ειναι αυτο διοτι εχουν προβλημα καπιοι realtek drivers.

p.s. στο http://www.callofduty.gr θα σε βοηθησουν περεταιρω.

Δημοσ.

ΟΤΑΝ Σβινω το cod4 και κανω μια καινουργια εγκατασταση δεν μπορω να περασω τα saves τα προιγουμενα μου βγαζει παντα ενα error οταν ξεκιναει το παιχνιδι.καμια βοηθεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...