Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή λές να το ξανακάψω ή τσάμπα θα χαλάσω κι άλλο δισκάκι;Χρησιμοποιώ πάντως τα Verbatim DVD+R DL 8x

ξαναγραψτο στο 1Χ χωρίς να κάνεις άλλες δουλειες στον υπολογ.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδή είμαι ψιλοάσχετος από xbox360.

a. Ποιος ο λόγος να κάνεις εγκατάσταση του παιχνιδιού στον σκληρό δίσκο;

b. Μπορείς να κάνεις όλα τα παιχνίδια εγκατάσταση στον σκληρό ή μόνο κάποια απ' όσα κυκλοφορούν;

Δημοσ.

Δεν μπορεί να το κάψει με 1Χ, η κατώτερη ταχύτητα στα Vebratim που κυκλοφορούν τώρα είναι 4Χ και με τόσο πρέπει να τα γράφουμε.Άμα το έγραψες με 8Χ ξαναδοκίμασε να το γράψεις με 4Χ και αν πάλι δε δουλέψει τι να πω δοκίμασε κι άλλες φορές να το κάνει install.

Επειδή είμαι ψιλοάσχετος από xbox360.

a. Ποιος ο λόγος να κάνεις εγκατάσταση του παιχνιδιού στον σκληρό δίσκο;

b. Μπορείς να κάνεις όλα τα παιχνίδια εγκατάσταση στον σκληρό ή μόνο κάποια απ' όσα κυκλοφορούν;

a. Ο λόγος είναι ότι φορτώνουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια, δουλεύει λιγότερο το laser του drive οπότε μεγαλώνει η διάρκεια ζωής του και νομίζω ότι ζεσταίνεται λιγότερο η κονσόλα.

b. Ναι όλα τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν install.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πως μπορω να φτιαξω εναν? εχω το 1,7 πατσ αυθεντικο το game. Παιζω καιρο κοντ στο 1,0 εφτιαχνα σερβερ οταν εβαλα το 1,7 δν μπορω. Δεν φενετε στους αλλους...

ANY IDEAS?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά μου παρουσιάστικε ενα πρόβλημα...

Ενώ έπαιζα με πέταξε με σφάλμα έξω και απο τότε όταν πατάω την ~ για ανοίξει το μενού για τις εντολές δεν ανοίγει... ξέρει κανείς τι παίζει? έκανα και reset τα controls....

Τίποτα??? Κανένας???

Επεξ/σία από deminho11
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ναι πράγματι !

Επίσης και το HQ χρειαζόταν ένα δεύτερο πιο "σοβαρό" mode!

Αν εννοεις πιο σοβαρο το hardcore hq αστο:lol:

Οταν παιζεις για την παρτυ σου καθαρα και με μια μετρια γραμμη,κανεις 70 με 80 κιλλ με ενα UAV Jammer και σιγαστηρακι.Καλα με το sniper παμε σε αλλο επιπεδο:-D

Δηλαδη κανεις κιλλ διπλασια σχεδον απο οτι κανεις στο κανονικο.

Αλλα......Αμα εισαι με ομαδα που πρεπει να την υποστηριξεις τοτε πεφτει το γελιο:shifty:

Martydrom με ροδακια κλπ υπηρχε και στο κανονικο.Αλλα στο hc οταν εχεις lag εισαι τελειωμενος.Και ειδικα αμα τρεχεις στο hq που γινεται πανικος.

G shot no scope και ολες οι αλλες τεχνικες με το sniper ειναι αχρηστες εντελως,σε σημειο ελλεεινο:mad:

Μπομπακια λιγοι χρησιμοποιουν παλι καλα,αλλα απλως υπαρχει το ελλεεινο καμπερωμα....Μεχρι αηδιας.

Στην shipment παιδια που τελειωνουμε πανω απο 110 κιλλς συνηθως στο HC το πολυ παμε μεχρι 99.Την τελευταια φορα εφαγα 4 λεπτα ποινες λογο airstrike.

Σε περιμενω cod wolfidi......Εχω γινει καλος νομιζω :P

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω το Call of duty 4 αλλα θελω να παιξω lan με hamachi. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να δει το game μου ειτε κανω dedicated ειτε οχι.

μου ειπαν οτι αν κανω disable την συνδεση μου, μετα ανοιξω το cod κανω server, και μετα ξανα κανω enable την συνδεση μου ωστε να παρει την ip του hamachi..

το εκανα αλλα τιποτα... καμια ιδεα, μηπως πρεπει να κατεβασω κατι επιπλεον???

Ευχαριστω....

Δημοσ.

Kαταφερα και πηρα εικονα με capture card απο το 360 και ετσι εκανα ενα βιντεακι απο ενα σημερινο ματς μου.Με την ευκαιρια να ευχαριστησω και τον δασκαλο(λολ) Wolfidi,που με εμαθε fps.....Respect :D :P

Στην αρχη πεθαινω 3 φορεσ συνεχομενα....Μετα εχει κατι πολυ καλες φασεις :D

http://www.youtube.com/watch?v=OoYycOErLGo&feature=channel_page

Δημοσ.
Kαταφερα και πηρα εικονα με capture card απο το 360 και ετσι εκανα ενα βιντεακι απο ενα σημερινο ματς μου.Με την ευκαιρια να ευχαριστησω και τον δασκαλο(λολ) Wolfidi,που με εμαθε fps.....Respect :D :P

Στην αρχη πεθαινω 3 φορεσ συνεχομενα....Μετα εχει κατι πολυ καλες φασεις :D

http://www.youtube.com/watch?v=OoYycOErLGo&feature=channel_page

Κάποιος ανεφέρθη εις το όνομα μου!!!

Τέκνον μου BW, ομολογώ ότι η κίνηση σου μέσα εις την πίστα είναι πολύ καλήν!!! Εύγε!!!

Μου θύμισες τα νιάτα μου! Ίσως κάποιαν στιγμήν να παίξουμε καμιαν παρτίδαν για το καλό της ανθρωπότητoς....

Προς το παρών όμως λέω να ξεσκιστώμεν με το Battlefield Bad Company που ετολμώ να εθεωρήσω ως ανώτερο του Koλοντιούτι!

Βοήθεια μας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...