S2Katana Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Εσυ εισαι BTFακιας, η γνωμη σου δε μετραει .
Mad_man Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Όσοι έχουν Xbox360 σιγά σιγά να ετοιμάζονται, από δευτέρα βγαίνει η public beta, περισσότερα εδώ
privateer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ScrewAttack: CoD 4 Beta Gameplay Extravanganza http://n4g.com/News-63121.aspx
privateer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 http://www.gametrailers.com/player/24267.html
Hlapatsas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 privateer παλικάρι μου πρέπει να έχεις πορωθεί τρελά με το cod4! Να φανταστείς εγώ που παίζω online κάθε ημέρα cod2 και είμαι σε ομάδα δεν είμαι τόσο πορωμένος..
privateer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 privateer παλικάρι μου πρέπει να έχεις πορωθεί τρελά με το cod4!Να φανταστείς εγώ που παίζω online κάθε ημέρα cod2 και είμαι σε ομάδα δεν είμαι τόσο πορωμένος.. Basika panw sto CoD4 exw enapw8esei tis elpides mou mbas kai xekolhsoume apo to multi tou GoW.
Vasilius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 8ewrw to BTF Bad Company pio entipwsiako....k me perissoteres kainotomies.... px alilepidrasi twn oplwn me to peribalon!!! Poli kalo!!! To Bad Company tha nai ena akoma BF .... opoios katalave , katalave. Personal opinion siga ta nea features. To cod4 exei ta perks kai tha parei koino apo swat cs kai BF tha kanei to bam sta fps multiplayer.
p3tran Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον επειτα απο καμια 10ρια ωρες στη beta, λεω οτι ειναι καλο
Hlapatsas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά δεν έχω παίξει ποτέ cs,τι είναι τούτα τα perks?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον επειτα απο καμια 10ρια ωρες στη beta, λεω οτι ειναι καλο Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να μας πεις κάτι παραπάνω, αλλά είναι απλά καλό ή πράγματι επαναστατικό; Γιατί δεν έχω δει κάτι μέσα που να μην είχε κάποιο άλλο fps. Απλά τώρα είναι όλα μαζί σαν πακέτο όπως κατάλαβα(κάτι σαν το WoW για τα MMOs ).
Wolfidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον επειτα απο καμια 10ρια ωρες στη beta, λεω οτι ειναι καλο Alla den se trelane ki olas! ? Gia pes entypwseis.... Vasilius To Bad Company tha nai ena akoma BF .... opoios katalave , katalave.Personal opinion siga ta nea features. To cod4 exei ta perks kai tha parei koino apo swat cs kai BF tha kanei to bam sta fps multiplayer. O sintonismos pou mporeis na exeis sto BTF2 meta3i paiktwn, omadwn, commander ktl einai korifaios, k ola auta me 2-3 koumpia (Q,T kuriws). Se auton ton tomea to BTF2 einai aplisiasto. Wstosw egw pisteuw oti einai "diaforetika" paixnidia k den prepei na ta sigrinoume.... Oson afora to CoD4 den eida (sta 3-4 videakia pou etixe na anoi3w) kati toso diaforetiko meta3i tou CoD3 k CoD4....Bebaia 8a mou peis k me to dikio sou, katse pai3to prwta k meta mila.... ok
p3tran Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 @ghostrider: μπορω, γιατι να μην μπορω? λοιπον γκρινιαρη woldifi, το COD4 ειναι το COD2 του μελλοντος. με αλλα λογια ειναι γαματο 8) ειναι γρηγορο, εχει το ιδιο καλο gameplay, καλη στοχευση, τα οπλα ειναι αναβαθμισιμα μεσα απο ενα συστημα challenges (πχ κανε 50 kills με το MP5 και σου ανοιγει σιγαστηρα για το συγκεκριμενο οπλο, κανε τοσα headshots και παρε διοπτρα κλπ) οπως και ο χαρακτηρας σου ο ιδιος ανοιγει καποια skills (perks) μεσα απο experience κλπ απο τα οποια μπορεις να εχεις ενεργοποιημενα καποια καθε φορα. (πχ steady shot, deep impact (damage), τρεχα για πιο πολυ ωρα κλπ κλπ) το demo ειναι capped στο skill level 11, και εχει 3 πιστες. καμια δεν ειναι μεγαλη, και οι δυο ειναι λιγο πιο μικρες. στην πορεια εχει custom classes, που ξεφευγεις απο το προτυπο "sniper" πχ και φτιαχνεις οτι θες εσυ. απο γραφικα, ολα νερακι 60 καρε κολλημενα, και παρ'ολο που τα textures στο online δεν ειναι τοσο πλουσια οσο πχ στο gears, εχει πολυ καθαρη και καλη ποιοτητα εικονας αλλα και animation. o ηχος ειναι πολυ καλος και καθαρος, οσοι εχετε 5.1 θα ακουτε τα παντα και απο παντου. πορωση. προς το παρον στο beta το παιχνιδι παιζεται run&gun λογω -και παλι- πορωσης , αλλα ειναι σιγουρο οτι παρ'ολη την ταχυτητα μπορεις να παιξεις και με πολυ τακτικη με 2 λογια, πιστευω οτι αναμεσα στο HALO3, το COD4 και το ΤΕΑΜ FORTRESS 2 εχουν να δαπανηθουν ολες οι ελευθερες ωρες του χειμωνα, της ανοιξης κ.ο.κ. α, ξεχασα να πω οτι ορισμενα οπλα βαρανε καλα μεσα απο τοιχους, και αυτο ειναι αλλη φαση, ειδικα για τα βρωμοκαμπερια (τα οποια θα χαρουν ιδιεταιρα με ενα κολοsniper που βαραει σαν αυτοματο) @galis system requierments: 1 xbox 360
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα