Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι φίλε μου, το σύνηθες μέρος της αναζήτησης το ξέρω, το έψαξα.Το θέμα είναι ότι εγώ ζήτησα να μου εξηγείσετε τι ακριβώς είναι αυτό.Τι να κάνουμε κάποιοι γεννήθηκαν χωρίς να καταλαβαίνουν και πολλά πολλά.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από τις ρυθμίσεις, του βάζεις ποιο παιχνίδι έχεις (έχει μια λίστα με πολλά παιχνίδια), καθώς επίσης και ποιας χώρας τους servers θες να δείς (π.χ. Ελλάδα) και αυτό ήταν! :-)

Δημοσ.
Ναι φίλε μου, το σύνηθες μέρος της αναζήτησης το ξέρω, το έψαξα.Το θέμα είναι ότι εγώ ζήτησα να μου εξηγείσετε τι ακριβώς είναι αυτό.Τι να κάνουμε κάποιοι γεννήθηκαν χωρίς να καταλαβαίνουν και πολλά πολλά.

sorry δεν ηξερα οτι ειχες αγνοια της αγγλικης...:o

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μετα απο αναβαθμιση συστηματων ψηνομαστε με αλλους 3 φιλους να μπουμε στον κοσμο του COD 4.

Ηθελα να ρωτησω εφοσον το αγορασουμε αυθεντικο θα μπορουμε να το εγκαταστησουμε και στα 4 ΠιΣι χωρις προβλημα των σεριαλς, ονλινε κτλ ή πρεπει να αγορασουμε εναν παιχνιδι για καθε ΠιΣι?

Δημοσ.

Θα πρέπει να αγοράσετε ένα παιχνίδι/pc. Αλλιώς δε θα μπορείτε να είστε συγχρόνως online (τουλάχιστον σε servers που απαιτούν αυθεντικό cd-key, για τους υπόλοιπους δε γνωρίζω).

• Super Moderators
Δημοσ.

ε προφανές δεν είναι ότι πρέπει να αγοράσετε 1 game ανά pc? :o

αλλίως θα είχε όλος ο πλανήτης μια copia :P

Δημοσ.

Double XP This Weekend - plus 50% Variety Map Pack

Heads up that this weekend from Friday the 12th - Sunday the 14th on Xbox Live (PS3 event will be later, closer to the 18th), weʼll be having Double XP all weekend long on every playlist. In addition, weʼll be doing some DLC promotion on the Xbox Live Marketplace that will allow you to download the Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack for 50% off, which means youʼll be able to snag all four maps for just 400 MS points.

Thatʼs not all though, thanks to so many of you who have written in and requested; weʼve been able to work it out to get the Prestige Gamer pic pack back on the marketplace for download for all those who missed out on itʼs limited offering during our last LIVE fire weekend.

So youʼll be able to grab gamer pics of every prestige rank after downloading the discounted Variety Map Pack.

Some of the IW crew and myself will be jumping on this weekend to prey on all the new Variety Map Pack owners wandering lost in Chinatown, ripe for the picking. Be sure to add the following Xbox Live gamertags so you can join in on some of the games:

Fourzerotwo COD4artistWill COD4qaEd COD4qaJustin COD4designerJon

COD4designer1 COD4designer2 COD4studioVince COD4studioJason

The official Play With Devs time is Noon - 4pm PDT on Saturday, but weʼll be jumping on and off unofficially all weekend long. This is all going down exclusively on Xbox Live this weekend, but donʼt worry PS3 players, because weʼll be doing the same for you guys ; but due to schedule conflicts we couldnʼt do them back to back so the PS3 weekend will be closer to Sept the 18th (Iʼll have a dedicated post for our PS3 users on that event), but you can expect some of the same benefits and festivities.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποιό FBI και CIA μου λες τώρα;;; Αφού υπάρχουν οι Έλληνες αστυνομικοί (γνωστοί και σαν στρουμφολαμόγια). Από αυτούς δεν γλιτώνει μυρμήγκι... Greek rules ρε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...