Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eφοσον ξερεις πατερ-wolfidi οτι δν μου αρεσει.Αμα μου το βρεις κανενα 30αρι(και 20αρι δν με πειραζει)θα το παρω....Aμην πατερ Wolfidi..Αιωνια η μνημη σου(αμα μαθω bf :P)

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Eφοσον ξερεις πατερ-wolfidi οτι δν μου αρεσει.Αμα μου το βρεις κανενα 30αρι(και 20αρι δν με πειραζει)θα το παρω....Aμην πατερ Wolfidi..Αιωνια η μνημη σου(αμα μαθω bf :P)

30 ευρά το έχει το πλαίσιο

Δημοσ.

Γεια σας, εχω βγαλει το CoD 4 εδώ και καιρό,απ το pc μουκαι λέω να το ξαναβάλω, χρειάζεται να βάλω όλα τα patch από την αρχή?

• Super Moderators
Δημοσ.

ε όσο να ναι, για να μπορείς να παίζεις multiplayer σε servers με το τελευταίο patch...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν από τότε που έβαλα Windows Vista Ultimate x64 δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Call of Duty 4...

Στην αρχή το έκανα εγκατάσταση και με το που πάει να ξεκινήσει με πετάει έξω και μου λέει "το στοιχείο cod4 σταμάτησε να λειτουργεί" και αμέσως μετά μου βγάζει αυτό το error "Ecxeption Exception in module CoD4.exe at 0017DE3F.

Error creating object.Please verify that the Microsoft Data Access Components 2.1(or later) have been propely installed."

Μετά το έκανα απεγκάσταση και όταν πήγα να το ξαναεγκαταστήσω μου εβγαζε πάλι το ίδιο μήνυμα.

Τι λέτε να φταίει??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:26 ----------

Ούτε ένας δεν έχει μια ιδέα ρε παιδιά??

• Super Moderators
Δημοσ.

original ή copια? (τυπική ερώτηση γιατί δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό :-( )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες αναζήση στον google;

http://www.google.gr/search?hl=el&q=Microsoft+Data+Access+Components+for+vista&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=

Πρώτο αποτέλεσμα

Το κατεβάζεις το εγκαθιστάς και όλα πρέπει να δουλέψουν.

(πρέπει να τρέξει αν το βάλεις σε compatibility σε XP και ως administrator)

(ίσως δεν έχεις το SP1 στα Vista, ή "χάλασε' κάποιο αρχείο τους και σου βγάζει αυτό, οπότε καλό θα ήταν να τρέξεις και ένα windows update πρώτα)

Τουλάχιστον αυτό λέει καθαρά στο μήνυμα: Please verify that the Microsoft Data Access Components 2.1(or later) have been propely installed

Η καλύτερη λύση είναι ένα πειρατικό RIP και περνάς το CD key σου από το αυθεντικό (αφού αντικαταστίσεις τα σπασμένα .exe με τα original της αντίστοιχης έκδοσης του patch). (το λέω αυτό γιατί σύμφωνα με πηγές αν το πρόβλημα είναι σίγουρα το MDAC και δεν λύνεται όπως είπα πιο πάνω τότε δεν υπάρχει ελπίδα για Vista και x64, καθώς παρατήθηκε..)

Επεξ/σία από Mourgolikos
Δημοσ.

Έβαλα το MDAC και τίποτα...

Το SP1 το έχω τώρα αν έχει κάποιο πρόβλημα δεν το γνωρίζω.

Την δεύτερη λύση δεν κατάλαβα σε τι θα χρησιμεύσει.Δηλαδή το να πάρω το πειρατικό παιχνίδι και να περάσω το δικό μου cd key...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:52 ----------

Μου είπες για windows update.αυτό θα μπορούσε να είναι μια λύση στο πρόβλημα μου γιατί λέει ότι διορθώνει κάποιες ασυμβατότητες κ.τ.λ.

Δημοσ.

Πρώτα για δοκίμασε επίσης να τρέξεις από το dvd το setup.exe (κάπως έτσι) ή το autorun του. Ίσως γίνει κάτι.

Αλλιώς,

Τρέξε το Windows Update (Στο μενού "Έναρξη" είναι), αλλιώς βρες άλλον installer για το παιχνίδι (δύσκολο αυτό). Το πρόβλημα είναι ότι "ζητάει δεδομένα" για 32bit ενώ είσαι σε 64.

Με το πειρατικό εννοώ να βρεις από κάπου το παιχνίδι προεγκατεστημένο (RIP, δηλαδή το αποσυμπιέζεις και παίζεις κατευθείαν χωρίς εγκατάσταση), του τρέχεις τα update ώστε να γίνει 1.7 (δεν κάνεις κανένα crack!, αφού το έχεις αυθεντικό) και απλώς βάζεις το αυθεντικό σου serial.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχει ενα προγραμμα που ειχε λιστες με servers του τυπου all seeying eye και xfire, αλλα δε θυμαμαι το ονομα του. Κανενας να το ξερει?

Δημοσ.
Ρε παιδια υπαρχει ενα προγραμμα που ειχε λιστες με servers του τυπου all seeying eye και xfire, αλλα δε θυμαμαι το ονομα του. Κανενας να το ξερει?

Το Qtracker λες?

Δημοσ.

Μάλλον λες το HLSW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...