Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταρχάς παραθέτω το παρακάτω Link : http://rapidshare.com/files/243442854/cod4mp-2009-06-01-20-44-16-1.rar.html

Επίσης η κάρτα μου είναι 4870 Χ 2

- το τρέχω σε full όλα τα γραφικά κα ανάλυση και σε low όλα και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο : όταν πυροβολάς η λάμψη όπως βλέπετε από το videaki είναι εκτυφλωτική σε βαθμό που δε σε αφήνει να δεις το πεδίο.

- DirectX checked ---> ok

- Drivers updated --> ok

- αλλάζω το config αρχέιο με ένα άλλο αλλά πάλι το ίδιο.

- το παράξενο είναι ότι όταν πάιζω σε promod mod δε το κάνει....

Ποια η διάγνωση γιαιτρέ μου? :-(

Δημοσ.

Για δοκίμασε να βάλεις ανάλυση που να σηκώνει 75 Hz. Αν και δεν το βλέπω να γίνεται τίποτα... Πάντως στο video δεν μου φάνηκε και τόσο τραγικό.

Δημοσ.
Καταρχάς παραθέτω το παρακάτω Link : http://rapidshare.com/files/243442854/cod4mp-2009-06-01-20-44-16-1.rar.html

Επίσης η κάρτα μου είναι 4870 Χ 2

- το τρέχω σε full όλα τα γραφικά κα ανάλυση και σε low όλα και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο : όταν πυροβολάς η λάμψη όπως βλέπετε από το videaki είναι εκτυφλωτική σε βαθμό που δε σε αφήνει να δεις το πεδίο.

- DirectX checked ---> ok

- Drivers updated --> ok

- αλλάζω το config αρχέιο με ένα άλλο αλλά πάλι το ίδιο.

- το παράξενο είναι ότι όταν πάιζω σε promod mod δε το κάνει....

Ποια η διάγνωση γιαιτρέ μου? :-(

Δεν ειδα κατι πιο διαφορετικο απο αυτο που βλεπω και στο δικο μου. Νομιζω πως ετσι ειναι το παιχνιδι...;)

Δημοσ.

Πάντως εγω παίζω εδώ και 1.5 χρόνο και χρησιμοποιω το xfire. Εκτός από κάτι update που κάνει και σε πετάει για να το κάνει είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Έχει gamers chat, έχει filter servers (cracked και μη). Πάντως συμφωνώ με πολλούς που είδα να λένε ότι αξίζει το game να το πάρεις original. Δοκίμασε copy για λιγο καιρό να δεις αν σ' αρέσει και αν δεις πως λιώνεις, δώσε 35Ε και είσαι τζιτζί!!!!!!

Δημοσ.

Παρ' επειπτώντος παίζει κανείς με στικάκι της cosmote ή της vodafone (για ασύρματο)???? Αν ναι τότε πιάνει καλά ping στο game?

Δημοσ.

καλησπέρα, εγκατέστησα το Call of Duty 4 (αφού βαριόμουν να τερματίσω το 5 για 4η συνεχόμενη φορά) και είπα να παίξω στο multiplayer... φυσικά το παιχνίδι δεν είναι αυθεντικό... άρα δεν μπορώ να παίξω μέσω internet ή lan... μήπως υπάρχει κάποιοσ άλλος τρόπος ώστε να μπορέσω να παίξω multi?

Δημοσ.
Μήπως ξέρετε κανένα ελληνικό server????:rolleyes:

Server Name [222] Call Of Duty 4 Public - Callofduty.gr

Server IP 83.174.133.222:28960

Server Ping 22

μπουκαρε, ο καλυτερος σερβερ χωρις perks και αλλες βλακειες που χαλανε το game, ο σερβερ εχει promod (το competitive mode που χρησιμοποιηται στην clanbase)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...