Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 4: Modern Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έβαλα το fpaps σήμερα και το game σε ανάλυση 1920 χ 1200. Ιδου τα αποτελέσματα. Η οθόνη είναι συνδεμένη στο digital οπότε 60hz. Τα fps κοιμαίνονται απο 30-38

33907819du2.jpg

Αν δούμε και το review πιστεύω είμαι Normal

cod1920.jpg

Δημοσ.
Ρε παιδιά, παίζει τίποτα με το Multiplayer; Ο GW και ο HEAT εχουν μονίμως 0 άτομα

Ναι αλλά οι Fun Arena Wars Servers είναι σχεδόν πάντα γεμάτοι... Try them ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω προβλημα ξαφνικα οταν πυροβολω με οποιοδηποτε οπλο κολα και ριχνει 1-2 και μετα τιποτα αν κουνηθεις ξαναρχιζει και συνεχιζει ετσι να κανει τα ιδια καμια ιδεα?

Δημοσ.

Crossfire X performance boost for Call of Duty 4

With a little trick you can get up to 45 percent more performance out of the single-player mode of Call of Duty: Modern Warfare. At least if you use AMD's Crossfire or a Radeon X2 card like the Radeon HD 3870 X2 or the future HD 4870 X2.

To receive the benefit you just need to rename the single-player launch file "iw3sp.exe” to "iw3mp.exe”, which is the name of the multiplayer launch file of Call of Duty 4 - make sure to create a backup of the original multi player file first.

This enables the Crossfire AFR mode - in our benchmark level this is the case at least, since without it the Radeon HD 4870 X2 isn't much faster than a single GPU version. With this trick you can, depending on the settings and played level, receive up to 45 percent more fps in Call of Duty 4.

PCGH_Benchmark_CoD4_A1M3_iw3mp.exe_16x10_8x16x.PNG

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα,πριν λιγες μερες δεν ειχα νετ και εμπαινα απο του γειτονα και επαιζα online,τωρα που εχω ομως και προσπαθω να παιξω απο την δικη μου συνδεση,μου λεει πως το κλειδι χρησιμοποιητε απο αλλον και μονο οταν συνδεομαι απο του γειτονα μπορω να παιξω κανονικα.

Δημοσ.
παιδια εχω ενα προβλημα,πριν λιγες μερες δεν ειχα νετ και εμπαινα απο του γειτονα και επαιζα online,τωρα που εχω ομως και προσπαθω να παιξω απο την δικη μου συνδεση,μου λεει πως το κλειδι χρησιμοποιητε απο αλλον και μονο οταν συνδεομαι απο του γειτονα μπορω να παιξω κανονικα.

Θα πας στο pc του γείτονα και θα βγάλεις το cd-key σου από τα Multiplayer Options.

Δημοσ.
Θα πας στο pc του γείτονα και θα βγάλεις το cd-key σου από τα Multiplayer Options.

xaxaxa,δεν καταλαβες φιλε μου,την συνδεση του δανειστηκα οχι το pc;).Tελικα εψαξα και βρηκα την ip που εχει το pirelli και μπηκα στο router του και το εκανα reboot και εκεινη την ωρα συνδεθηκα με το δικη μου και ολα καλα:-D

Δημοσ.

Παιδιά μου έτυχε σήμερα να μπω να παίξω multiplayer και όταν έκανα refresh για να δω τη λίστα με τους διαθέσιμους servers δεν μου έβγαλε κανέναν.Χειροκίνητα δοκίμασα να μπω σε κάποιον server και το κατάφερα.Αλλά όσες φορές και αν πάτησα το refresh list ή το quick refresh δεν μου έβγαλε ούτε έναν.Το μήνυμα που βγάζει είναι "waiting response from Master Server" και μετά από 2 δευτερόλεπτα σταματάει να ψάχνει.

Αυτό έγινε το πρωί και συνεχίζεται μέχρι τώρα.Το παιχνίδι το έπαιζα μέχρι και χθες το βράδυ εδώ και 5 μήνες κανονικότατα χωρίς πρόβλημα.Το firewall μου δεν το εμποδίζει, το patch είναι το 1.7 .Έχει λύσει κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...